Connect with us
Data: 28/05/2024
.

Actualitate

Gavril Bende a fost demis din postul de manager al spitalului din Hunedoara

Publicat

pe

Conducere „executată”

Consiliul de Administraţie (CA) al Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoaraa decis ieri demiterea din funcţie a managerului Gavril Bende (foto mic). Pe lângă acesta, au fost revocaţi şi ceilalţi trei membri ai Consiliului Director al spitalului, respectiv directorul financiar, cel de îngrijire şi cel medical. Decizia a fost luată ieri în cadrul unei şedinţe extraordinare a CA al spitalului din Hunedoara. Medicul Gavril Bende a declarat că se aştepta la o astfel de hotărâte, având în vedere că a fost contracandidatul lui Viorel Arion, la alegerile locale pentru postul de primar al Hunedoarei. „Mi s-au adus tot felul de acuzaţii nefondate şi nereale şi nici măcar nu am avut ocazia de a mă apăra în vreun fel în faţa lor. O parte dintre ele se refereau şi la raportul Curţii de Conturi. Tot ce mai pot face acum este să contest în instanţă actul administrativ prin care am fost demis din funcţie. Nu ştiu, deocamdată, ce voi face. Cert e că eu sunt medic şi în momentul în care am fost numit manager am ştiut că nu voi ieşi la pensie din acest post. Îmi voi continua cariera în postul de medic ortoped, care este profesia mea. Oricum, mandatul meu de manager va expira la sfârşitul lui 2013”, a declarat Gavril Bende pentru Servus Hunedoara.

BENDECA al spitalului din Hunedoara este format din zece membri din care cinci au drept de vot. Decizia de revocare a conducerii spitalului a fost luată cu trei voturi pentru şi două împotrivă. În favoarea demiterii managerului Gavril Bende şi a membrilor Comitetului Director s-au pronunţat cei doi reprezentanţi ai Consiliului Local (CL) Hunedoara, Silvia Ghenea şi Robert Muzsic, alături de cel al primarului, consilierul personal al lui Viorel Arion, Bianca Lovasz.

În mandatul de manager al lui Gavril Bende, spitalul din Hunedoara a devenit o unitate modernă, ca urmare a investiţiilor masive făcute în ultimii ani în infrastructurăşi aparatură medicală. În urmă cu două săptămâni, spitalul din Hunedoara a fost acreditat, fiind singura unitate din judeţ care îndeplineşte aproape sută la sută din indicatorii în domeniu.

Actualitate

Starea drumurilor de acces în Parcul Național Retezat – Informații actualizate

Publicat

pe

Redactat de

Reprezentanţii Administraţiei Parcului Naţional Retezat au oferit informaţii actualizate, la data de 28 mai 2024, despre accesul cu maşina în aria protejată.

„Starea drumurilor se poate modifica de la o zi la alta în funcție de condițiile meteo. Vă rugăm să aveți în vedere informările meteorologice date de către Administratia Nationala de Meteorologie RA”, au transmis reprezentanții Administrației Parcului Național Retezat.

Administrația Parcului Național Retezat nu deține și nu administrează drumuri în sau lângă parc.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbalistele de la CSM Deva au terminat sezonul cu victorii

Publicat

pe

Redactat de

Sezonul intern din fotbalul feminin a ajuns la final. Printre participante la competiție s-a numărat și CSM Deva, clubul de la poalele Cetății fiind la primul său sezon competițional în fotbalul feminin.

Senioarele, pe locul secund

Echipa de senioare a evoluat în Liga 3, unde a terminat pe un meritoriu loc doi în serie. În ultimul meci, decisiv pentru ocuparea locului al doilea, devencele, pregătite de către Alina Mardare, au învins, cu 1-0, pe CFR Cluj, unicul gol al meciului de pe teren propriu fiind înscris de Delia Grecu. În acest meci pentru CSM Deva au evoluat Amalia Săndulescu, Andrada Niculescu, Roxana Antemie, Andreea Marina, Delia Grecu, Andreea Cărmăzan, Maria Jurj, Irina Brătean, Teodora Narița, Diana Nemțuc, Sarah David, Alexandra Costache și Alexandra Ianc. Seria a fost câștigată de UTA, iar după devence s-au clasat Academia Florești, CFR Cluj și Olimpia Satul Mare.

Junioarele, scor-fluviu

Echipa de junioare U15 a evoluat într-una din seriile Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. După un început bun de sezon, fetele pregătite de Alina Mardare au avut, apoi, o evoluție mai modestă și, chiar dacă au revenit pe final de campionat, au terminat pe poziția a cincea, după Interstar Sibiu, Alma Sibiu, Student Sport Alba Iulia și Hermannstadt Sibiu. În ultimul meci jucat, pe teren propriu, devencele au reușit un scor fluviu, 8-0, cu Hermannstadt, prin golurile înscrise de Cătălina Circo (4), Maia Toderesc (3) și Andreea Toderesc. Pentru CSM Deva au evoluat Patricia Popescu, Florina Popa, Andreea Toderesc, Alexia Muntean, Karina Ahămoaie, Maia Toderesc,

Advertisement

Alessia Dreghici, Iulia Szabo, Melania Marfici, Cătălina Circo, Rebeca Brînda și Maia Feier.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Handbalistele au ratat promovarea în Liga Florilor

Publicat

pe

Redactat de

După ce au ratat accederea în Liga Florilor la turneul de la Iași, handbalistele de la CSM Deva au jucat în al doilea baraj la Mioveni. Din păcate, nici cea de-a doua tentativă de revenire în primul eșalon valoric al handbalului românesc nu a fost una încununată de succes.

Devencele au pierdut primele două jocuri, 22-27 cu HC Zalău și 27-28 cu CSM Târgu Jiu, aceste formații păstrându-și locurile în Liga Florilor. În ultimul meci de la Mioveni, unul fără miză, CSM Deva a remizat, scor 34-34 cu Activ Ploiești, și a terminat turneul pe poziția a treia. La Mioveni, ca și la Iași, antrenorii Valentina Ardean Elisei și Olovia Nanu le-au folosit în poartă pe Flavia Lima, Ana Inculeț și Andreea Nastasă iar în câmp pe Bianca Cherecheși, Teodora Popescu, Nika Matavs, Diana Șamanț, Orsolya Mozes, Tatiana Sutranova, Alexandra Orșivschi, Sarah Darie, Zsofia Csavar, Nicoleta Deaconu, Andreea Tetean, Fanta Diagouraga și Lavinia Florea, după toate probabilitățile fiind, pentru toate, ultima prezență în tricoul Devei.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate