Connect with us
Data: 24/04/2024
.

Actualitate - Eveniment

Continuă acțiunea de dezinfecție pe străzile din Deva

Publicat

pe

Încă de la primele ore ale dimineții, echipele de la Primăria Municipiului Deva și cele de la SC Salubritate SA Deva  au început acțiunea de dezinfecție a străzilor și trotuarelor din oraș. Este  o  măsură de prevenţie împotriva  COVID-19.

Toate străzile și trotuarele din cartierele municipiului nostru  vor fi spălate cu biocid și detergent special pentru degresat, soluții aprobate de Ministerul Sănătăţii.

“Rugăm devenii să asigure accesul autospecialelor cu soluţia dezinfectantă care vor stropi toate spaţiile publice din municipiul Deva. Curăţenia şi dezinfectarea străzilor ne va ajuta în lupta împotriva noului coronavirus. Împreună, respectând recomandările şi măsurile impuse de autorităţi vom trece peste această perioadă dificilă!”, spun reprezentanții Primăriei Deva.

Advertisement

Actualitate - Eveniment

Târg tradițional de mărfuri, sâmbătă, la Hațeg

Publicat

pe

Redactat de

Un nou târg de mărfuri va avea loc în orașul Hațeg. Acesta se va desfășura sâmbătă, 27 aprilie, pe strada Stadionului, din localitate.

Târgul din sâmbăta Floriilor este destinat comercializării produselor alimentare, a celor de uz gospodăresc, a unor produse nealimentare de uz curent, precum și a unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi și second hand”, au transmis reprezentanții administrației publice locale.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Centrul Cultural „Adrian Păunescu” – inaugurat la Brad, în prezența membrilor familiei regretatului poet

Publicat

pe

Redactat de

Centrul Cultural „Adrian Păunescu” din municipiul Brad a fost inaugurat, sâmbătă, în prezența membrilor familiei regretatului poet, soția Carmen, fiica Ana -Maria și nepoata Alexandra, precum și a cunoscutului interpret de muzică folk Ducu Bertzi.

Amenajat într-o clădire aflată pe strada care îi poartă numele marelui poet român, Centrul Cultural „Adrian Păunescu” va găzdui activități culturale, sociale și educative.

“Centrul Cultural “Adrian Păunescu” a fost amenajat în clădirea reabilitată cu fonduri europene nerambursabile, care a a aparținut până în anul 2006 Minei Țebea, respectiv fosta cantină a minerilor situată pe strada Adrian Păunescu din municipiul Brad. Clădirea astfel salvată a devenit un spațiu unde se vor desfășura activități culturale, sociale și educative. Cu acest prilej, după inaugurarea centrului cultural, la sala Cinema Zarand BRAD a avut loc un spectacol de muzica și poezie intitulat ”Mărturie” susținut de Ana-Maria Păunescu, Ducu Bertzi și Constantin Neculae. Spectacolul a fost încărcat de emoție, fiind apreciat de publicul brădean iubitor de muzică folk și poezie”, a anunțat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

Sursa foto: Florin Cazacu/Facebook
Citeste mai mult ...

Actualitate

Deva: Peste două milioane de lei pentru modernizarea unui imobil

Publicat

pe

Redactat de

Administrația locală din Deva a demarat procesul de licitație pentru contractul de renovare a Blocului de Locuințe 76 de pe Strada Bejan din municipiu.

Autoritățile locale din Deva lansează o licitație pentru lucrările de renovare a Blocului de Locuințe 76 de pe Strada Bejan din municipiu. Aceste lucrări fac parte din proiectul „Creșterea Eficienței Energetice a Blocului de Locuințe 76”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Scopul proiectului este îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii și a altor aspecte legate de siguranță și sustenabilitate. Valoarea contractului este de aproximativ 2,55 milioane lei, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 24 aprilie. Prin acest proiect, autoritățile locale își propun să contribuie la crearea unui mediu urban mai sigur și mai sustenabil pentru comunitatea locală.

Prin intermediul acestui proiect, se urmărește nu doar modernizarea infrastructurii locuințelor, ci și dezvoltarea unor mecanisme eficiente de monitorizare a performanțelor, pentru a asigura că investițiile vor genera beneficii pe termen lung.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate