Connect with us
Data: 20/06/2024
.

Actualitate

Drumul județean care face legătura între DJ 687 și comuna Peștișu Mic, reabilitat

Publicat

pe

După ani la rând în care drumul județean care duce înspre comuna Peștișu Mic a fost plin de gropi și denivelări, reprezentând o provocare inclusiv pentru cei mai iscusiți dintre șoferi, acesta a fost, în sfârșit, reabilitate.
„Drumul care face legătura între localitatea Peştişu Mic şi DJ 687 spre Hunedoara sau Sântuhalm a fost reabilitat de instituţia care-l administrează, Consiliul Judeţean Hunedoara.
De multe ori am fost întrebaţi de ce nu intervenim şi pe acel drum, multă lume considerând că ar fi fost de datoria Primăriei Hunedoara să facă asta. De fiecare dată am răspuns că nu putem să-l reabilităm noi, pentru că ar fi nelegal dar am şi promis că vom face diligenţele necesare la Consiliul Judeţean să îl treacă pe lista sa de priorităţi. Am apelat la sprijinul conducerii CJ Hunedoara, iar apelul nostru nu a rămas fără un răspuns venit sub forma faptelor: drumul se prezintă acum în condiţii mult mai bune. (…) Sunt sigur că vor avea aceeaşi abordare şi când va veni rândul altor drumuri care „pleacă” din Hunedoara spre diferite alte localităţi, şosele care au nevoie de lucrări de reabilitare dar pe care Primăria nu poate interveni din cauză că ele sunt în administrarea Consiliului Judeţean”, a transmis primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Actualitate

Măsuri de prevenție împotriva infracțiunilor de furt

Publicat

pe

Redactat de

O amplă campanie de prevenire a persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale împotriva infracțiunilor de furt, a avut loc în localitățile Petroșani și Dobra.

Oamenii legii au distribuit pliante cu recomandări privind prevenirea furturilor din locuință.

”În perioada 18-19 iunie 2024, cu ocazia desfășurării evenimentului Ziua Europeană a Prevenirii Furtului din Locuințe, polițiștii hunedoreni au desfășurat două  activități preventive, destinate persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale din municipiul Petroșani și din comuna Dobra. În cadrul activităților preventive, polițiștii au distribuit peste 150 de pliante care conțin recomandări privind prevenirea furturilor din locuință și le-au expus proprietarilor de locuințe și societăți comerciale o serie de recomandări referitoare la măsurile de prevenție pe care trebuie să le ia, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Situația locurilor de muncă vacante

Publicat

pe

Redactat de

Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță faptul că în acest moment sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel național.

Mai mult decât atât angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante.

”Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel naţional. De asemenea, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante”, informează ANOFM.

FOTO: FACEBOOK ANOFM/ FII INFORMAT

Citeste mai mult ...

Actualitate

Puncte de distribuire a apei potabile și de prim – ajutor, la Deva

Publicat

pe

Redactat de

Două puncte de distribuire a apei potabile (containere modulare), dotate cu aer condiționat, au fost amenajate de Primăria Municipiului Deva, pentru a veni în sprijinul cetățenilor pe durata caniculei.

Punctele de distribuire a apei potabile îmbuteliate sunt amenajate pe Bulevardul Decebal – intersecție cu Bulevardul Iuliu Maniu (zona Bisericii Ortodoxe ”Buna Vestire”) și pe Bulevardul 22 Decembrie – intersecție cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu (zona DSP Hunedoara).

Sursa: Primăria Deva

Tot la cele două puncte amenajate, cetățenii vor putea beneficia de primul ajutor în caz de nevoie, acordat de asistente medicale de la Direcția de Asistență Socială (DAS) Deva.

Măsura a fost instituită de autoritățile publice locale pentru diminuarea efectelor caniculei și a disconfortului termic.

Punctele de distribuire a apei potabile sunt funcționale doar atunci când Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a Județului Hunedoara va anunța Cod portocaliu de caniculă.

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate