Connect with us
Data: 04/07/2024
.

Actualitate

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu ENERGY PEAK S.R.L

Publicat

pe

 

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a

acordului de mediu

ENERGY PEAK S.R.L anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA FOTOVOLTAICA, BRANSAMENTE UTILITATI SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI”, propus a fi amplasat in Localitatea Catalina, Judetul Covasna.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru Protectia Mediului Covasna, Bulevardul General Grigore Balan, nr 10, Sfantu Gheorghe si la sediul ENERGY PEAK S.R.L. din Bucuresti, Sectorul 2, Soseaua Mihai Bravu, nr 136, Bloc D20, Scara 2, Etaj 3, Ap 39, in zilele de luni-vineri intre orele 09:00-16:00.

Advertisement

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului.

Actualitate

Anca Todoni, originară din județul Hunedoara, a făcut senzație la Wimbledon

Publicat

pe

Redactat de

Anca Todoni, originară din județul Hunedoara, a făcut senzație la Wimbledon.

O tânără de 19 ani, originară din Valea Jiului, este noua speranță a tenisului românesc. Anca Todoni a reușit să se califice pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a trecut cu succes de meciurile din calificări.

În primul tur pe iarba londoneză, timișoreanca a învins-o pe Olga Danilovic, o jucătoare mai bine clasată, care a ajuns până în optimile de finală la Roland Garros. Todoni a câștigat cu scorul de 7-5, 6-1.

Anul 2024 a fost unul excelent pentru sportiva al cărei tată este din Lupeni, iar bunicii ei încă locuiesc în municipiul din vestul Văii Jiului. Luna trecută, Todoni a triumfat la turneul WTA 125 de la Bari. De asemenea, ea a făcut parte din echipa României pentru Billie Jean King Cup, echipă care s-a calificat la turneul final ce va avea loc între 12 și 17 noiembrie în Sevilla, Spania.

În ultimele luni, sportiva a urcat în clasamentul WTA de pe locul 800 până pe locul 142. Victoria de pe tabloul principal de la Wimbledon îi va aduce și mai multe puncte în clasamentul WTA.

Foto: Facebook @Cristian Roșu

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Surpriză plăcută: Florentina Iușco va concura la două probe la Olimpiadă

Publicat

pe

Redactat de

Puține zile ne mai despart de debutul Jocurilor Olimpice din acest an de la Paris.

Este deja știut faptul că una dintre reprezentantele României la competiția sportivă supremă este atleta Florentina Iușco, de la CSM Deva.

Sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe obținuse calificarea în proba de săritură în lungime la finele lunii trecute, iar de curând a fost anunțat și faptul că Florentina Iușco va evolua, la Olimpiada din capitala Franței și la triplusalt!

Pentru Flory este a doua participare la Jocurile Olimpice la lungime, iar la Paris va evolua, în premieră, în competiția celor cinci cercuri, și la triplu.

Până în prezent delegația ce va reprezenta țara noastră la Paris numără 106 competitori, obiectivul declarat al Comitetului Olimpic și Sportiv Român la Jocurile din 2024 fiind prezența a 105 – 110 „tricolori” în marea întrecere din capitala Franței.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Chemați la urne, trei duminici la rând, inclusiv de „Ziua Națională”. Hotărârea de Guvern privind calendarul alegerilor – aprobată

Publicat

pe

Redactat de

Coaliția de guvernare PSD – PNL a decis data alegerilor prezidențiale și parlamentare. Astfel, românii sunt chemați la urne trei duminici la rând. Pe data de 24 noiembrie va avea loc primul tur al alegerilor prezidențiale, urmând ca cel de-al doilea tur să se desfășoare în 8 decembrie, iar în 1 decembrie – de „Ziua Națională a României”, se vor desfășura alegerile parlamentare.

După mai multe discuții și consultări cu partidele politice, coaliția s-a înțeles, într-un final, cu privire la calendarul electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare, organizate în cea de-a doua parte a acestui an.

Hotărârea de Guvern privind calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare a fost aprobată în ședința de astăzi, 4 iulie.

„Am să încep cu cele două hotărâri de Guvern care sunt așteptate și de dumneavoastră, și de opinia publică, cele care reglementează data alegerilor care au mai rămas în acest an electoral, și anume, în datele de 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie, vor avea loc alegerile prezidențiale primul tur, respectiv al doilea tur, iar pe data de 1 decembrie vor avea loc alegerile parlamentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, la finalul ședinței de Guvern.

Advertisement

Prin urmare, românii vor fi chemați la urne trei duminici consecutive, în lunile noiembrie și decembrie. Președintele țării va fi ales pe 24 noiembrie și 8 decembrie, iar parlamentarii chiar de „Ziua Națională a României”, pe 1 Decembrie.


Calendarul alegerilor

Alegeri prezidențiale – 24 noiembrie 2024 (primul tur) și 8 decembrie 2024 (turul al doilea)

Alegeri parlamentare – 1 decembrie 2024


 

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate