Connect with us
Data: 26/06/2024
.

Actualitate

FOTO: Imagini comice, surprinse pe A1 Orăştie -Deva. Baxuri de bere, „salvate” dintr-un TIR care a luat foc

Publicat

pe

Un TIR, încărcat cu bere, a luat foc, pe autostrada A1 Orăştie -Deva, la faţa locului intervenind pompierii de la ISU Hunedoara. Incidentul a fost surprins de participanţi la trafic, care au publicat fotografii pe reţeaua de socializare. În imaginile postate pe Facebook, pe grupul Info Trafic- Judeţul Hunedoara, apar şi doi cetăţeni care „salvează”, în fugă, câteva baxuri de bere. 

Sursa foto: Info Trafic -jud. Hunedoara

Internauţii s-au amuzat de întreaga scenă, iar comentariile ironice nu au întârziat să apară. „Felicitări celor doi salvatori, din primele cercetări se pare că, unele baxuri de bere ar fi fost salvate de către doi salvatori necunoscuţi, aceştia şi-au riscat efectiv viaţa, în ceea ce priveşte baxurile salvate, numărul acestora este şi va rămâne, cel mai probabil, necunoscut, din nefericire, pentru şoferul camionului. Vă ţinem la curent cu numărul baxurilor mistuite de flăcări neputând fi salvate şi acelea de salvatori deoarece duba acestora era deja plină cu baxuri salvate care au fost transferate de urgenţă la o destinaţie, cel mai probabil, necunoscută pentru îngrijiri de specialitate. Avem informaţii că salvatori necunoscuţi, în urma postării, au decis să se îndrepte către locul incidentului, încercând să mai salveze câteva baxuri, dar, din nefericire, pentru ei, odată ajunsă, poliţia era deja acolo şi nu a mai fost nevoie de intervenţia acestora”, a scris unul dintre internauţi. „Românul, săritor din fire, să facă mai mult rău decât bine. Ruşine!”, a comentat altcineva.

Advertisement

Actualitate

Arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Ar fi vândut 21 de doze cu cocaină

Publicat

pe

Redactat de

Un bărbat a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, pentru trafic de droguri de droguri de mare risc. Acesta ar fi vândut 21 de doze conținând cocaină, contra sumei de 2.000 de euro.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc.

„La data de 25 iunie a.c., acesta a fost prins în flagrant delict, într-o comună din județul Maramureș, în timp ce ar fi comercializat 21 de doze conținând cocaină, pentru 2.000 de euro. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe parcursul lunii iunie 2024, persoana în cauză ar fi deținut și vândut diferite cantități de drog de mare risc, pe parcursul percheziției efectuate la locuința sa fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. La data de 25 iunie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Un nou Cod portocaliu anunțat. Vizată -zona de nord a județului Hunedoara

Publicat

pe

Redactat de

A fost anunțat un nou Cod portocaliu de vreme severă.

Atenționarea este valabilă miercuri seară, 26 iunie, în intervalul orar 18:30 -19:30.
„Se vor semnala averse de ploaie, 35- 45 l/mp, descărcări electrice. Este vizată zona de nord a județului Hunedoara. IGSU a transmis Ro Alert”, a informat ISU Hunedoara. 

Citeste mai mult ...

Actualitate

Tricolorul, arborat de jandarmii montani hunedoreni pe Vârful Parângul Mic

Publicat

pe

Redactat de

De „Ziua Drapelului Național”, jandarmii montani hunedoreni au arborat tricolorul pe Vârful Parângul Mic.

Patru jandarmi montani hunedoreni au arborat, astăzi, drapelul național pe Vârful Parângul Mic, la altitudinea de 2.074 de metri înălțime.

„De Ziua Drapelului Național al României, jandarmii montani hunedoreni s-au asigurat că Tricolorul veghează falnic și de pe Vârful Parângul Mic”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

 

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate