Connect with us
Data: 03/07/2024
.

Actualitate

“Black Friday” la Petroşani: “Jiul” aduce reduceri pe toate planurile

Publicat

pe

Toate magazinele din centrul comercial de la Petroşani au posibilitatea să intre în campania marilor reduceri. Black Friday li se adresează tuturor şi timp de două zile comercianţii speră să aibă vânzări bune.

De la papuci, la electronice

Centrul Comercial „Jiul” se va deschide azi, la ora 08:00 şi atunci sunt aşteptaţi cumpărători la mai multe raioane. De la articole de îmbrăcăminte, până la electronice, toate vor fi mai ieftine, iar în campania marilor reduceri, înainte de Crăciun, sunt invitaţi toţi ce deţin aici standuri.

Cei care vând , deja s-au pregătit şi spun că mizează pe clienţii care nu au trecut niciodată pragul magazinului lor. „O să avem reduceri de 20 – 30 şi 40 la sută în magazin. Sper să aducem clienţi noi, pentru că de aceea şi facem reduceri. Vă dau exemplu la pantofi, care vor fi reduşi de la 150 de lei, la 100 de lei, blugii, la fel, sunt la reduceri”, a declarat şi Ildiko Keri, care deţine un stand în acest centru comercial. 

Advertisement

Actualitate

Competiție pentru un contract în infrastructura medicală

Publicat

pe

Redactat de

Opt firme s-au alăturat în două asocieri pentru a concura pentru un contract important la Consiliul Județean Hunedoara.

Contractul, în valoare de 5.408.165 lei, vizează proiectarea și execuția lucrărilor pentru modernizarea și extinderea ambulatoriului integrat din Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu. Scopul acestui proiect este de a îmbunătăți accesul pacienților la servicii medicale de screening și diagnostic precoce, contribuind astfel la îmbunătățirea calității îngrijirii medicale în județul Hunedoara.

Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu, cu o tradiție în tratarea bolilor respiratorii, va beneficia de modernizarea facilităților sale, inclusiv de dotarea cu echipamente medicale moderne necesare pentru activitățile de screening. Acest lucru va spori capacitatea de diagnostic și tratament, reducând timpul de așteptare și crescând eficiența serviciilor medicale oferite comunității.

Proiectul face parte dintr-un program mai larg de investiții în infrastructura de sănătate a județului, având ca obiectiv îmbunătățirea serviciilor medicale și sprijinirea prevenției și tratamentului bolilor respiratorii.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Percheziții la Complexul Energetic Valea Jiului

Publicat

pe

Redactat de

Procurorii anticorupție au descins la Complexul Energetic Valea Jiului.

Sunt vizate și unitățile miniere din cadrul societății energetice.

Revenim cu detalii…

Citeste mai mult ...

Actualitate

Două medii de 10 la Evaluarea Națională

Publicat

pe

Redactat de

Doi absolvenți de gimnaziu din județul Hunedoara au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Primele rezultate ale examenului de Evaluare Națională au fost afișate.

Doi absolvenți de gimnaziu din județul Hunedoara au obținut media 10.

Este vorba de un absolvent al Colegiului Național Decebal Decva și un absolvent al Școlii Gimnaziale Andrei Șaguna din Deva.

Știre un curs de actualizare….

Citeste mai mult ...

Actualitate