Connect with us
Data: 23/07/2024
.

Actualitate

Cum poate transforma AI experiența de joc în cazinourile online

Publicat

pe

Inteligența Artificială este laitmotivul anului 2024, iar majoritatea discuțiilor ating acest subiecte când vine vorba de tehnologiile viitorului. Cu toate că prima menționare despre Inteligenta Artificială datează din 1956, subiectul AI a recunoscut o creștere rapidă în popularitate abia în 2023, iar din 2024 deja vorbim de integrarea acestei tehnologii în numeroase industrii, inclusiv în zona de gambling online.

Deci, unde se intersectează industria cazinourilor online cu Inteligența Artificială? Cazinourile online au integrat deja tehnologii bazate pe AI în diferite departamente, în special în zona de suport, plăți, marketing, dar și în zona de jocuri.

Putem spune că AI poate îmbunătăți experiența jucătorului în cadrul cazinourilor online. Gândește-te la AI ca la propriul asistent personal de jocuri care îți cunoaște obiceiurile de pariuri, preferințele de joc și jocurile preferate. Practic, la fel ca orice alt asistent, virtual sau uman, asistentul casino AI este mereu disponibil pentru a te ajuta să profiți la maxim de timpul tău.

Acestea fiind spuse, hai să vedem cum Inteligența Artificială îți poate îmbunătăți experiența de joc într-un cazinou online.

Experiență de joc personalizată

Grație tehnologiei AI, poți avea o experiență de joc personalizată, concepută doar pentru tine. Aceasta poate include de la recomandări de jocuri la bonusuri și promoții personalizate, toate bazate pe istoricul de joc anterior, preferințe și tipare de joc.

Advertisement

Asistență pentru clienți

Deși mulți dintre jucători preferă să discute direct cu un asistent uman cu privire la orice problemă cu care se confruntă într-un cazinou online, este bine de știut că poți contacta cazinoul chiar și atunci când nu sunt agenți disponibili. Aici intervin chat-boții programați cu AI.

Unele cazinouri au răspunsuri automate / predefinite care te pot ajuta să-ți rezolvi rapid problemele. Altele îți oferă asistență cu privire la o varietate de subiecte. Chat-boții AI sunt disponibili 24/7, ceea ce înseamnă că îi poți accesa la orice oră, fără să mai stai în așteptare.

Sfaturi pentru pariuri inteligente

Un alt mod în care AI poate îmbunătăți experiența jucătorului este prin analizarea unor cantități mari de date și calcularea cotelor precise pentru diferite jocuri de cazinou. Aceste sfaturi de pariuri pot ajuta jucătorii să ia decizii mai informate și să își plaseze pariurile într-un mod mai strategic, crescând astfel șansele de câștig.

AI îmbunătățește securitatea cazinoului online

Securitatea cazinourilor online și a jocurile de noroc este unul dintre cele mai importante aspecte pe care jucătorii le pot lua în considerare atunci când își aleg platforma de gambling preferată.

Advertisement

Cazinourile licențiate din România pun în aplicare cele mai avansate măsuri de securitate, însă includerea Inteligenței Artificiale poate suplimenta măsurile de securitate, în special în zona de detectare a fraudei, de verificare a identității și de a asigura corectitudinea jocului.

Folosită în securitatea cibernetică, Inteligența Artificială poate urmări modelele de conectare și informațiile bancare sensibile. Prin urmare, dacă software-ul de securitate AI detectează nereguli în comportamentul utilizatorului, acesta poate alerta platforma și astfel pot fi demarate verificări suplimentare.

Inteligența Artificială îmbunătățește operațiunile cazinoului online

Cazinourile online trebuie să gestioneze și să administreze volume mari de date, de la jocuri de cazinou, la datele jucătorilor și tranzacțiile acestora, iar de cele mai multe ori acestea sunt procesate manual. Prin introducerea unor sisteme cu AI, procesele pot fi automatizate și astfel toate operațiunile pot fi procesate rapid și sigur, într-un mod benefic pentru cazinouri, reducând nevoia de intervenție manuală.

După cum am menționat anterior, algoritmii AI pot detecta și tranzacțiile frauduloase analizând date precum sumele, frecvența și modelele tranzacțiilor. Acest lucru ajută la prevenirea tranzacțiilor neautorizate și protejează cazinoul și clienții săi de fraudă.

În plus, AI poate prezice nevoile de întreținere analizând datele de la serverele și echipamentele de jocuri. Prin identificarea problemelor potențiale înainte ca acestea să apară, AI poate reduce timpul de nefuncționare și poate îmbunătăți disponibilitatea jocurilor bazate pe AI.

Advertisement

Jocul responsabil și inteligența artificială

Jocul responsabil este unul dintre cele mai importante și sensibile subiecte din industria iGaming. Prin urmare, cazinourile licențiate vor face tot ce le stă în putință pentru a se asigura că jucătorii au toate instrumentele necesare pentru a menține controlul asupra obiceiurilor lor de joc: auto-excluderea fiind una dintre cele mai importante caracteristici pe care cazinourile le pot oferi jucătorilor lor.

Cu toate acestea, odată cu integrarea Inteligenței Artificiale, există și mai multe modalități de a preveni potențialele probleme. Sistemele AI pot urmări cât timp joci, cât de des pariezi și câți bani pariezi. Această tehnologie poate ajuta operatorii de jocuri de noroc să identifice modele nesănătoase înainte ca acestea să devină o problemă. Astfel, cu ajutorul software-ului de inteligență artificială, cazinourile pot dezvolta o „plasă de siguranță” pentru jucătorii expuși riscului.

În concluzie, Inteligența Artificială poate influența experiența de joc în cadrul cazinourilor online. Totodată, poate contribui semnificativ la creșterea calității serviciilor oferite de platformele de iGaming.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor ce au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Advertisement

Actualitate

Administrația din Sarmizegetusa lucrează în folosul comunității

Publicat

pe

Redactat de

Toată lumea ştie că localitatea hunedoreană Sarmizegetusa a fost capitala Daciei Romane, de aici plecând, practic, formarea poporului român. În prezent, comuna Sarmizegetusa, situată în Ţara Haţegului, la limita cu judeţul Caraş – Severin, are o populaţie de aproximativ 1.200 de locuitori, care locuiesc în cinci sate, acestea fiind localitatea de reşedinţă omonimă şi aşezările aparţinătoare Breazova, Hobiţa – Grădişte, Păucineşţi şi Zeicani.

Muncesc până la finele mandatului

Și în această comună au avut loc, luna trecută, alegeri locale, iar în urma votului exprimat de locuitorii din Sarmizegetusa, așezarea va fi condusă de o nouă administrație. Actuala administrație a transmis un mesaj de felicitare către cea care îi va urma și dă asigurări că își va duce mandatul până la capăt lucrând, în continuare, în folosul comunității. „Mulțumesc tuturor sutelor de cetățeni ai comunei Sarmizegetusa care m-au susținut și au dorit ca eu să continui în funcția de primar Nu s-a întâmplat cum au dorit ei, însă eu îi îndemn să fie calmi la fel cum sunt și eu, și să nu fie supărați pentru că viața merge înainte. Îmi voi duce mandatul la capăt și voi munci până în ultima zi a acestuia pentru toți cetățenii comunei Sarmizegetusa, așa cum am făcut-o în toți acești ani de când sunt primar. Le mulțumesc și celor care i-au votat pe contracandidații mei și le spun că eu am muncit întotdeauna pentru ca toți cetățenii comunei Sarmizegetusa să beneficieze de condiții cât mai bune de viață, indiferent dacă m-au votat sau nu. Îi doresc succes viitorului primar și sper să facă lucruri bune pentru comuna noastră. Îmi doresc să-i reprezentăm cu demnitate, până la finalul acestui mandat pe cei care ne-au acordat votul și să nu le trădăm încrederea”, a transmis primarul în funcție al comunei hunedorene Sarmizegetusa, Leontin Dorin Hibais.

Proiecte finalizate

Cele prezentate mai sus nu sunt spuse din complezență, administrația în funcție din Sarmizegetusa reușind, chiar în perioada de după alegerile locale, să finalizeze trei proiecte importante pentru comunitate. „Recent s-a făcut recepția la etapa 1 a lucrărilor de la rețeaua de canalizare din satele Sarmizegetusa, Hobița – Grădiște și Breazova, unde avem deja introdusă apa, investiția fiind realizată cu fonduri de pe Programul Național de Investiții (PNI) «Anghel Saligny». Aici se va continua cu etapa 2 a obiectivului de investiții intitulat „Înființare sistem canalizare în localitățile Hobița-Grădiște, Sarmizegetusa, Breazova, comuna Sarmizegetusa, județ Hunedoara”, cu o valoarea totală de 7.224.464,60 lei, unde contractul de finanțare este semnat. De asemenea, a fost finalizată procedura de achiziție a celor prevăzute pentru dezvoltarea parcului de utilaje și a componentelor – anexă. Acest proiect, care s-a derulat cu finanțare prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) din care facem parte, a prevăzut achiziționarea de drujbe, motocositoare, vidanjă, picon pentru buldoexcavator, cupe de taluz și altele, necesare pentru creșterea calității activităților privind gospodărirea comunală. Și, nu în ultimul rând, doresc să menționez că s-a reușșit achiziționarea, cu fonduri provenite de la Administrația Fondului de Mediu (AFM), a unui autoturism electric care va deservi, în special, unitățile de învățământ”, a precizat Leontin Dorin Hibais, primarul în exercițiu al comunei hunedorene Sarmizegetusa.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Pompierii români, în sprijinul colegilor lor din Franța în stingerea incendiilor de vegetație. Printre ei, trei sunt din județul Hunedoara

Publicat

pe

Redactat de

Cei 40 de pompieri români, trimiși în Franța pentru a-și ajuta colegii lor în lupta cu incendiile de vegetație uscată, au fost alertați astăzi și au intervenit în localitatea Elne.

Printre salvatorii din țara noastră, prezenți la misiunea din Franța, sunt și trei pompieri hunedoreni. Este vorba despre cpt. Petru Cibian – ofițer de legătură, sg.maj. Daniel Lupu și sg. maj. Adrian Mihăilă- conducători autospeciale.

Începând cu ora 16:40 (17:40 RO), modulul național specializat în stingerea incendiilor de pădure a fost alertat de către omologii francezi pentru a interveni la stingerea unui incendiu de vegetație, în sprijinul CIS Elne, la aproximativ 10 km față de locația unde colegii noștri sunt pre-poziționați. Când salvatorii români au ajuns la locul de manifestare a incendiului, acesta era deja localizat de către echipajele locale de intervenție, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns, componenții modulului au fost angrenați în dispozitivul de intervenție pentru alimentarea cu apă a mijloacelor tehnice utilizate de colegii francezi”, a informat, luni, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit informațiilor transmise, astăzi, 22 iulie a.c, nivelul riscului de producere a incendiilor de vegetație este moderat spre crescut, din cauza vântului.

„Începând cu ora 13:30, modulul României a fost dislocat în localitatea ELNE, cu posibilitate de relocare în localitatea Argeles sur Mer”, a mai transmis IGSU.

Advertisement

Reamintim faptul că, Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), participă, în perioada 01 – 31 iulie 2024, cu un modul național specializat de stins incendii de pădure la un program de pre-poziționare, organizat de Direcția Generală Protecție Civilă Europeană și Operațiuni de Ajutor Umanitar – DG ECHO, în vederea consolidării rezilienței autorităților franceze în gestionarea acestui tip de risc.

„Scopul programului vizează reducerea timpului de răspuns în cazul producerii incendiilor de pădure, eficientizarea activității de pregătire a modulelor de intervenție aparținând statelor membre, precum și îmbunătățirea interoperabilității între forțele participante. Activarea si operaționalizarea modulului specializat de stins incendii de pădure se realizează pentru executarea misiunilor specifice de monitorizare și stingere a focarelor de pe teritoriul Franței, în locațiile stabilite de partenerii francezi”, a mai transmis IGSU.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Tineri din Deva și Hunedoara, prinși cu substanțe interzise

Publicat

pe

Redactat de

Mai mulți tineri, din Deva și Hunedoara, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, au fost prinși de polițiști cu substanțe interzise.

Patru dintre aceștia au fost opriți de oamenii legii, în toiul nopții, într-o stație de autobuz din municipiul Deva. La vederea polițiștilor, unul dintre ei ar fi aruncat din mână, în zona verde, un dispozitiv tip „grinder”.

“La data de 20 iulie 2024, în jurul orei 03.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Deva au depistat, într-o stație de autobuz, din municipiul Deva, patru tineri, cu vârste între 16 ani și 18 ani, toți din municipiul Deva, care la vederea polițiștilor unul dintre tineri, având asupra sa un dispozitiv de mărunțit tip “grinder”, ce prezenta fragmente vegetale uscate, cu miros specific, l-ar fi aruncat din mână, într-o zonă verde, aflată în apropierea sa. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, conform competenței”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Și la Hunedoara, polițiștii au depistat alți trei tineri, în interiorul unui autoturism lângă care aceștia se aflau, oamenii legii descoperind și două pungi ce conțineau substanță vegetală.

“La data de 20 iulie 2024, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au depistat la intersecția străzilor Victoriei cu strada Chizid, trei tineri, cu vârste între 17 și 20 ani, care se aflau lângă un autoturism. În urma controlului efectuat de către polițiști asupra autoturismului, ce aparținea unui tânăr, de 20 ani, din municipiul Hunedoara, au fost descoperite în interiorul acestuia pe bancheta din spate o pungă de culoare verde conținând un mugur de substanță vegetală de culoare verzuie cu miros înțepător, o cutie de foițe pentru țigarete, un grinder de culoare verde, ce prezenta resturi de substanță vegetală, precum și un cântar electronic. De asemenea sub bancheta din partea dreaptă față a autoturismului a fost descoperită o pungă transparentă ce conținea aproximativ 20 de muguri de substanță vegetală de culoare verzuie. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, conform competenței”, a mai informat IPJ Hunedoara.

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate