Connect with us
Data: 02/07/2024
.

Actualitate

A fost identificat bărbatul care a amenințat cu o armă, în trafic, un șofer din Deva

Publicat

pe

Polițiștii au reușit să îl identifice pe presupusul agresor al unui bărbat din Deva, care ar fi fost amenințat în trafic cu un pistol. Oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Deva au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Deva, despre faptul că, în marțui, în 16 mai, în jurul orei 12:00, în timp ce conducea un autoturism strada Avram Iancu, din Deva, la intersecţia cu strada Horea, un tânăr necunoscut care se afla într-un autoturism cu volan pe partea dreaptă l-a ameninţat de la geamul maşinii cu un obiect ce părea a fi un pistol. „Bărbatul a susţinut că gestul tânărului i-a produs o stare de temere, motiv pentru care a depus plângere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare. Acesta a mai precizat faptul că nu a avut nici un schimb de replici cu tânărul pasager din autoturismul cu numere străine ori cu ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii (pe care, de asemenea, nu îi cunoștea), iar incidentul nu a survenit ca urmare a unei şicane în trafic”, a menționat comisar Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Amenințare sau joacă?!

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat în scurt timp persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Simeria, cu antecedente penale. Acesta, împreună cu ceilalţi doi prieteni care se aflau în autoturism, ambii din Simeria, au fost conduşi ieri dimineaţă la sediul Poliţiei Municipiului Deva pentru audieri. „Aceştia au prezentat şi obiectul delict, respectiv o replică din plastic, inofensivă, a unui pistol şi au declarat că se jucau în interiorul autoturismului cu respectivul obiect şi că bărbatul în vârstă de 30 de ani, aflat în trafic, a interpretat în mod eronat gestul acestora, pe care l-a perceput ca pe o posibilă ameninţare”, a adăugat comisarul Bogdan Nițu.

Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare, în vederea clarificării tuturor circumstanţelor în care a avut loc fapta.

Advertisement

Actualitate

Un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit pe DN 66, la intrarea în Defileul Jiului

Publicat

pe

Redactat de

Un copac de mari dimensiuni s-a prăbușit, marți dimineață, pe Drumul Național (DN) 66, la intrarea în Defileul Jiului. La fața locului a intervenit de urgență un echipaj de pompieri al Detașamentului Petroșani.

Arborele a fost îndepărtat de pe șosea de pompieri, astfel că traficul a fost reluat în scurt timp.

“Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca cele 2 sensuri să fie blocate doar pentru puțin timp”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara
Citeste mai mult ...

Actualitate

Cod galben de instabilitate atmosferică în județ, până mâine dimineață

Publicat

pe

Redactat de

Meteorologii anunță instabilitate atmosferică în aproape toată țara, fiind emisă o avertizare Cod galben valabilă pentru mai multe județe, printre care și Hunedoara, începând din această dimineață (2 iulie), de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră.

„În sudul Banatului, Oltenia, Transilvania, cea mai mare parte a Munteniei și Moldovei, local în Maramureș, precum și la munte, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50…70 km/h), vijelii, grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…40 l/mp și pe arii restrânse de peste 50 l/mp”, a informat Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

ANM notează că miercuri, 3 iulie, manifestările de instabilitate atmosferică vor continua, mai ales în centrul și estul țării.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Tabere pentru studenții de la UPET

Publicat

pe

Redactat de

Universitatea din Petroșani își trimite studenții în tabără pe litoral, oferindu-le o binemeritată pauză după un an academic intens. Prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul UPET, a detaliat criteriile de selecție pentru cei 44 de studenți norocoși care vor participa la această activitate recreativă.

„Am avut 44 de locuri în tabere, repartizate pe facultăți în funcție de numărul de studenți existenți la fiecare facultate. Studenții au depus cererile, acestea au fost analizate și toate locurile sunt ocupate. Criteriile au fost bazate pe medie, activitatea în asociația studenților și voluntariat. Taberele sunt pe litoral. În iarnă am avut 8 locuri care nu s-au ocupat din cauza unei neînțelegeri, iar acestea s-au reportat pe vară,” a explicat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

Această inițiativă este o oportunitate excelentă pentru studenți de a se relaxa și de a se bucura de diverse activități recreative, după un an universitar plin de provocări. Tabăra de vară nu este doar un prilej de destindere, ci și o șansă pentru studenți de a-și dezvolta abilitățile personale și profesionale, într-un cadru informal și prietenos.

FOTO: ARHIVĂ

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate