Connect with us
Data: 28/05/2024
.

Actualitate

CS U. Craiova e pregătită de Liga a II-a

Publicat

pe

Oltenii au două echipe în eşalonul secund

Gruparea susţinută de primărie are toate premisele pentru a face performanţă

Fotbalul românesc poate avea parte de o premieră la începutul sezonului în Liga II-a. Pentru prima dată două echipe cu aproximativ acelaşi nume se pot înfrunta în acelaşi eşalon. Pe lângă Universitatea Craiova lui Adrian Mititelu, în Liga a II-a va juca şi CS U Craiova, club susţinut de primărie.

StadionBuget generos pentru liga secundă

Preşedintele grupării susţinute de autorităţi, Pavel Badea, a prezentat cum a luat fiinţă proiectul noii echipe şi a făcut public bugetul echipei pentru viitorul sezon. „Proiectul CS Universitatea, club de drept public, aparţine primăriei şi suntem onoraţi că doamna primar ne-a ales pe noi. Primăria Craiova este implicată prin consiliul local, comunitatea din Craiova şi Clubul Sportiv Universitatea care aparţine de Ministerul Educaţiei. Este clubul- mamă înfiinţat în 1948 şi care are în componenţă 15 secţii. Doamna primar a luat aceasta decizie de a accesa locul oferit de Comitetul Executiv al FRF în ceasul al 13-lea. Noi CS U Craiova am informat-o încă de acum 8 luni şi i-am cerut să vină alături de noi. Dânsa ne-a transmis clar că viziunea este alta şi că prima opţiune aparţine unui alt proiect. I-am spus doar să nu uite că noi suntem o variantă. Dânsa nu a găsit siguranţa că echipa de fotbal, indiferent care, îsi va desfăşura activitatea în Craiova. Obiectul nostru este să facem performanţă şi să intram în prima divizie. Bugetul echipei este de 2 milioane de euro şi acesti bani vor fi daţi, nu sunt doar promisiuni. Vrem să fim altceva decât este acum în alte părţi”, a spus Badea.

Urmaşa Craiovei Maxima

Advertisement

În opinia lui Badea, CS U Craiova este continuatoarea de drept a echipei de fotbal care a obţinut cele mai mari performanţe din istoria fotbalului craiovean. „Suntem club de drept public înfiintat în 1948 şi care a activat până în 1992 cu secţia de fotbal în cadrul Clubului Sportiv. Le dorim multă baftă celorlalţi care doresc să-şi desfăşoare activitatea fotbalistică în oraşul nostru sau în altă parte. Noi nu am făcut decât să le redăm craiovenilor dreptul la fotbal prin reînfiinţarea secţiei de fotbal. Palmaresul este la cei care l-au făcut. Toate performanţele reuşite de Craiova au fost reuşite sub titulatura de CS Universitatea Craiova”, a mai afirmat Pavel Badea.

Onlinesport

Actualitate

Starea drumurilor de acces în Parcul Național Retezat – Informații actualizate

Publicat

pe

Redactat de

Reprezentanţii Administraţiei Parcului Naţional Retezat au oferit informaţii actualizate, la data de 28 mai 2024, despre accesul cu maşina în aria protejată.

„Starea drumurilor se poate modifica de la o zi la alta în funcție de condițiile meteo. Vă rugăm să aveți în vedere informările meteorologice date de către Administratia Nationala de Meteorologie RA”, au transmis reprezentanții Administrației Parcului Național Retezat.

Administrația Parcului Național Retezat nu deține și nu administrează drumuri în sau lângă parc.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbalistele de la CSM Deva au terminat sezonul cu victorii

Publicat

pe

Redactat de

Sezonul intern din fotbalul feminin a ajuns la final. Printre participante la competiție s-a numărat și CSM Deva, clubul de la poalele Cetății fiind la primul său sezon competițional în fotbalul feminin.

Senioarele, pe locul secund

Echipa de senioare a evoluat în Liga 3, unde a terminat pe un meritoriu loc doi în serie. În ultimul meci, decisiv pentru ocuparea locului al doilea, devencele, pregătite de către Alina Mardare, au învins, cu 1-0, pe CFR Cluj, unicul gol al meciului de pe teren propriu fiind înscris de Delia Grecu. În acest meci pentru CSM Deva au evoluat Amalia Săndulescu, Andrada Niculescu, Roxana Antemie, Andreea Marina, Delia Grecu, Andreea Cărmăzan, Maria Jurj, Irina Brătean, Teodora Narița, Diana Nemțuc, Sarah David, Alexandra Costache și Alexandra Ianc. Seria a fost câștigată de UTA, iar după devence s-au clasat Academia Florești, CFR Cluj și Olimpia Satul Mare.

Junioarele, scor-fluviu

Echipa de junioare U15 a evoluat într-una din seriile Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. După un început bun de sezon, fetele pregătite de Alina Mardare au avut, apoi, o evoluție mai modestă și, chiar dacă au revenit pe final de campionat, au terminat pe poziția a cincea, după Interstar Sibiu, Alma Sibiu, Student Sport Alba Iulia și Hermannstadt Sibiu. În ultimul meci jucat, pe teren propriu, devencele au reușit un scor fluviu, 8-0, cu Hermannstadt, prin golurile înscrise de Cătălina Circo (4), Maia Toderesc (3) și Andreea Toderesc. Pentru CSM Deva au evoluat Patricia Popescu, Florina Popa, Andreea Toderesc, Alexia Muntean, Karina Ahămoaie, Maia Toderesc,

Advertisement

Alessia Dreghici, Iulia Szabo, Melania Marfici, Cătălina Circo, Rebeca Brînda și Maia Feier.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Handbalistele au ratat promovarea în Liga Florilor

Publicat

pe

Redactat de

După ce au ratat accederea în Liga Florilor la turneul de la Iași, handbalistele de la CSM Deva au jucat în al doilea baraj la Mioveni. Din păcate, nici cea de-a doua tentativă de revenire în primul eșalon valoric al handbalului românesc nu a fost una încununată de succes.

Devencele au pierdut primele două jocuri, 22-27 cu HC Zalău și 27-28 cu CSM Târgu Jiu, aceste formații păstrându-și locurile în Liga Florilor. În ultimul meci de la Mioveni, unul fără miză, CSM Deva a remizat, scor 34-34 cu Activ Ploiești, și a terminat turneul pe poziția a treia. La Mioveni, ca și la Iași, antrenorii Valentina Ardean Elisei și Olovia Nanu le-au folosit în poartă pe Flavia Lima, Ana Inculeț și Andreea Nastasă iar în câmp pe Bianca Cherecheși, Teodora Popescu, Nika Matavs, Diana Șamanț, Orsolya Mozes, Tatiana Sutranova, Alexandra Orșivschi, Sarah Darie, Zsofia Csavar, Nicoleta Deaconu, Andreea Tetean, Fanta Diagouraga și Lavinia Florea, după toate probabilitățile fiind, pentru toate, ultima prezență în tricoul Devei.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate