Connect with us
Data: 03/07/2024
.

Sport

Hard Steel Hunedoara, de 15 ori pe podiumul naţional

Publicat

pe

Finala campionatului naţional de karate EUR&KA, desfăşurată în finalul săptămânii trecute la Timişoara a fost extrem de fructuoasă pentru sportivii de la Hard Steel Hunedoara. Elevii antrenorului Gheorghe Păiuş au cucerit un număr de 15 medalii, dintre care cinci de aur, cinci de argint şi cinci de bronz.

 

Octavian Petac, cel mai medaliat hunedorean

 

Pe prima treaptă a podiumului au urcat David Dulamă (kumite 6-7 ani), Adrian Târnăvean (kata 12-13 ani), Octavian Petac (kumite individial şi kumite open 12- 13 ani) şi Alexandru Daha (kata 16 – 17 ani). Medaliile de argint au fost obţinute de Ionuţ Voica (kata 10-11 ani), Andrei Ghemeş (kumite 10-11 ani), Octavian Petac (kata 12-13 ani) şi Diana Ioan (kumite senioare şi kumite open) iar cele de bronz le-au revenit lui David Buşoi (kata 6-7 ani), Adrian Târnăvean (kumite 12.13 ani), Alexandru Daha (kumite 16-17 ani şi kumite open) precum şi echipei de kata mixt 10-13 ani formată din Alexandru Ghemeş, Cristina Minişan şi Darian Simeon. La competiţia din Banat au luat startul 250 de sportivi de la 23 de cluburi din toată ţara.

Advertisement
Advertisement

Actualitate

“Generația de suflet” se întoarce acasă, în această seară. „Încheiem o poveste frumoasă (…) care poate să aducă în viitor lucruri foarte bune”

Publicat

pe

Redactat de

Echipa națională de fotbal a României, care a participat la Campionatul European din Germania – EURO 2024, va reveni, în această seară, la București, cu un zbor de la Frankfurt. „Tricolorii” vor ateriza la Aeroportul „Henri Coandă” la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial, potrivit unei informări a Federației Române de Fotbal.

De acolo, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să-i întâmpine îipot  aștepta.

Federaţia Română de Fotbal a făcut un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacţiunea dintre echipă şi suporteri în acest loc. De asemenea, nu toţi jucătorii echipei naţionale vor reveni în ţară miercuri seară.

 

Drumul României la EURO 2024 s-a oprit în optimi, după meciul cu Olanda

Advertisement

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de Olanda, cu scorul 3-0, marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Tricolorii” au luptat pentru victorie, însă nu au reușit să se impună în fața echipei Olandei. În urma acestui rezultat, naționala României a părăsit Campionatul European de Fotbal – EURO 2024.

„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Pentru că ne-am dorit foarte mult pentru români şi pentru noi, după toată emulaţia care s-a creat şi fericirea creată de acest parcurs. Am dat totul ca să mergem mai departe. Încheiem o poveste frumoasă, dar o poveste care poate să aducă în viitor lucruri foarte bune dacă ştim cum să gestionăm acest moment. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Eu le mulţumesc băieţilor pentru tot parcursul şi pentru toată implicarea lor, au depăşit limite şi aşteptări. Însă e greu într-o lună de vară să depăşeşti zeci de decalaj între fotbalul nostru şi fotbalul olandez. Asta e realitatea”, a spus, după înfrângerea cu Olanda, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, la postul Pro Arena, citat de Agerpres.

Le cer iertare suporterilor că nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor. Ei sunt campionii Europei, noi nu suntem. Poate în viitor. Azi primele 20 de minute ne-au aparţinut şi am avut şi ocazii mari. Am făcut această strategie pentru că ştiam că se aşteaptă să cedăm teren şi am vrut să îi surprindem. I-am pus în dificultate, însă la prima ocazie a lor au creat golul. Dar vedeţi că toate golurile sunt acţiuni individuale, pentru că au calitate foarte mare. E trist pentru că am pierdut cu 3-0, însă echipa noastră a dat tot ce a avut mai bun”, a adăugat Iordănescu.

În sferturile de finală, Olanda va juca împotriva Turciei.

Advertisement

 

Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României/Facebook
Citeste mai mult ...

Actualitate

Drumul României la EURO 2024 s-a oprit în optimi, după meciul cu Olanda

Publicat

pe

Redactat de

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de Olanda, cu scorul 3-0, marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

“Tricolorii” au luptat pentru victorie, însă nu au reușit să se impună în fața echipei Olandei. În urma acestui rezultat, naționala României părăsește Campionatul European de Fotbal – EURO 2024.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Sportivul hunedorean Nagy Nandor, la Campionatul European de Natație din Lituania

Publicat

pe

Redactat de

Sportivul hunedorean Nagy Nandor participă, alături de echipa României, la Campionatul European de Natație din Lituania. Nagy Nandor, de la Club Sportiv Școlar (CSȘ) Hunedoara, va concura la probele de 200, 400 și 800 m liber.

Campionatul European de Înot pentru Juniori se desfășoară în perioada 2-7 iulie, la Vilnius, în Lituania. Competiția reunește sportivi din întreaga Europa care se vor întrece, în cele șase zile, în Bazinul de Înot – Lazdynai.

Din lotul de 24 de sportivi pe care Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRMPN) îi deplasează la Vilnius pentru a reprezenta România, se află și Nagy Nandor, de la CSȘ Hunedoara, sportiv pregătit de prof. Anca Băjan.

Sursa foto: CSȘ Hunedoara

“Succes Nandy! Succes prof. Anca Băjan! Mult succes tuturor sportivilor! Hai, România! Hai, CSS Hunedoara!”, au transmis reprezentanții Clubului Sportiv Școlar Hunedoara.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate