Connect with us
Data: 19/04/2024
.

Actualitate

Dinamo nu îşi vinde valorile

Publicat

pe

Refuzat de „câini”

Deşi Gigi Becali îi dorea în Ghencea, Alexe şi Nica nu vor ajunge la marea rivală Steaua

După transferul lui Rîpă, patronul Stelei s-a lansat în declaraţii pompoase, spunând că i-a ofertat pe jucătorii lui Dinamo, Marius Alexe şi Constantin Nica. Oficialii lui Dinamo nu numai că au refuzat, dar au anunţat oficial că nu au primit nicio ofertă.

Becali se laudă…

Marius Alexe şi Constantin Nica vor rămâne în Ştefan cel Mare

Marius Alexe şi Constantin Nica vor rămâne în Ştefan cel Mare

Extaziat după ce l-a adus pe fundaşul Oţelului, Cornel Rîpă, patronul Stelei a declarat că îi va lua şi pe dinamoviştii Alexe şi Nica, pe care oferă 3 milioane de euro. „Am făcut oferta pentru Nica şi pentru Alexe de 3 milioane de euro. 2 milioane pentru Alexe şi 1 milion pentru Nica. Oferta a fost trimisă clubului Dinamo prin Victor Becali. Ce-i mai bine? Să iei trei milioane de la Becali şi să salvezi clubul sau să ajungă la insolvenţă?”, a spus finanţatorul Stelei. “Cumpăr tot ce este valoros în România pentru viitor. Îl iau pe Alexe cu 2 milioane şi-l vând cu 10, că eu sunt Gigi Becali. şi pe Nica îl iau cu unu şi-l vând cu 7. Aţi văzut câţi jucători are naţionala de la Steaua? Peste un an vreau să fie toţi 11 de la Steaua”, a mai spus Gigi Becali.

…dinamoviştii infirmă

Advertisement

În replică, unul din finanţatorii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă a declarat că nici nu se pune problema transferurilor lui Nica şi Alexe în Ghencea. „Ar fi o mare greşeală ca Alexe şi Nica să plece la Steaua şi o mare aroganţă din partea lui Gigi Becali. Dinamo s-ar putea finanţa şi altfel. E ca şi cum am vinde motorul unei maşini pentru a prepara vopseaua. Banii sunt necesari, dar cred că trebuie găsite alte surse de finanţare. Nu cred că se pune problema pentru vânzarea celor doi. Dinamo trebuie să cumpere jucători, nu să vândă, mai ales că cei doi sunt jucători tineri şi de mare perspectivă”, a declarat Negoiţă. Şi pe site-ul oficial al clubului Dinamo a fost postat un comunicat oficial în care se precizează că nu s-a primit nicio oferă pentru Nica şi Alexe.

Actualitate

FOTO: Iarna s-a reîntors în zonele montane

Publicat

pe

Redactat de

Zonele montane au fost acoperite de un strat subțire de zăpadă, chiar și în mijlocul lunii aprilie. Drumarii au fost nevoiți să intervină în județele Hunedoara și Vâlcea, unde zăpada a acoperit DN 7A.

Imaginile postate de drumari arată DN 7A, la limita dintre județele Hunedoara și Vâlcea, acoperit de un veșmânt alb, însă zăpada este mai mult o amintire a iernii decât o prezență masivă.

Chiar și în fața acestui strat subțire, drumarii au intervenit pentru a asigura circulația în siguranță, conștienți fiind de imprevizibilitatea condițiilor meteo montane.

De altfel, și în masivele montane din județ s-a așternut un strat subțire de zăpadă.

FOTO: DRDP Timișoara

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara este câștigătorul concursului de cultură generală „Citești și câștigi!”

Publicat

pe

Redactat de

Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara este câștigătorul concursului de cultură generală „Citești și câștigi!”.
Întâlnirile din finala mica și finala mare, desfășurate în zilele de 17 și 18 aprilie, au încheiat competiția ajunsă la ediția a X-a și au stabilit podiumul.
Pe locul doi s-a clasat Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad, care a pierdut în finala mare în fața echipei de la CN „Iancu de Hunedoara”. Și finala mică a fost extrem de disputată. Locul trei a fost ocupat de echipa Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Lupeni, după o luptă foarte strânsă cu echipa Liceului Teoretic „I. C. Brătianu” Hațeg, care a obținut locul patru și mențiune.
Premiul juriului a fost acordat concurenților de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva, care a avut o evoluție constantă de-a lungul confruntărilor, a manifestat interes pentru temele propuse spre studiu și a dovedit spirit de echipă și fair-play.
La această a zecea ediție a concursului „Citești și câștigi!” au luat parte 24 de colegii și licee din județul Hunedoara. Odată cu ediția aniversară, concursul a devenit marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, ceea ce dovedește originalitatea, importanța și calitatea ridicată a competiției.
Tematica ediției a X-a a atins o paleta largă de subiecte: scriitori români și străini, cinematografie și sport, geografia fascinantă a Americii de Sud, zborul ca vis al omului, muzica nemuritorilor The Beatles. Cea mai importantă temă de concurs a fost cea legată de Transilvania și de figura Eroului Național Avram Iancu, de la a cărui naștere se împlinesc anul acesta 200 de ani. Totodată, premiile puse în joc au fost unele atractive, iar tombola de la finalul competiției a adus alte câștiguri valoroase concurenților.
Citeste mai mult ...

Actualitate

Pași pentru modernizarea Parcului Central din Hunedoara

Publicat

pe

Redactat de

Parcul Central din municipiul Hunedoara urmează a intra într-un amplu proiect de reabilitare.

În acest moment proiectul tehnic este finalizat și se află în analiza celor de la Agenţia de Dezvoltare Regională Vest. După ce documentația va fi gata, se va depune o cerere de finanțare pentru acest proiect.

”Una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de persoanele care urmăresc această pagină, în ultimii doi-trei ani, este: „De ce nu faceţi ceva şi cu Parcul Central?”. Facem! Prin Hotărârea Consiliului Local nr. 415/2022 a fost aprobată Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie. Proiectul tehnic este gata şi se află acum în analiza Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest (instituţia căreia ne vom adresa pentru obţinerea finanţării). De îndată ce toată documentaţia necesară va fi gata, vom depune o cerere de finanţare a proiectului. Astăzi, cu ajutorul unor randări grafice, putem prezenta viziunea Primăriei municipiului Hunedoara despre felul în care va trebui să arate Parcul Central, după finalizarea lucrărilor”, informează reprezentanții Primăriei Municipiului Hunedoara.

FOTO: FACEBOOK PRIMĂRIA HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate