Connect with us
Data: 20/06/2024
.

Actualitate

O femeie care a încercat să se sinucidă, salvată de polițiști. Oamenii legii au convins-o să renunțe la gestul extrem

Publicat

pe

O femeie care a vrut să se sinucidă a fost convinsă de polițiști să renunțe la gestul extrem. Totul s-a întâmplat, ieri, la Petrila. Femeia, în vârstă de 47 de ani, se afla pe un pod peste râul Jiul de Est și își manifesta intenția de a-și pune capăt zilelor. Șansa sa a fost prezența a trei polițiști.

Agent principal Alexandru Călugăru, agent Valentin Tamaș și agent șef adjunct Marian Stancu, acesta din urmă aflat în timpul liber, au purtat mai multe discuții cu femeia și, după câteva zeci de minute, au reușit să o convingă să renunțe la acest gest.

În data de 19 ianuarie 2023, în jurul orei 16:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila au fost sesizaţi despre faptul că o femeie se află pe un pod peste râul Jiul de Est şi intenţionează a se sinucide. În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică format din doi agenţi de poliţie, care au stabilit că pe podul care traversează râul Jiul de Est, în zona străzii 1 Decembrie 1918, din Petrila, se afla o femeie care îşi manifesta intenția de a se arunca de pe pod în albia râului, pentru a-și lua viața, pe fondul unor probleme de natură personală. Cei doi poliţişti, cu sprijinul unui alt agent de poliţie din cadrul Poliției Orașului Petrila, care se afla în aceea zonă (fiind în timpul liber) au purtat discuții cu femeia şi au reuşit, după câteva zeci de minute, să o convingă să renunțe la intenţia suicidală. Femeia, în vârstă de 47 de ani, a fost astfel salvată de poliţişti și transportată de un echipaj medical la Spitalul de Urgență din Petroșani, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Actualitate

Cupa de vară la tenis de câmp

Publicat

pe

Redactat de

Zilele trecute s-a disputat o interesantă competiție sportivă, Cupa de vară – Tenis Sportya.

La competiția desfășurată la baza sportivă ACS Tenis Act din Deva au participat jucători din trei județe, respectiv Alba, Timiș și Hunedoara.

Competiția s-a desfășurat la simplu masculin, pe două nivele. La nivelul 5 învingător a fost Simion Bălășoiu, din Albă Iulia, care l-a învins în finală pe deveanul Denis Boldor, semifinaliști fiind Mihai Mehi, din Timișoara, și Mihail Cimpoi, din orașul – gazdă al competiției.

La nivelul 8 petroșăneanul Gabriel Băluș l-a învins, în finală, pe deveanul Ovidiu Năsue, iar semifinaliști au fost alți doi jucători din municipiul de reședință al județului Hunedoara, Adrian Ciocan și Călin Chezan.

Premiile au constat ]n cupe, diplome și echipament sportiv, iar pe toată durata competiției participanților li s-au asigurat apă, fructe și batoane cu cereale. Felicitări tuturor participanților pentru jocurile frumoase și fairplay-ul arătat și mulțumim suporterilor pentru susținerea sportivilor. De asemenea, mulțumim tuturor implicați în buna desfașurare si organizare a competiției, fiind vorba despre parteneri, colaboratori și de Primăria Municipiului Deva ”, au transmis organizatorii.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Măsuri de prevenție împotriva infracțiunilor de furt

Publicat

pe

Redactat de

O amplă campanie de prevenire a persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale împotriva infracțiunilor de furt, a avut loc în localitățile Petroșani și Dobra.

Oamenii legii au distribuit pliante cu recomandări privind prevenirea furturilor din locuință.

”În perioada 18-19 iunie 2024, cu ocazia desfășurării evenimentului Ziua Europeană a Prevenirii Furtului din Locuințe, polițiștii hunedoreni au desfășurat două  activități preventive, destinate persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale din municipiul Petroșani și din comuna Dobra. În cadrul activităților preventive, polițiștii au distribuit peste 150 de pliante care conțin recomandări privind prevenirea furturilor din locuință și le-au expus proprietarilor de locuințe și societăți comerciale o serie de recomandări referitoare la măsurile de prevenție pe care trebuie să le ia, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Situația locurilor de muncă vacante

Publicat

pe

Redactat de

Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță faptul că în acest moment sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel național.

Mai mult decât atât angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante.

”Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel naţional. De asemenea, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante”, informează ANOFM.

FOTO: FACEBOOK ANOFM/ FII INFORMAT

Citeste mai mult ...

Actualitate