Connect with us
Data: 28/05/2024
.

Actualitate

FC Hunedoara rămâne fără câţiva jucători bază

Publicat

pe

Răscoală pe malurile Cernei

Trupa finanţată de Alina State renunţă la fotbalişti exponenţiali după ce aceştia nu au acceptat micşorarea salariilor

Visele de promovare încep să se năruie pe malurile Cernei. FC Hunedoara se vede pusă în situaţia de a renunţa la o serie de jucători de bază după ce noile salarii micşorate propuse acestora nu au fost acceptate.

Printre cele mai importante nume care nu au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului hunedorean sunt Robert Cristian, Adrian Cuciula sau Ionuţ Radu. Asta în condiţiile în care Andrei Făgărăşanu a fost cedat la CSM Rm. Vâlcea, iar Bogdan Găceanu şi Cosmin Dragotă mai au de ispăşit 9 etape de suspendare.

3 titulari „out”!

Advertisement

DocApele s-au învolburat pe Cerna înaintea plecării în cantonamentul de la Băile Felix. Conducerea clubului a negociat noile salarii cu jucătorii, iar propunerile au fost substanţial micşorate faţă de vechile înţelegeri. În aceste condiţii, o serie de jucători importanţi din echipă nu au fost de acord cu noile salarii, iar clubul se vede nevoit să renunţe la ei. Cele mai importante nume sunt cele ale lui Robert Cristian, Adrian Cuciula sau Ionuţ Radu. În situaţia lor mai sunt Ovidiu Trăşcan, Răzvan Dragoescu şi Daniel Grozoni, care nu au acceptat la rândul lor propunerile conducerii hunedorene. În plus, clubul a renunţat şi la Anton Ilie, păstrându-i pe ceilaţi trei portari în lot.

Le pare rău că pleacă

Jucătorii spun că regretă că părăsesc echipa, dar nu puteau fi de acord cu noile salarii, care în unele cazuri au ajuns chiar înjumătăţite. „Nu pot să fiu de acord cu noul salariu şi în condiţiile astea voi pleca. Nu am cerut mai mult, ci doar ce am avut. E păcat, nu aş fi vrut să plec de aici şi e foarte urât ce ni se întâmplă. Eu chiar am pus suflet, dar dacă nu mai sunt dorit nu am ce face”, a declarat Robert Cristian. Ionuţ Radu a confirmat şi el despărţirea de hunedoreni: „Mi-au propus un salariu înjumătăţit. Nu am cum să-l accept şi astfel ne despărţim amiabil. Vineri voi primi actele şi voi vedea ce o să fac în continuare”, a declarat atacantul de 22 de ani.

Finanţatoarea nu-i regretă

În replică, finanţatoarea Alina State spune că scăderile salariale erau planificate şi tuturor jucătorilor li s-a propus acest lucru. „Diminuarea salarială era în plan pentru că aşa am considerat eu. Jucătorii vor fi stimulaţi cu prime de victorie mai mari. Nu îmi pare rău de cei la care am renunţat pentru că aşa mi-am dat seama de caracterul lor. Au fost şi alţii cărora nu le-a convenit, dar până la urmă au fost de acord”, a spus Alina State. Trupa de pe Cerna a plecat ieri în cantonamentul de 10 zile la Băile Felix pe parcursul căruia antrenorul Constantin Olariu va mai testa şi alţi jucători.

 

Advertisement

Actualitate

Starea drumurilor de acces în Parcul Național Retezat – Informații actualizate

Publicat

pe

Redactat de

Reprezentanţii Administraţiei Parcului Naţional Retezat au oferit informaţii actualizate, la data de 28 mai 2024, despre accesul cu maşina în aria protejată.

„Starea drumurilor se poate modifica de la o zi la alta în funcție de condițiile meteo. Vă rugăm să aveți în vedere informările meteorologice date de către Administratia Nationala de Meteorologie RA”, au transmis reprezentanții Administrației Parcului Național Retezat.

Administrația Parcului Național Retezat nu deține și nu administrează drumuri în sau lângă parc.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbalistele de la CSM Deva au terminat sezonul cu victorii

Publicat

pe

Redactat de

Sezonul intern din fotbalul feminin a ajuns la final. Printre participante la competiție s-a numărat și CSM Deva, clubul de la poalele Cetății fiind la primul său sezon competițional în fotbalul feminin.

Senioarele, pe locul secund

Echipa de senioare a evoluat în Liga 3, unde a terminat pe un meritoriu loc doi în serie. În ultimul meci, decisiv pentru ocuparea locului al doilea, devencele, pregătite de către Alina Mardare, au învins, cu 1-0, pe CFR Cluj, unicul gol al meciului de pe teren propriu fiind înscris de Delia Grecu. În acest meci pentru CSM Deva au evoluat Amalia Săndulescu, Andrada Niculescu, Roxana Antemie, Andreea Marina, Delia Grecu, Andreea Cărmăzan, Maria Jurj, Irina Brătean, Teodora Narița, Diana Nemțuc, Sarah David, Alexandra Costache și Alexandra Ianc. Seria a fost câștigată de UTA, iar după devence s-au clasat Academia Florești, CFR Cluj și Olimpia Satul Mare.

Junioarele, scor-fluviu

Echipa de junioare U15 a evoluat într-una din seriile Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. După un început bun de sezon, fetele pregătite de Alina Mardare au avut, apoi, o evoluție mai modestă și, chiar dacă au revenit pe final de campionat, au terminat pe poziția a cincea, după Interstar Sibiu, Alma Sibiu, Student Sport Alba Iulia și Hermannstadt Sibiu. În ultimul meci jucat, pe teren propriu, devencele au reușit un scor fluviu, 8-0, cu Hermannstadt, prin golurile înscrise de Cătălina Circo (4), Maia Toderesc (3) și Andreea Toderesc. Pentru CSM Deva au evoluat Patricia Popescu, Florina Popa, Andreea Toderesc, Alexia Muntean, Karina Ahămoaie, Maia Toderesc,

Advertisement

Alessia Dreghici, Iulia Szabo, Melania Marfici, Cătălina Circo, Rebeca Brînda și Maia Feier.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Handbalistele au ratat promovarea în Liga Florilor

Publicat

pe

Redactat de

După ce au ratat accederea în Liga Florilor la turneul de la Iași, handbalistele de la CSM Deva au jucat în al doilea baraj la Mioveni. Din păcate, nici cea de-a doua tentativă de revenire în primul eșalon valoric al handbalului românesc nu a fost una încununată de succes.

Devencele au pierdut primele două jocuri, 22-27 cu HC Zalău și 27-28 cu CSM Târgu Jiu, aceste formații păstrându-și locurile în Liga Florilor. În ultimul meci de la Mioveni, unul fără miză, CSM Deva a remizat, scor 34-34 cu Activ Ploiești, și a terminat turneul pe poziția a treia. La Mioveni, ca și la Iași, antrenorii Valentina Ardean Elisei și Olovia Nanu le-au folosit în poartă pe Flavia Lima, Ana Inculeț și Andreea Nastasă iar în câmp pe Bianca Cherecheși, Teodora Popescu, Nika Matavs, Diana Șamanț, Orsolya Mozes, Tatiana Sutranova, Alexandra Orșivschi, Sarah Darie, Zsofia Csavar, Nicoleta Deaconu, Andreea Tetean, Fanta Diagouraga și Lavinia Florea, după toate probabilitățile fiind, pentru toate, ultima prezență în tricoul Devei.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate