Connect with us
Data: 24/05/2024
.

Actualitate

Lista secțiilor de votare din Deva și din județ, pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie

Publicat

pe

Alegătorii din județul Hunedoara vor vota în 524 de secții în data de 9 iunie. În toată țara, pentru alegerile locale și europarlamentare vor fi organizate aproape 19.000 de secții de votare.

Reprezentanții municipalității din Deva au publicat delimitarea secțiilor de votare pentru alegerile din data de 9 iunie.

În municipiul Deva și localitățile aparținătoare vor fi deschise 46 de secții de votare.

AICI puteți vedea delimitările secțiilor de votare din municipiul Deva.

În municipiul Deva sunt 55.476 de alegători, potrivit comunicatului Biroului Electoral de Circumscripție municipală Nr. 1

Advertisement

La nivelul județului Hunedoara, în 9 iunie, vor fi deschise 524 de secții de votare.

AICI puteți vedea numerotarea secțiilor de votare organizate pe raza județului Hunedoara, la data de 9 iunie 2024.

În județul Hunedoara, sunt 365.456 de alegători.

La nivel național, la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și pentru autoritățile administrației publice locale din data de 9 iunie 2024, vor fi organizate 18.955 de secții de votare, potrivit Autorității Electorale Permanente (AEP).

Advertisement

Actualitate

(PE)Călin Petru Marian: „Când am mers în diferite colțuri ale țării sau ale lumii am spus de fiecare dată că sunt născut la Țebea și am terminat Liceul „Avram Iancu” din Brad”!

Publicat

pe

Redactat de

„Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea”, spunea Nelson Mandela. Acesta este mesajul pe care Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara, la aniversarea a 155 de ani de la fondarea Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Brad.

Călin Petru Marian este absolvent al acestei prestigioase instituții de învățământ și s-a reîntors cu emoție, vineri, în curtea liceului unde s-a format ca om. Emoția a fost dublată de reîntâlnirea cu profesorii care i-au ghidat pașii pe calea cunoașterii și cărora le-a mulțumit și cu această ocazie aniversară.

„Am revenit cu multă emoție, în calitate de absolvent de această dată, în curtea Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Brad, locul în care m-am format ca om, sub ghidarea profesorilor pe care am avut bucuria de a-i revedea în acest moment aniversar: 155 de ani de la înființarea prestigioasei școli brădene, care poartă cu mândrie și cinstește numele moțului nostru, Avram Iancu. În această zi specială pentru comunitatea zărăndeană, am rememorat anii plini de învățătură și de experiențe care îmi definesc astăzi caracterul și mi-au pavat drumul spre viitor. Locul acesta îmi trezește amintiri prețioase, iar revederea unor colegi și a profesorilor mi-a adus o imensă bucurie”, a declarat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Călin Petru Marian este moț, de la Țebea, iar meleagurile natale i-au rămas pentru totdeauna în suflet, oriunde l-au purtat pașii vieții. Se reîntoarce mereu cu drag în locurile unde Avram Iancu lupta pentru drepturile moților, acolo unde Crăişorul Munţilor scria istoria românilor din Țara Moților. Avram Iancu reprezintă figura proeminentă a Revoluției de la 1848 și simbolul dorinței de libertate a neamului românesc, de la nașterea căruia aniversăm anul acesta 200 de ani.

„Când am mers în diferite colțuri ale țării sau ale lumii am spus de fiecare dată că sunt născut la Țebea și am terminat Liceul „Avram Iancu” din Brad. Această mândrie o simt de fiecare dată când merg acasă și trec pe lângă mormântul lui Avram Iancu, Crăișorul nostru”, mărturisește Călin Petru Marian, care a subliniat că este recunoscător pentru valorile pe care le-a dobândit aici, la liceul brădean, precum și pentru faptul că a avut privilegiul de a face parte dintr-o comunitate de elită.

Advertisement

Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara, le-a urat ani mulți și plini de realizări profesorilor de la Liceul Teoretic „Avram Iancu”, precum și elevilor de aici, care duc mai departe cu mândrie și devotament renumele acestei școli!

 

Comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Hunedoara Cod de identificare atribuit de Autoritatea Electorala permanenta la desemnarea mandatarului financiar coordonator: 21240015

Citeste mai mult ...

Actualitate

Femeie salvată de pompieri dintr-un apartament inundat cu fum, la Hunedoara

Publicat

pe

Redactat de

O femeie a fost salvată de pompieri, după ce apartamentul său, aflat într-un bloc din municipiul Hunedoara, a fost inundat cu fum. Femeia era căzută în holul locuinței, în momentul în care salvatorii au ajuns la ea.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara au informat că, echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Hunedoara au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un bloc de locuințe din Hunedoara, unde au fost anunțate degajări mari de fum dintr-un apartament situat la etajul 1 al clădirii.

“Sosiți la fața locului, pompierii au deblocat ușa apartamentului din care ieșea fumul dens și au salvat o femeie aflată singură în locuință și care era căzută în holul apartamentului. După evaluarea medicală efectuată de echipajul SMURD, femeia, conștientă și cooperantă, a refuzat transportul la spital. Pompierii au constatat că fumul din apartament și casa scării a provenit din bucătărie, în urma folosirii aragazului. Nu a fost pericol de incendiu și nici nu s-a impus evacuarea altor persoane din blocul de locuințe”, a declarat Lucian Morogan, purtător de cuvânt la ISU Hunedoara.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Liga 4 Hunedoara. Urmează marele derby

Publicat

pe

Redactat de

Sâmbătă, 25 mai, cu începere de la ora 11:00, se dispută meciurile din etapa a cincea, penultima din Final Four. Câștigătoarea acestui play-off va reprezenta județul Hunedoara la barajul de promovare în Liga 3, acolo unde va întâlni campioana din Arad.

Lupeniul a pierdut două puncte la „masa verde”

Atunci se va disputa și derby-ul campionatului, dintre Aurul Brad și Minerul Lupeni. Ambele echipe au câștigat în etapa anterioară, Lupeniul 2-0 acasă cu Geoagiu, și Bradul 1-0 la Sântămăria Orlea, dar diferența dintre combatante a ajubns să fie de două puncte în favoarea celor de la Aurul. Și asta pentru că Minerul, a pierdut, la masa verde”, meciul câștigat pe teren, la Șoimul Băița, pentru folosirea unui jucător aflat în stare de suspendare. Astfel, înaintea meciului direct, Bradul are 39 de puncte, iar Lupeniul 37. În celălalt meci al etapei se vor întâlni a treia clasată, Gloria Geoagiu (26 de puncte), cu echipa de pe poziția a patra, CSC Sântămăria Orlea (22 de puncte). Aurul Brad și Minerul Lupeni se vor întâlni și în finala fazei județene a Cupei României, care se va disputa pe 8 iunie, cu începere de la ora 17:45, la Hunedoara. În returul semifinalelor, Bradul a învins, acasă, cu 3-0, pe Dacia Orăștie, după ce se impusese și în deplasare, cu 2-1, iar Lupeniul, după un succes cu 11-0 pe teren propriu, a câștigat, cu 4-0, pe terenul celor de la Șoimul Băița.

În play-out se joacă doar pentru onoare

În play-out se va disputa tot etapa a cincea, aceasta fiind, însă, antepenultima în competiția pentru locurile 5-12. În runda anterioară s-au înregistrat rezultate normale în această competiție în care se joacă doar pentru onoare. Astfel, liderul, Retezatul Hațeg (29 de puncte), a câștigat, cu 1-0, pe terenul celei de-a patra clasate, CSM Vulcan (17). Și a doua clasată, Dacia Orăștie (26) s-a impus în deplasare, câștigând cu 6-1 pe terenullanternei roșii”, Minerul Uricani (1). Echipa de pe trei, CSM II Deva, a pierdut, cu 4-2, deplasarea de la Șoimul Băița (14), care a urcat pe șase. Pe penultima poziție a coborât Victoria Călan (13), după eșecul, cu 3-1, din deplasarea de la Inter Petrila (15), care acum ocupă poziția a cincea. Sâmbătă, 25 mai, de la ora 11:00, sunt programate meciurile Hațeg – Orăștie și Petrila – Uricani, iar de la 17:30 întâlnirea Călan – Băița, iar jocul Deva – Vulcan va fi duminică, 26 mai, de la ora 11:00.

Advertisement

Ultima etapă din eșalonul a cincilea

Duminică, 26 mai, de la ora 11:00, se va disputa ultima etapă a play-off-ului din Liga 5. În runda a patra, liderul, DMO Ciula Mare (19 puncte) s-a impus, cu 3-2, la Narcisa Sălașu de Sus (13), care a coborât pe cinci, având un de trei „lungimi față de a doua clasată. Aceasta, Unirea General Berthelot (16), a urcat pe poziția secundă după ce a câștigat, cu 2-1, la Real Sântandrei (15), și pe care a trimis-o pe locul al treilea. Pe patru a urcat Ponorul Vața (14), după victoria, cu 5-1, de pe terenul celei de-a șasea clasate, Zarandu Crișcior (10). Ultima etapă programează meciurile Ciula – Sântandrei, Vața – Sălaș și Bethelot – Crișcior.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate