Connect with us
Data: 26/06/2024
.

Actualitate

Atelier de lucru „Stop bullyingului”, la Universitatea din Petroșani

Publicat

pe

La Centrul Remedial al Studenților Capacitați din cadrul Universității din Petroșani a avut loc un atelier de lucru intitulat „Stop bullyingului”, organizat în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților Petroșani.

În cadrul acestui atelier, au fost discutate aspecte actuale privind dinamica fenomenului de bullying, precum și soluții pentru prevenirea, reducerea și combaterea acestuia.

”În data de 29 mai 2024 în cadrul Centrului Remedial al Studenților Capacitați ai Universității din Petroșani a avut loc atelierul de lucru „Stop bullyingului” organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Petroșani. Au fost abordate aspecte de actualitate cu privire la dinamica fenomenului și soluții de prevenire, diminuare sau de combatere a acestuia. Mulțumiri studenților programului de studiu Asistență Socială pentru implicarea activă în sesiunea de lucru!”, informează reprezentanții Universității din Petroșani.

FOTO: FACEBOOK UNIVERSITATEA DIN PETROȘANI

Actualitate

Hunedoreanca Elena Lasconi, noul președinte al USR

Publicat

pe

Redactat de

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung, a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al USR, cu 68 la sută dintre cele 11.300 de voturi exprimate de membrii acestei formațiuni politice.

 

„De astăzi, începe reconstrucția USR. Asta înseamnă că vom lucra mai uniți și cu mai multă determinare ca niciodată. La Câmpulung am dovedit că pot să creez punți între oameni și că pot să reunific oamenii în jurul unor valori ca respectul, munca și eficiența în reconstruirea societății. Asta voi face și în USR. Așa cum la primărie, după ce o câștigi cu majoritate, devii primarul tuturor și ai grijă de fiecare om al acelui oraș, așa voi face și în USR. Suntem o echipă, iar eu toată viața am lucrat în echipă”, spune noua președintă USR, Elena Lasconi.

Elena Lasconi s-a născut la Hațeg, în 20 aprilie 1970, și are o fiică. Cariera în televiziune a început-o la Deva, la PRO TV, în 1995, unde a fost prezentator şi corespondent. După Mineriada din 1999 a ajuns la PRO TV Bucureşti, unde a fost prezentator la Știrile PROTV.

În 2019, după 25 de ani de televiziune, a decis să renunțe la jurnalism, și a luat calea politicii. S-a înscris în USR Plus, iar în 2020 a devenit prima femeie primar din istoria municipiului Câmpulung Muscel. Acum se află la cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Câmpulung Muscel, la alegerile din 9 iunie 2024, fiind realeasă cu aproape 70 la sută dintre voturi.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Cod portocaliu de furtună: Localitățile vizate – Densuș și Sarmizegetusa. A fost emis Ro-Alert

Publicat

pe

Redactat de

Cod portocaliu

Localitățile Densuș și Sarmizegetusa, din județul Hunedoara, sunt vizate de o avertizare meteo Cod portocaliu, valabilă în intervalul orar 16:10- 17:10.

Se vor semnala averse torențiale 30- 40 l/mp, intensificări ale vântului.

A fost emis Ro-Alert de către IGSU.

Citeste mai mult ...

Actualitate

DAJ Hunedoara a virat ajutorul de stat pentru apicultori

Publicat

pe

Redactat de

Direcția pentru Agricultură (DAJ) Hunedoara a început plata ajutorului de stat acordat pentru compensarea parțială a pierderilor suferite, anul trecut, în sectorul apicol.

Reprezentanții DAJ Hunedoara au anunțat, într-o informare, că au fost virați, astăzi, 26 iunie, banii în conturile a peste 500 de beneficiari.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate