Connect with us
Data: 26/06/2024
.

Actualitate

Alertă extremă. Prezența unui urs, semnalată în zona gării din Petroșani

Publicat

pe

UPDATE 

„Ursul la care face referire mesajul RO Alert primit recent de către cetățenii municipiului Petroșani NU a fost văzut în gara din Petroșani ci în gara de la Strâmbuța de la intrarea în Defileul Văii Jiului.

În mod eronat a fost scris gara Petroșani în mesajul RO Alert”, transmit autoritățile locale de la Petroșani.

ȘTIREA INIȚIALĂ 

Autoritățile au emis mesaj RO-ALERT după ce un urs a fost văzut în zona gării din Petroșani.

Oamenii sunt îndemnați să nu se apropie de animal și să nu îl hrănească. Localnicii din zonă sunt sfătuiți să își protejeze animalele, însă fără a se expune pericolului.

 

Advertisement

Actualitate

Cod portocaliu de furtună: Localitățile vizate – Densuș și Sarmizegetusa. A fost emis Ro-Alert

Publicat

pe

Redactat de

Cod portocaliu

Localitățile Densuș și Sarmizegetusa, din județul Hunedoara, sunt vizate de o avertizare meteo Cod portocaliu, valabilă în intervalul orar 16:10- 17:10.

Se vor semnala averse torențiale 30- 40 l/mp, intensificări ale vântului.

A fost emis Ro-Alert de către IGSU.

Citeste mai mult ...

Actualitate

DAJ Hunedoara a virat ajutorul de stat pentru apicultori

Publicat

pe

Redactat de

Direcția pentru Agricultură (DAJ) Hunedoara a început plata ajutorului de stat acordat pentru compensarea parțială a pierderilor suferite, anul trecut, în sectorul apicol.

Reprezentanții DAJ Hunedoara au anunțat, într-o informare, că au fost virați, astăzi, 26 iunie, banii în conturile a peste 500 de beneficiari.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Poliția Română scoate la concurs peste o mie de posturi

Publicat

pe

Redactat de

Poliția Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofițeri de poliție, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 05 iulie a.c., ora 16:00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/ , secțiunea Carieră MAI.
În data de 20 iulie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, pentru candidații înscriși la una dintre următoarele specializări: acţiuni speciale, informare şi relaţii publice, operațiuni speciale, pregătire profesională și relații internaționale, urmând ca la data de 27 iulie, pentru specializările expuse, să fie organizată proba scrisă, de tip test grilă.

Pentru toate celelalte specializări, la data de 20 iulie 2024, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate