Actualitate

Mircia Muntean a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare

Comentarii (4)
 1. rupavili spune:

  Daca un Primar a facut o infractiune si a fost condamnat la inchisoare cu suspendare ,pentru ca , in perioada cand era primar a facut o ilegalitate ,este un mare infractor ,un interlopi cu legitimatie de la stat ,de aceea eu consider ca ,salariul care la primit de la stat in perioada cat era Primar si Deputat,trebuie recuperat urgent de la el ,statul nu mai trebuie s-a plateasca infractori periculosi pentru societate .

  Justitiarul de Hunedoara

 2. Maria spune:

  Cum poate sa fie condamnat un primar pentru ceva ce a facut iar juristii si directorii economici, nu? La fel si consilierii.Un contract de acest gen trebuie mai intai votat de consilieri apoi nu doar primarul singur semneaza contractele de orice fel: sunt minim 3 semnaturi pe un contract. Juristii nu au vazut ca e ilegala vanzarea? Nici economistii? Nici directorii sau toti consilierii? Ei de ce nu sunt acuzati?
  Robabil ca acest primar nu este tocmai usa de biserica dar macar a facut pt oras multe lucruri, comparativ cu cel actual care culege doar roadele muncii vechiului primar.

 3. MARY spune:

  A scapat ieftin la hotiile pe care le-a facut vezi ternu fostei benzinari shell

Copyright © 2020 by SERVUS PRESS. Toate drepturile sunt rezervate.
Web design by Dianys Holding - realizare site web

Transport persoane Romania Germania Beton amprentat panouri radiante incalzire in pardoseala