Connect with us
Data: 01/07/2024
.

Actualitate

Hoț „cu bun simț”. I-a restituit jumătate din bani păgubitului

Publicat

pe

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Vulcan, a fost cel care a sesizat Poliția Municipiului Vulcan cu privire la faptul că, în momentul în care ieșea dintr-un bar, din oraș, o persoană necunoscută i-a furat 200 de lei, după care, curios, i-a restituit jumătate din suma respectivă.

Furtul s-a produs în după-masa zilei de 29 februarie, atunci când adolescentul a ieșit dintr-un local din municipiul Vulcan. În acel moment, un individ, care era în stare de ebrietate, i-a sustras din mână suma de 200 de lei, după care i-a dat înapoi 100 de lei. După acest moment, suspectul a plecat spre piața agroalimentară din Vulcan. În urma sesizării tânărului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, au efectuat cercetări și l-au identificat imediat pe prezumtivul autor al infracțiunii de tâlhărie. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, tot din Vulcan, pe numele căruia, instanța de judecată a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Oamenii legii continuă cercetările cu suspectul în stare de arest preventiv, în vedera stabilirii întregii sale activități infracţionale. Polițiștii fac și câteva recomandări, pentru a nu deveni victime unor astfel de indivizi. „Pentru a nu deveni victima ale infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii vă recomandă să evitaţi să circulaţi singuri, la ore târzii, prin locuri neiluminate şi puţin frecventate, să nu purtaţi în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare şi să evitaţi, pe cât posibil, compania unor persoane aflate sub influenţa alcoolului”, a declarat subcomisar Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Hunedoara.

Advertisement

Actualitate

Atletul Dorin Rusu, de la CSM Deva, campion național la 5.000 de metri!

Publicat

pe

Redactat de

Ultima zi a finalelor Campionatului Național de atletism în aer liber pentru seniori de la Cluj Napoca a adus un nou titlu pentru sportivii legitimați la CSM Deva.

Performer, de această dată, a fost Andrei Rusu, atlet pregătit de profesorul Cornelia Juratoni.

După ce a a devenit vicecampion la 1.500, Andrei s-a impus în proba de 5.000, cu timpul de 14:45:15!

Reamintim că și Florentina Iușco a obținut un titlu de campioană națională la săritura în lungime și o medalie de argint la triplusalt.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Florentina Iușco, de la CSM Deva, campioană națională!

Publicat

pe

Redactat de

În perioada 29-30 iunie s-a desfășurat, la Cluj Napoca, etapa finală a Campionatului Național de atletism în aer liber la seniori.

În competițiile feminine a evoluat, cu mult succes, și săritoarea Florentina Iușco, de la CSM Deva.

După ce în prima zi a competiției Florentina a devenit vicecampioană națională la triplusalt, în reuniunea finală de la Cluj Napoca deveanca a evoluat în finala de la lungime.

Sportiva de la CSM Deva a evoluat excelent și a cucerit titlul național, cu un rezultat foarte bun, de 6,49 metri.

Florentina Iușco este pregătită, la CSM Deva, de profesorul Nicolae Alexe.

Advertisement

Citeste mai mult ...

Actualitate

Întreruperi de energie electrică în județul Hunedoara, în perioada 1 -5 iulie

Publicat

pe

Redactat de

Rețele Electrice Banat anunță întreruperi de energie electrică, planificate pentru revizii și reparații, în câteva localități din județul Hunedoara, în perioada 1 – 5 iulie 2024.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Sursa: reteleelectrice.ro

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate