Actualitate

Dezamăgire la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi: 24 de tineri hunedoreni s-au angajat pe loc

Articolul urmator
Catalogul zilei 30.09.2013
Comentarii (1)
  1. O postarita spune:

    Ajofm-urile nu au nici-un merit pentru ca somerii sa-si gaseasca un loc de munca.Salariatii acestei agentii guvernamentale ii intereseaza veniturile imense pe care le incaseaza in raport cu alti bugetari.
    La Petrosani doar doi absolventi si-au gasit un loc de munca si asta nu este un merit al salariatilor agentiei locale pentru ca indiferent cati isi gasesc de lucru cucoanele de la agentie tot aceleasi mari venituri salariale ridica luna de luna.Ba mai mult au mai descoperit o oportunitate aceia de asi burdusi sacosele cu produse alimentare destinate de catre U.E. persoanelor amarate. Pai asa s-a intamplat la Petrosani cand vineri dupa terminarea bursei locurilor de munca, doua salariate ale agentiei locale ieseau din locatia, de unde se distribuiau produsele alimentare, cu sacosele burdusite cu care se luptau pentru a le carau in incinta agentiei locale,(punctul de distributie al alimentelor fiind la 50m distanta de sediul agentiei locale). Daca stam sa ne gandim ele au procedat corect, doar n-o sa se impiedice in produsele alimentare care se aflau in calea lor. Stiu ele sa se descurce, au avut ce invata de la mentorul lor de la Deva care nu e nimeni altul decat seful lor, de 9 ani directorul agentiei judetene,Tov. Iorgovan Velichi.

Copyright © 2020 by SERVUS PRESS. Toate drepturile sunt rezervate.
Web design by Dianys Holding - realizare site web

Transport persoane Romania Germania Beton amprentat | oferte cazare munte beton imprime perpignan | panouri radiante incalzire in pardoseala