Connect with us
Data: 01/07/2024
.

Sport

Hamilton e favorit la pariuri pentru titlul mondial

Publicat

pe

„Marele Circ”, în faţa unui sezon

Pilotul englez Lewis Hamilton (Mercedes) (foto) este cotat drept favorit la câștigarea titlului de campion mondial de Formula 1 în acest sezon, devansându-l pe germanul Sebastian Vettel (Red Bull), cel care a dominat această competiție în ultimii patru ani, potrivit caselor de pariuri Betfair, Sportium și Luckia.

Mercedes, noua regină?

Marele Premiu al Australiei, programat pe 16 martie la Melbourne, va deschide noua ediție a „Marelui Circ”, în care Mercedes pare cea mai puternică echipă, în condițiile în care schimbările regulamentare par să fi o fi afectat pe Red Bull, campioana mondială en titre. Sportium.es îl vede favorit la titlu pe Lewis Hamilton, campionul mondial din 2008, oferind 3,25 euro pentru fiecare euro pariat pe victoria britanicului la final de sezon, în timp ce Sebastian Vettel este a doua opțiune (4,5), urmat de coechipierul lui Hamilton, germanul Nico Rosberg (5,5).

Alonso, în scădere de cotă

Advertisement

„Traderii” de la Betfair consideră că Fernando Alonso, câștigător al titlului mondial în 2005 și 2006, cu Renault, care concurează acum pentru Ferrari, este a patra opțiune, cu o cotă de 7,5, puțin mai mult de jumătate față de cea a coechipierul său de la scuderia italiană, finlandezul Kimi Raikkonen (13). În privința titlului mondial al constructorilor, Mercedes este cotată drept favorită, Luckia plătind 1,8 euro pentru fiecare euro pariat pe victoria team-ului german, în timp ce Red Bull are o cotă de 3,5, iar Ferrari de 4,5.

Agerpres

Advertisement

Actualitate

Atletul Dorin Rusu, de la CSM Deva, campion național la 5.000 de metri!

Publicat

pe

Redactat de

Ultima zi a finalelor Campionatului Național de atletism în aer liber pentru seniori de la Cluj Napoca a adus un nou titlu pentru sportivii legitimați la CSM Deva.

Performer, de această dată, a fost Andrei Rusu, atlet pregătit de profesorul Cornelia Juratoni.

După ce a a devenit vicecampion la 1.500, Andrei s-a impus în proba de 5.000, cu timpul de 14:45:15!

Reamintim că și Florentina Iușco a obținut un titlu de campioană națională la săritura în lungime și o medalie de argint la triplusalt.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Florentina Iușco, de la CSM Deva, campioană națională!

Publicat

pe

Redactat de

În perioada 29-30 iunie s-a desfășurat, la Cluj Napoca, etapa finală a Campionatului Național de atletism în aer liber la seniori.

În competițiile feminine a evoluat, cu mult succes, și săritoarea Florentina Iușco, de la CSM Deva.

După ce în prima zi a competiției Florentina a devenit vicecampioană națională la triplusalt, în reuniunea finală de la Cluj Napoca deveanca a evoluat în finala de la lungime.

Sportiva de la CSM Deva a evoluat excelent și a cucerit titlul național, cu un rezultat foarte bun, de 6,49 metri.

Florentina Iușco este pregătită, la CSM Deva, de profesorul Nicolae Alexe.

Advertisement

Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbal: CSM Deva U17, campioană națională!!!

Publicat

pe

Redactat de

Echipa de fotbal juniori U17 de la CSM Deva a obținut una dintre cele mai mari performanțe ale orașului de la poalele Cetății în acest sport. Băieții pregătiți de Florin Călugărița au câștigat titlul național la această categorie de vârstă.

2-0 cu Sportul Onești

În ultimul act al turneului final național al campioanelor județene, CSM Deva a întâlnit, pe stadionul „Metalul” din Buzău, pe Sportul Onești. Trupa deveană a controlat jocul încă de la începutul acestuia, Negrilă fiind declarat omul meciului, iar deschiderea scorului, una logică, a venit în minutul 32. Atunci Negru a centrat pentru Buță, iar atacantul de la CSM a reluat, cu capul, sub transversală, la colțul scurt, 1-0 pentru Deva fiind și scorul la pauză. Mitanul secund a început foarte bine pentru trupa lui Florin Călugărița, Oancea țintind bara în minutul 47. Zarurile au fost aruncate în minutul 68, când, după o centrare a lui Stoia, Drăgan a înscris, cu capul, în colțul, stabilind scorul final, de 2-0 pentru CSM Deva, rezultat echivalent cu câștigarea titlului național!

Ei sunt campionii

CSM Deva a ajuns în finală după ce a trecut, pe rând, cu 2-1 de AFC Băbeni și 2-0 de Bega Timișoara, în manșă unică, și cu 4-2 și 2-3 de Luceafărul Cluj.

Advertisement

„Sunt foarte bucuros de acest titlu. Este rodul muncii unei generații în care puțini au crezut. Îi felicit pe băieți pentru tot ceea ce au făcut și sper ca acest rezultat să fie o rampă de lansare pentru mulți dintre ei”, a declarat Florin Călugărița, antrenorul echipei CSM Deva U17.

Tehnicianul devean i-a folosit, în finală, pe Bereczki – Roșca, Negrilă, Grigorescu (cpt.), Stoia – Drăgan (72 Nagy), Elekes, Bogdaniuc (62 DiMarco), Negru – Buță (85 Curcă), Oancea (85 Lăcătuș), iar pe foaia de joc au mai fost înscriși Mihăilă, Pag – Băleanu, Bogdan, Teglas.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate