Connect with us
Data: 20/06/2024
.

Actualitate

Cei trei hunedoreni, internați la „Victor Babeș” din Timișoara, nu au coronavirus. Suspiciune infirmată

Publicat

pe

Trei persoane din județul Hunedoara au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, după ce s-au simțit rău. Este vorba despre o mamă și copilul ei de 14 ani, care trăiesc în regiunea Lombardia, dar și o altă femeie, de loc tot din Hunedoara, care s-au întors recent din Italia.

Aceștia au fost supuși testelor pentru gripă și coronavirus, iar în urma analizelor nu s-a confirmat prezența virusului care a semănat spaimă în întreaga lume. „Din fericire nu s-a confirmat prezenţa coronavirusului. Una dintre cele patru persoane suspecte are gripă, iar la celelalte trei persoane nu au nici gripă nici coronavirus. Este vorba despre o mamă şi fiul ei, care trăiesc în Italia, în zona Lombardia, iar în urmă cu două zile au venit la Timişoara. Ieri au început să se simtă rău, aveau tuse şi febră şi intrau în definiţia de caz. A mai fost o femeie din Hunedoara, care are gripă şi care tot în urmă cu două zile s-a întors din Italia. Cel de-al patrulea pacient este un tânăr italian, care studiază la Tikmişoara şi care a fost, timp de o săptămână, a Roma. Acum s-a întors şi a început să prezinte simptomatologia specifică, dar din fericire nici la el nu s-a confirmat coronavirusul”, a declarat, pentru sursadevest.ro, dr. Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara.

Actualitate

Cupa de vară la tenis de câmp

Publicat

pe

Redactat de

Zilele trecute s-a disputat o interesantă competiție sportivă, Cupa de vară – Tenis Sportya.

La competiția desfășurată la baza sportivă ACS Tenis Act din Deva au participat jucători din trei județe, respectiv Alba, Timiș și Hunedoara.

Competiția s-a desfășurat la simplu masculin, pe două nivele. La nivelul 5 învingător a fost Simion Bălășoiu, din Albă Iulia, care l-a învins în finală pe deveanul Denis Boldor, semifinaliști fiind Mihai Mehi, din Timișoara, și Mihail Cimpoi, din orașul – gazdă al competiției.

La nivelul 8 petroșăneanul Gabriel Băluș l-a învins, în finală, pe deveanul Ovidiu Năsue, iar semifinaliști au fost alți doi jucători din municipiul de reședință al județului Hunedoara, Adrian Ciocan și Călin Chezan.

Premiile au constat ]n cupe, diplome și echipament sportiv, iar pe toată durata competiției participanților li s-au asigurat apă, fructe și batoane cu cereale. Felicitări tuturor participanților pentru jocurile frumoase și fairplay-ul arătat și mulțumim suporterilor pentru susținerea sportivilor. De asemenea, mulțumim tuturor implicați în buna desfașurare si organizare a competiției, fiind vorba despre parteneri, colaboratori și de Primăria Municipiului Deva ”, au transmis organizatorii.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Măsuri de prevenție împotriva infracțiunilor de furt

Publicat

pe

Redactat de

O amplă campanie de prevenire a persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale împotriva infracțiunilor de furt, a avut loc în localitățile Petroșani și Dobra.

Oamenii legii au distribuit pliante cu recomandări privind prevenirea furturilor din locuință.

”În perioada 18-19 iunie 2024, cu ocazia desfășurării evenimentului Ziua Europeană a Prevenirii Furtului din Locuințe, polițiștii hunedoreni au desfășurat două  activități preventive, destinate persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale din municipiul Petroșani și din comuna Dobra. În cadrul activităților preventive, polițiștii au distribuit peste 150 de pliante care conțin recomandări privind prevenirea furturilor din locuință și le-au expus proprietarilor de locuințe și societăți comerciale o serie de recomandări referitoare la măsurile de prevenție pe care trebuie să le ia, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Situația locurilor de muncă vacante

Publicat

pe

Redactat de

Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță faptul că în acest moment sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel național.

Mai mult decât atât angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante.

”Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel naţional. De asemenea, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante”, informează ANOFM.

FOTO: FACEBOOK ANOFM/ FII INFORMAT

Citeste mai mult ...

Actualitate