Connect with us
Data: 19/07/2024
.

Actualitate - Eveniment

Echipa de fotbal Jiul Petroşani s-a desfiinţat

Publicat

pe

Înfiinţată în anul 1919, echipa de fotbal Jiul Petroşani va intra în istorie, anul 2013 urmând a-i aduce desfiinţarea. Mai exact, finanţatorul Alin Simota a precizat că nu mai doreşte să investească în echipă şi că vrea s-o predea Primăriei Petroşani. Cu tot cu jucători, antrenori, palmares şi datorii. „Din cauza perioadei de criză economică şi financiară, am decis să-mi retrag sprijinul financiar pentru că nu îmi mai permit să finanţez echipa Jiul Petroşani. Voi ceda cu titlu gratuit echipa primăriei şi ei, dacă doresc, pot să o preia şi să o menţină în Divizia C, acolo unde se află în prezent. Dacă doresc să o preia noi le punem la dispoziţie terenul principal, terenurile de antrenament, instalaţiile de apă şi curent. Dacă primăria refuză să o preia, echipa se va retrage din Liga a 3-a, ceea ce va reprezenta sfârşitul acesteia. Nu aş fi dorit să ajungem aici dar eu, singur, nu mai pot ţine echipa”, a declarat Alin Simota, finanţatorul echipei Jiul Petroşani.

200px-Jiul-Petrosani

 

Responsabilii din Primăria  Petroşani au precizat de mai multe ori că nu doresc să preia Jiul şi nici să aloce noi bani pentru ca echipa să-şi continue activitatea în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc. „Legal, nu putem prelua echipa şi nici nu ne dorim să facem acest pas, pentru că nu avem fondurile necesare. Îmi pare foarte rău că o echipă care a reprezentat, timp de ani buni, ceva în fotbalul românesc se va desfiinţa dar primăria nu o poate ajuta din punct de vedere financiar”, a precizat Tiberiu Iacob – Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Prin urmare, în lipsa finanţării, după 94 de ani de existenţă, Jiul Petroşani va fi desfiinţată. „În ceea ce-i priveşte pe jucători şi antrenori, aceştia au primit dezlegări şi sunt liberi să plece unde doresc. Dacă vor, pot rămâne la echipa a II-a, care activează în liga a 4-a, bineînţeles, cu salariile diminuate. Asta, în cazul în care echipa a II-a nu va avea de suferit, şi ea, în urma desfiinţării primei echipe”, a mai precizat Alin Simota.

Diana Mitrache

Advertisement
Advertisement

Actualitate

Directorul Minei Livezeni a fost reținut de DIICOT

Publicat

pe

Redactat de

Directorul Minei Livezeni a fost reținut de DIICOT.

Ion Nemeș, directorul minei Livezeni, a fost reținut joi de procurorii DIICOT. Aceasta vine în urma unei percheziții efectuate de procurorii DIICOT și polițiștii de la combaterea criminalității organizate în Complexul Energetic Valea Jiului, la mina Livezeni, mina Lonea, sediul Prestserv și la domiciliile unor angajați, inclusiv acasă la directorul general, aproximativ două săptămâni în urmă.

Directorul Minei Livezeni a fost reținut pentru 24 de ore.

FOTO: Facebook@Tiberiu Iacob Ridzi

Citeste mai mult ...

Actualitate

Ați văzut-o? Femeie din Petrila este căutată de familie

Publicat

pe

Redactat de

Ați văzut-o? Femeie din Petrila este căutată de familie.

La data de 18 iulie 2024, ora 14:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizați de către o femeie din orașul Petrila, despre faptul că în data  de 18.07.2024, în jurul orei 12.30, fiica acesteia CĂLIMAN VIVIANA–EDITA, de 46 ani, în timp ce se afla în zona Parcului La momentul plecării, CĂLIMAN VIVIANA–EDITA purta un tricou de culoare roșie, pantaloni de culoare neagră tip colanți simpli fără inscripții, pantofi tip sport de culoare albă și un ghiozdan de culoare maro.

CĂLIMAN VIVIANA–EDITA are următoarele semnalmente 1,65 – 1.70 metri  înălțime, constituție astenică, parul scurt prins în coc – șaten, ochii albaștri, greutatea de aproximativ 50 kg. Ca semne particulare, are o aluniță de cca. 0,5 cm în zona umerilor.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citeste mai mult ...

Actualitate

,,Deva Auto Tuning Show 2024”, în weekend. Restricții de circulație în Piața Cetății și parcarea “Aqualand”

Publicat

pe

Redactat de

Zeci de mașini tunate vor putea fi admirate, în acest sfârșit de săptămână, în parcarea din Piața Cetății, din reședința județului Hunedoara, cu ocazia ,,Deva Auto Tuning Show 2024”.

Evenimentul ,,Deva Auto Tuning Show 2024”, ediția a VII-a, organizat în perioada 19 -21 iulie 2024, la Deva, reuneşte proprietari de autoturisme modificate, din toată ţara, care vin în reședința județului Hunedoara pentru a-şi prezenta frumuseţile pe patru roţi, cu multiple îmbunătăţiri şi mulţi cai putere sub capotă.

“Pentru buna desfășurare a evenimentului, accesul autovehiculelor în parcarea amenajată din Piața Cetății va fi restricționat începând din data de 19 iulie 2024, ora 10:00, până în data de 21 iulie 2024, ora 20:00. Totodată, parcarea amenajată a Complexului Aqualand” Deva va fi închisă din data de 19 iulie 2024, ora 22:00, până în data de 20 iulie 2024, ora 19:00, pentru desfășurarea concursurilor specifice acestui tip de eveniment cât și îndemânarea la derapajele controlate”, au informat reprezentanții Primăriei Deva.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate