Connect with us
Data: 28/05/2024
.

Actualitate

Eveniment „marca Mercedes” la Deva

Publicat

pe

„Test Drive Dinamic – 8 Martie Romantic”

Compania Auto Schunn împlineşte, în 2013, 20 de ani de existenţă pe piaţa din România şi a pregătit clienţilor săi o grămadă de surprize

Circa 30 de hunedoreni au testat noile modele de automobile Mercedes în cadrul unui eveniment ce face parte din suita de surprize pe care compania AutoSchunn, centru autorizat de vânzări şi service al maşinilor cunoscutei mărci germane, le-a pregătit clienţilor săi în acest an. Evenimentele vor marca împlinirea, în 2013, a 20 de ani de existenţă în România a companiei Auto Schunn, în calitate de partener al producătorului german Mercedes Benz.

Mercedes-Benz-(5)Tombolă cu premii pentru şoferi

Pe parcursul a două săptămâni, în perioada 25 februarie – 7 martie, Compania AutoSchunn Deva a organizat un eveniment special „Test Drive Dinamic – 8 Martie Romantic”, în cadrul căruia aproximativ 30 de şoferi hunedoreni s-au urcat la volan şi au făcut o probă cu cele mai noi modele Mercedes Benz de ultimă oră: Clasele A şi B, noul ML, ultimul model de SUV – GL şi puternica Clasă G. „Pe lângă modele de Mercedes deja consacrate, centrul de vânzări Auto Schunn din Deva vine în întâmpinarea clienţilor săi cu unele noi, din clasa A şi C, dar şi cu o nouă autoutilitară de dimensiuni reduse. Acestora li se adaugă finanţări deosebite cu dobânda de 0 la sută, pachete de service gratuit sau 5 ani garanţie extinsă”, a declarat Radu Susan, reprezentant vânzări Auto Schunn Deva.

„Stelele” Mercedes au putut fi testate de clienţi timp de două săptămâni

„Stelele” Mercedes au putut fi testate de clienţi timp de două săptămâni

Pe lângă faptul că au avut privilegiul şi plăcerea de a se urca la volanul unor „bijuterii” pe patru roţi, noi- nouţe şi una mai frumoasă decât cealaltă, participanţii la drive test au fost automat înscrişi la tombola al cărui premiu constă într-o cină romantică în doi, de 8 Martie, la restaurantul Hotelului Wien din Deva. „Acest jubileu îl dedicăm pe tot parcursul anului clienţilor noştri, luna martie incluzând un eveniment special „Test Drive Dinamic – 8 Martie romantic”. Şi pentru că atunci când eşti printre stele, totul este frumos, invitaţii firmei Auto Schunn vor fi răsfăţaţi, având prilejul de a petrece o seară romantică în doi cu ocazia zilei de 8 Martie”, a afirmat Anca Ciubotariu, directorul Auto Schunn Deva.

Tragerea la sorţi a câştigătorului tombolei a avut loc ieri, la sediul companiei din reşedinţa, în urma căreia Cosmin Bachnev din Deva, împreună cu o doamnă sau domnişoară, vor petrece seara de 8 Martie la o cină romantică oferită de Auto Schunn.

Advertisement

Actualitate

Starea drumurilor de acces în Parcul Național Retezat – Informații actualizate

Publicat

pe

Redactat de

Reprezentanţii Administraţiei Parcului Naţional Retezat au oferit informaţii actualizate, la data de 28 mai 2024, despre accesul cu maşina în aria protejată.

„Starea drumurilor se poate modifica de la o zi la alta în funcție de condițiile meteo. Vă rugăm să aveți în vedere informările meteorologice date de către Administratia Nationala de Meteorologie RA”, au transmis reprezentanții Administrației Parcului Național Retezat.

Administrația Parcului Național Retezat nu deține și nu administrează drumuri în sau lângă parc.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbalistele de la CSM Deva au terminat sezonul cu victorii

Publicat

pe

Redactat de

Sezonul intern din fotbalul feminin a ajuns la final. Printre participante la competiție s-a numărat și CSM Deva, clubul de la poalele Cetății fiind la primul său sezon competițional în fotbalul feminin.

Senioarele, pe locul secund

Echipa de senioare a evoluat în Liga 3, unde a terminat pe un meritoriu loc doi în serie. În ultimul meci, decisiv pentru ocuparea locului al doilea, devencele, pregătite de către Alina Mardare, au învins, cu 1-0, pe CFR Cluj, unicul gol al meciului de pe teren propriu fiind înscris de Delia Grecu. În acest meci pentru CSM Deva au evoluat Amalia Săndulescu, Andrada Niculescu, Roxana Antemie, Andreea Marina, Delia Grecu, Andreea Cărmăzan, Maria Jurj, Irina Brătean, Teodora Narița, Diana Nemțuc, Sarah David, Alexandra Costache și Alexandra Ianc. Seria a fost câștigată de UTA, iar după devence s-au clasat Academia Florești, CFR Cluj și Olimpia Satul Mare.

Junioarele, scor-fluviu

Echipa de junioare U15 a evoluat într-una din seriile Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. După un început bun de sezon, fetele pregătite de Alina Mardare au avut, apoi, o evoluție mai modestă și, chiar dacă au revenit pe final de campionat, au terminat pe poziția a cincea, după Interstar Sibiu, Alma Sibiu, Student Sport Alba Iulia și Hermannstadt Sibiu. În ultimul meci jucat, pe teren propriu, devencele au reușit un scor fluviu, 8-0, cu Hermannstadt, prin golurile înscrise de Cătălina Circo (4), Maia Toderesc (3) și Andreea Toderesc. Pentru CSM Deva au evoluat Patricia Popescu, Florina Popa, Andreea Toderesc, Alexia Muntean, Karina Ahămoaie, Maia Toderesc,

Advertisement

Alessia Dreghici, Iulia Szabo, Melania Marfici, Cătălina Circo, Rebeca Brînda și Maia Feier.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Handbalistele au ratat promovarea în Liga Florilor

Publicat

pe

Redactat de

După ce au ratat accederea în Liga Florilor la turneul de la Iași, handbalistele de la CSM Deva au jucat în al doilea baraj la Mioveni. Din păcate, nici cea de-a doua tentativă de revenire în primul eșalon valoric al handbalului românesc nu a fost una încununată de succes.

Devencele au pierdut primele două jocuri, 22-27 cu HC Zalău și 27-28 cu CSM Târgu Jiu, aceste formații păstrându-și locurile în Liga Florilor. În ultimul meci de la Mioveni, unul fără miză, CSM Deva a remizat, scor 34-34 cu Activ Ploiești, și a terminat turneul pe poziția a treia. La Mioveni, ca și la Iași, antrenorii Valentina Ardean Elisei și Olovia Nanu le-au folosit în poartă pe Flavia Lima, Ana Inculeț și Andreea Nastasă iar în câmp pe Bianca Cherecheși, Teodora Popescu, Nika Matavs, Diana Șamanț, Orsolya Mozes, Tatiana Sutranova, Alexandra Orșivschi, Sarah Darie, Zsofia Csavar, Nicoleta Deaconu, Andreea Tetean, Fanta Diagouraga și Lavinia Florea, după toate probabilitățile fiind, pentru toate, ultima prezență în tricoul Devei.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate