Connect with us
Data: 22/04/2024
.

Actualitate

Pasaj pietonal subteran la Sântandrei, pe DN 7, în zona „trecerii morții”. La DRDP Timișoara, a fost semnat contractul pentru elaborarea SF-ului

Publicat

pe

La Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, au fost semnate contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) pentru patru pasaje pietonale subterane pe trei drumuri naționale din zona de vest a țării, iar proiectarea lucrărilor poate începe, sursa de finanțare fiind asigurată. Unul dintre acestea va fi realizat în județul Hunedoara.

Este vorba despre pasajul pietonal subteran, ce va fi construit în zona trecerii de pietoni de la DHS, de pe DN 7, din localitatea Sântandrei. “Ofertantul desemnat câștigător la procedura „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire”, investiție împărțită pe patru loturi, este TQM Management SRL, cu preţul de 288.000 lei, fără TVA, pentru fiecare lot în parte”, arată reprezentanții DRDP Timișoara.

Potrivit reprezentanților DRDP Timișoara, durata de elaborare a proiectului pentru fiecare lot este de 150 zile de la data semnării contractelor.

“Aceste pasaje pietonale subterane vor contribui la fluidizarea traficului, reducerea numărului de accidente, creșterea siguranței rutiere pentru pietoni și șoferi, reducerea emisiilor poluante și a costurilor de operare”, mai arată cei de la DRDP Timișoara.

Construit în zona „trecerii morții”

Trecerea de pietoni din zona unde se va construi acest pasaj pietonal subteran a fost considerată una dintre cele mai periculoase, fiind denumită și „trecerea morții”, după ce acolo, în ultimii ani, mai mulți pietoni au fost accidentați mortal. În zona respectivă au avut loc și proteste organizate de cetățeni. Oamenii au cerut să fie luate măsuri astfel încât să nu le mai fie teamă să traverseze acel drum.

Advertisement

Actualitate

Călin Petru Marian: ”Este momentul ca întreg județul Hunedoara să fie condus de o echipă liberală vizionară!”

Publicat

pe

Redactat de

Călin Petru Marian, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, este de părere că guvernările liberale lucrează pentru oameni și acest lucru se poate vedea atât la nivel județean cât și național.

Mai mult decât atât candidatul PNL îi îndeamnă pe oameni să i se alăture pentru a putea dezvolta județul Hunedoara.

”Liberalii știu să dezvolte comunități, iar Hunedoara este unul dintre județele care are nevoie de o administrație județeană eficientă și deschisă dezvoltării. Guvernările liberale lucrează pentru oameni și am dovedit asta, atât în comunitățile locale, cât și la nivel județean și la nivel național. Pentru a aduce județul Hunedoara pe treptele dezvoltării, hunedorenii trebuie să-și facă vocea auzită la cel mai înalt nivel, începând cu 9 iunie 2024. Primarii liberali în funcție din zona Pădurenilor au demonstrat deja ce se poate face pentru binele comunităților. Și sunt convins că toți candidații liberali înscriși în cursa pentru funcția de primar vor ieși învingători! Sunt alături de toți candidații liberali din Ținutul Pădurenilor și îi asigur că vom avea cel mai solid parteneriat pentru a genera prosperitate în comunitățile locale! Este momentul ca întreg județul Hunedoara să fie condus de o echipă liberală vizionară! Le mulțumesc tuturor celor cred în acest proiect politic de viitor, în special hunedorenilor pe care i-am întâlnit și i-am ascultat. Vă asigur, încă o dată, că pentru noi, liberalii, politica este despre viziune, despre a face bine oamenilor și a dezvolta comunități. În data de 9 iunie 2024, vă îndemn să veniți alături de noi pentru a construi împreună o nouă direcție de dezvoltare pentru Ținutul Pădurenilor și județul Hunedoara!”, spune Călin Petru Marian candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

FOTO: FACEBOOK CĂLIN PETRU MARIAN

Citeste mai mult ...

Actualitate

Cum să obții bani simplu și rapid de la BSG Amanet & Exchange – Firma nr.1 de amanet din România

Publicat

pe

Redactat de

Cu o experiență de peste 30 de ani, BSG Amanet & Exchange a câștigat respectul și încrederea clienților prin transparența totală pe care o oferă tuturor serviciilor practicate, fiind azi cea mai mare rețea case de amanet și schimb valutar din România, cu peste 190 de agenții în 34 de județe.

Cu toții ne-am lovit uneori de problema banilor, sau mai precis de lipsa lor atunci când aveam mai mare nevoie. Împrumutul rapid de la BSG este o opțiune avantajoasă și sigură pentru toți cei care au nevoie de bani într-un timp foarte scurt.

Dobanda la amanet aur – 0,01%/zi

BSG Amanet & Exchange vine în întâmpinarea clienților din Deva cu o dobândă promoțională, extrem de competitivă la amanet aur, de doar 0,01% pe zi, pentru orice sumă împrumutată.

Dobânda este singurul cost al împrumutului pe care o plătești în momentul în care dorești să prelungesti contractul sau să ridici obiectul. La BSG nu există alte costuri suplimentare cum ar fi comisionul de administrare.

Dacă ești deja clientul altor case de amanet, calculează-ți dobânda și verifică dacă plătești alte comisioane.

Advertisement

Exemplu de calcul al costului total la BSG: la 500 lei împrumutați vei avea o dobândă de doar 5 bani pe zi, adică, pentru un împrumut de 500 lei pe o perioada de 30 de zile, vei avea un cost total de doar 1,5 lei.

În agențiile BSG găsești servicii de amanet și vânzare aur, electronice sau ceasuri, schimb valutar și transfer de bani prin Western Union.

BSG Amanet & Exchange se evidențiază în peisajul amanetului prin angajamentul lor față de transparență și corectitudine în procesul de evaluare. Fiecare obiect este examinat cu atenție și evaluat la valoarea sa reală de către experți în domeniu, iar clienții sunt întotdeauna informați cu privire la procesul de evaluare și la suma oferită pentru bunurile lor.

Aici poți amaneta orice obiect din aur, de orice carataj (de la 8k la 24k) sau obiecte din argint. Primești gratuit informații legate de cantitatea de metal prețios din bijuteria ta și suma pe care o poți împrumuta, folosind obiectele drept garanție.

În agențiile BSG vei găsi întotdeauna cursuri bune la schimbul valutar – BSG Amanet & Exchange este cea mai mare rețea de amanet și schimb valutar din România.

De asemenea, din agențiile BSG poți trimite sau primi bani rapid și în siguranță prin Western Union, compania fiind unul dintre cei mai importanți parteneri WU din România.

Advertisement

Obține valoarea maximă pentru electronice sau ceasuri, în agențiile BSG Amanet & Exchange din Deva

În agențiile BSG din Deva poți obține bani pe loc dacă garantezi cu electronice sau ceasuri. BSG Amanet & Exchange garantează prețuri extrem de competitive, evaluări rapide și se asigură că bunurile clienților sunt protejate iar datele lor sunt păstrate cu cea mai înaltă confidențialitate.

În plus față de avantajele de mai sus, BSG se diferențiază de concurență și prin campaniile promoționale ”Dobândă 0,1% pentru clienții noi” și ”Happy Hours”

Dacă amanetezi pentru prima dată un produs electronic sau un ceas vei beneficia de dobândă redusă, de doar 0,1% iar dacă vrei sa amanetezi sau să prelungești un contract după ora 18:00 vei avea 50% reducere la dobândă.

Compania acceptă o gamă variată de produse electronice, de la telefoane, tablete, laptopuri până la drone sau chiar și unele unelte electrice.

Unde găsești agențiile BSG din Deva

Poți găsi agențiile BSG din Deva pe Bulevardul Decebal, Bl.D, zona LIDO, lângă Scufița Roșie și pe Bulevardul Decebal, Bl.22, vizavi de Registrul Comerțului.

Advertisement

Află mai multe detalii despre BSG Amanet & Exchange sau vezi lista completă a locațiilor pe amanet.ro

Citeste mai mult ...

Actualitate

VIDEO: Ninge ca în povești în zona montană

Publicat

pe

Redactat de

Ninge ca în povești în zona montană din Valea Jiului.

Natura ne surprinde din nou în această primăvară cu un fenomen meteorologic neobișnuit: ninsori abundente în zona montană din Valea Jiului. Chiar dacă calendarul indică mijlocul lunii aprilie, iarna pare să-și fi reluat dominația în zonele înalte ale Munților Parâng și Retezat.

Meteorologii au emis o atenționare cod galben pentru această regiune pitorească, avertizând asupra ninsorilor semnificative cantitativ care se așteaptă să cadă în intervalul 21 aprilie, de la ora 18:00, până în 22 aprilie, la ora 12:00. Cu precădere, se preconizează că aceste ninsori vor afecta altitudinile de peste 1500 de metri, amenințând să perturbe condițiile de circulație și să creeze dificultăți pentru turiștii și locuitorii din zonă.

Așadar, este recomandat ca cei care intenționează să călătorească sau să se afle în zona respectivă să fie precauți și să ia măsuri de siguranță corespunzătoare în fața acestui capriciu al vremii. Vom continua să urmărim evoluția situației și să oferim informații actualizate despre acest fenomen meteorologic surprinzător.

VIDEO: Cabana Edelweiss

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate