Connect with us
Data: 12/07/2024
.

Actualitate

Florin Maxim rămâne pe banca tehnică a  CS Corvinul 1921 Hunedoara

Publicat

pe

Antrenorul echipei de fotbal CS Corvinul 1921 Hunedoara, Florin Maxim, rămâne pe banca tehnică. Acesta a acceptat propunerea de prelungire a contractului și va rămâne la Hunedoara până în anul 2027.

Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

”Antrenorul principal CS Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi astfel va rămâne pe banca tehnică a echipei noastre până în 2027. I-am propus prelungirea contractului şi mă bucur că a acceptat fără să stea pe gânduri. Este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val, iar rezultatele sale vorbesc pentru el. Este un profesionist desăvârşit şi un caracter pe măsură! După cum am spus şi la finele primului său sezon la Hunedoara, continuitatea şi stabilitatea sunt principiile solide pe care ne bazăm în toate proiectele noastre, mai ales la Corvinul. Astfel că această propunere de prelungire a contractului său nu poate fi decât una logică. Florin Maxim şi staff-ul său ne-au răsplătit încrederea acordată şi cred că e normal ca acest lucru să fie reciproc. Cu atât mai mult cu cât, după cum am spus-o şi cu alte ocazii, proiectul nostru este unul pe termen lung. Drumul Corvinului, început în 2021, continuă şi sperăm ca, peste câteva zile să ne bucurăm, împreună, după finala Cupei României”, informează Dan Bobouțanu primarul municipiului Hunedoara.

Florin Maxim, antrenorul echipei de fotbal CS Corvinul 1921 Hunedoara, a ținut să mulțumească tuturor pentru încrederea acordată și speră la rezultate frumoase și pe viitor.

„Îi mulţumesc domnului primar pentru sprijinul şi încrederea pe care mi le-a oferit încă din prima zi de când am venit la Hunedoara şi mă bucur că putem duce mai departe, împreună, acest proiect. După cum probabil se ştie, pentru mine Corvinul chiar înseamnă ceva aparte, având în vedere că aici am debutat ca jucător, la seniori, şi tot aici am reuşit, alături de colegii mei şi de jucătorii noştri să revenim în liga secundă şi să îi facem fericiţi pe fanii noştri, cei care au venit alături de noi, indiferent de condiţii, de loc sau de adversarul întâlnit. Îmi place să cred că am crescut şi creştem împreună, cu toţii, aici, la Corvinul, şi sper ca această prelungire a contractului să fie de bun augur”, a declarat Florin Maxim antrenorul echipei de fotbal CS Corvinul 1921 Hunedoara.

FOTO: FACEBOOK DAN BOBOUȚANU- JURNALUL PRIMARULUI

Advertisement

Actualitate

Pisică salvată dintr-un canal, de către pompierii de la Petroșani

Publicat

pe

Redactat de

În cursul acestei zile pompierii din cadru Detașamentului de Pompieri de la Petroșani au fost solicitați să intervină pentru a salva o pisică, care a căzut într-un canal.

”O pisică a fost salvată astăzi, de pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a căzut într-un canal de pe strada Carpați, din municipiu. Stăpâna a sunat la 112, imediat după ce a aflat de la vecini că pisicuța a fost fugărită de un câine și neavând altă soluție, s-a strecurat pe lângă capacul ce acoperea canalul, căzând circa 4 metri, până pe fundul acestuia. Unul dintre colegii noștri a coborât numaidecât după felină și așa cum se așteptau toți cei prezenți acolo, a scos-o la suprafață în cel mai scurt timp și a redat-o familiei”, informează reprezentanții ISU Hunedoara.

FOTO: ISU HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Mintia va beneficia de gaze naturale

Publicat

pe

Redactat de

Centrala electrică de la Mintia, beneficiară a unui aport crucial de gaze naturale datorită unei decizii a ministrului liberal al Energiei, Sebastian Burduja, va fi cea mai modernă și performantă din Europa, cu o capacitate instalată de 1.700 MW. Finalizarea acestei noi capacități energetice este programată pentru 31 decembrie 2026, obiectiv posibil datorită colaborării eficiente dintre autoritățile relevante din domeniu.

Un pas esențial în acest demers a fost semnarea unui contract de finanțare pentru construirea conductei de transport gaze naturale, de către Sebastian Burduja și Ion Sterian, directorul general al SNTGN Transgaz SA. Această conductă nu doar că va alimenta centrala de la Mintia, situată în județul Hunedoara, dar va deservi și alți consumatori industriali și casnici din regiune.

„Asigurăm practic materia primă, gazul, pentru centrală. Este un proiect grandios, cea mai mare centrală pe gaz din Europa – 1.700 MW putere instalată. Acest proiect înseamnă pentru români locuri de muncă, vorbim de peste 1.200 de locuri de muncă pe perioada construcţiei centralei, vorbim de o energie sigură produsă în bandă, vorbim de cea mai eficientă centrală din Europa, cu un randament de 64% şi, deci, de un sprijin substanţial pe care România îl primeşte pe traiectoria de tranziţie verde şi de înlocuire a cărbunelui din mixul energetic cu gaze naturale, o resursă strategică la care România are acces. Acest demers se subscrie angajamentului meu pentru salvarea locurilor de muncă din Valea Jiului și pentru renașterea sectorului energetic în zonă. Am mai spus și reiterez, nu vom lăsa pe nimeni în urmă”, a precizat Sebastian Burduja.

Proiectul, evaluat la 300.688.749,27 lei (60.429.017,71 euro), include o finanțare de 33.970.205,58 lei (6.826.947 euro) din Fondul pentru modernizare. Conducta, cu o lungime totală de 56,5 km, va traversa atât extravilanul, cât și intravilanul comunelor Sântămăria Orlea, Bretea Română, Băcia, Cârjiți, Vețel și orașele Călan, Hunedoara, și Deva.

FOTO: FACEBOOK PNL FILIALA HUNEDOARA

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat, afișate

Publicat

pe

Redactat de

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat au fost afișate.

Ministerul Educației a publicat rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat.

Rezultatele pot fi vizualizate AICI.

Citeste mai mult ...

Actualitate