Connect with us
Data: 22/04/2024
.

Actualitate

IPJ Hunedoara: 95 de sancțiuni aplicate într-o noapte

Publicat

pe

În noaptea de 09 spre 10 martie 2024, polițiștii rutieri din Hunedoara au desfășurat o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere.

Au fost implicați peste 40 de polițiști rutieri, care au aplicat 95 de sancțiuni contravenționale, dintre care două pentru viteză excesivă și patru pentru conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, au fost reținute 14 permise de conducere, dintre care patru pentru conducerea sub influența alcoolului și două pentru viteză excesivă.

”În noaptea de 09 spre 10 martie 2024, polițiștii rutieri hunedoreni au acționat, pe principalele artere rutiere la nivelul județului Hunedoara, pentru creșterea gradului de siguranță prin verificarea respectării regulilor de circulație și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, cu accent pe depistarea și sancționarea conducătorilor auto care se deplasează cu viteză excesivă, precum și a celor care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. În cadrul acestei acțiuni, au fost angrenați un număr de peste 40 polițiști care dețin aviz de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, polițiștii au aplicat 95 de sancțiuni contravenționale, din care două pentru nerespectarea regimului legal de viteză și patru pentru consumul de alcool (sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat) și  89 pentru alte abateri. Totodată, a fost luată măsura complementară de reținere a 14 de permise de conducere, din care 4 pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, 2 pentru viteză excesivă și  8 pentru alte abateri. De asemenea, a fost retras 1 certificat de înmatriculare. Au fost organizate filtre pe raza întreg județului, fiind efectuate 378 de testări cu aparatele alcooltest și 9 testări în ceea ce privește consumul de substanțe. Conducea cu viteză excesivă. La data de 09 martie 2024 polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hațeg, au depistat în trafic o femeie, de 41 ani, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe D.N. 66, în  localitatea Ciopeia, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 130 de km/h (pe un sector de drum cu limita de viteza 50 km/h). Ca urmare a abaterii, conducătoarea auto  a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.475 de lei, conform OUG 195/2002R, iar ca  măsura  complementară permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată  dovadă fără drept de circulație. Poliţiştii hunedoreni în  continuare, vor fi prezenți pe toate  arterele rutiere pentru  prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ HUNEDOARA

Actualitate

Cum să obții bani simplu și rapid de la BSG Amanet & Exchange – Firma nr.1 de amanet din România

Publicat

pe

Redactat de

Cu o experiență de peste 30 de ani, BSG Amanet & Exchange a câștigat respectul și încrederea clienților prin transparența totală pe care o oferă tuturor serviciilor practicate, fiind azi cea mai mare rețea case de amanet și schimb valutar din România, cu peste 190 de agenții în 34 de județe.

Cu toții ne-am lovit uneori de problema banilor, sau mai precis de lipsa lor atunci când aveam mai mare nevoie. Împrumutul rapid de la BSG este o opțiune avantajoasă și sigură pentru toți cei care au nevoie de bani într-un timp foarte scurt.

Dobanda la amanet aur – 0,01%/zi

BSG Amanet & Exchange vine în întâmpinarea clienților din Deva cu o dobândă promoțională, extrem de competitivă la amanet aur, de doar 0,01% pe zi, pentru orice sumă împrumutată.

Dobânda este singurul cost al împrumutului pe care o plătești în momentul în care dorești să prelungesti contractul sau să ridici obiectul. La BSG nu există alte costuri suplimentare cum ar fi comisionul de administrare.

Dacă ești deja clientul altor case de amanet, calculează-ți dobânda și verifică dacă plătești alte comisioane.

Advertisement

Exemplu de calcul al costului total la BSG: la 500 lei împrumutați vei avea o dobândă de doar 5 bani pe zi, adică, pentru un împrumut de 500 lei pe o perioada de 30 de zile, vei avea un cost total de doar 1,5 lei.

În agențiile BSG găsești servicii de amanet și vânzare aur, electronice sau ceasuri, schimb valutar și transfer de bani prin Western Union.

BSG Amanet & Exchange se evidențiază în peisajul amanetului prin angajamentul lor față de transparență și corectitudine în procesul de evaluare. Fiecare obiect este examinat cu atenție și evaluat la valoarea sa reală de către experți în domeniu, iar clienții sunt întotdeauna informați cu privire la procesul de evaluare și la suma oferită pentru bunurile lor.

Aici poți amaneta orice obiect din aur, de orice carataj (de la 8k la 24k) sau obiecte din argint. Primești gratuit informații legate de cantitatea de metal prețios din bijuteria ta și suma pe care o poți împrumuta, folosind obiectele drept garanție.

În agențiile BSG vei găsi întotdeauna cursuri bune la schimbul valutar – BSG Amanet & Exchange este cea mai mare rețea de amanet și schimb valutar din România.

De asemenea, din agențiile BSG poți trimite sau primi bani rapid și în siguranță prin Western Union, compania fiind unul dintre cei mai importanți parteneri WU din România.

Advertisement

Obține valoarea maximă pentru electronice sau ceasuri, în agențiile BSG Amanet & Exchange din Deva

În agențiile BSG din Deva poți obține bani pe loc dacă garantezi cu electronice sau ceasuri. BSG Amanet & Exchange garantează prețuri extrem de competitive, evaluări rapide și se asigură că bunurile clienților sunt protejate iar datele lor sunt păstrate cu cea mai înaltă confidențialitate.

În plus față de avantajele de mai sus, BSG se diferențiază de concurență și prin campaniile promoționale ”Dobândă 0,1% pentru clienții noi” și ”Happy Hours”

Dacă amanetezi pentru prima dată un produs electronic sau un ceas vei beneficia de dobândă redusă, de doar 0,1% iar dacă vrei sa amanetezi sau să prelungești un contract după ora 18:00 vei avea 50% reducere la dobândă.

Compania acceptă o gamă variată de produse electronice, de la telefoane, tablete, laptopuri până la drone sau chiar și unele unelte electrice.

Unde găsești agențiile BSG din Deva

Poți găsi agențiile BSG din Deva pe Bulevardul Decebal, Bl.D, zona LIDO, lângă Scufița Roșie și pe Bulevardul Decebal, Bl.22, vizavi de Registrul Comerțului.

Advertisement

Află mai multe detalii despre BSG Amanet & Exchange sau vezi lista completă a locațiilor pe amanet.ro

Citeste mai mult ...

Actualitate

VIDEO: Ninge ca în povești în zona montană

Publicat

pe

Redactat de

Ninge ca în povești în zona montană din Valea Jiului.

Natura ne surprinde din nou în această primăvară cu un fenomen meteorologic neobișnuit: ninsori abundente în zona montană din Valea Jiului. Chiar dacă calendarul indică mijlocul lunii aprilie, iarna pare să-și fi reluat dominația în zonele înalte ale Munților Parâng și Retezat.

Meteorologii au emis o atenționare cod galben pentru această regiune pitorească, avertizând asupra ninsorilor semnificative cantitativ care se așteaptă să cadă în intervalul 21 aprilie, de la ora 18:00, până în 22 aprilie, la ora 12:00. Cu precădere, se preconizează că aceste ninsori vor afecta altitudinile de peste 1500 de metri, amenințând să perturbe condițiile de circulație și să creeze dificultăți pentru turiștii și locuitorii din zonă.

Așadar, este recomandat ca cei care intenționează să călătorească sau să se afle în zona respectivă să fie precauți și să ia măsuri de siguranță corespunzătoare în fața acestui capriciu al vremii. Vom continua să urmărim evoluția situației și să oferim informații actualizate despre acest fenomen meteorologic surprinzător.

VIDEO: Cabana Edelweiss

Citeste mai mult ...

Actualitate

Alexandru-Raul Todoran, elevul din Orăștie admis la Harvard, a obținut medalia de aur la Turneul Internațional Avansat de Informatică

Publicat

pe

Redactat de

Alexandru-Raul Todoran, elevul din Orăștie admis la Harvard, a obținut medalia de aur la Turneul Internațional Avansat de Informatică.

Alexandru-Raul Todoran este un exemplu strălucitor al perseverenței și inteligenței, iar reușita sa la Turneul Internațional Avansat de Informatică – IATI și admiterea la Harvard sunt dovezi elocvente ale talentului său remarcabil. Cu două medalii de aur și o intrare triumfală în rândurile celei mai prestigioase universități din lume, el a demonstrat că munca asiduă și pasiunea pentru cunoaștere pot deschide uși către cele mai înalte culmi.

”Vești grozave: opt medalii pentru cele două loturi ale României, plus alte 32 obținute de participanții individuali, la ediția a XIV-a a Turneului Internațional Avansat de Informatică – IATI, desfășurat în aceste zile în Shumen, Bulgaria! S-au întrecut 478 de elevi din 16 țări!

 Două medalii de aur, una de argint și una de bronz pentru lotul de seniori:
– Voicu Mihai-Valeriu, Liceul Teoretic Internațional de Informatică, București, medalie de aur și prima poziție, câștigătorul turneului la secțiunea Seniori
– Todoran Alexandru-Raul, Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu”, Orăștie, medalie de aur
– Ilie Luca Mihai, Liceul Teoretic Internațional de Informatică, București, medalie de argint
– Haivas Vlad-Alexandru, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, București, medalie de bronz”, anunță Ligia Deca, ministrul Educației.

Elev al Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie,Daniel Todoran, Alexandru-Raul a strălucit în lumea informaticii, fiind recunoscut atât la nivel național, cât și internațional. Sub îndrumarea profesorilor săi, precum Daniel Popa, a depășit obstacolele și a ajuns să se afirme ca unul dintre cei mai buni în domeniul său.

Admiterea sa la Harvard este o dovadă a excelenței sale academice și a dedicării pe care a manifestat-o de-a lungul anilor. Începând de la o vârstă fragedă, el și-a dedicat timpul și energia pentru a-și dezvolta abilitățile, iar acum recoltează roadele acestei munci susținute.

FOTO: Arhivă

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate