Connect with us
Data: 26/05/2024
.

Ultima ora

Peste 8.000 de intervenţii a avut SMURD Hunedoara în 2012

Publicat

pe

În cursul anului 2012, paramedicii SMURD Hunedoara au avut aproape 8.000 de intervenţii, adică o medie de 21 în fiecare zi. Această cifră indică o creştere a numărului de solicitări faţă de anii precedenţi când au fost înregistrate 5.854 de intervenţii în 2011 şi alte peste 5.000 în 2010. Potrivit statisticii întocmite, anul trecut, peste 7.000 de adulţi şi alţi circa 600 de copii au primit asistenţă medicală din partea specialiştilor, aproape 140 de persoane fiind salvate de la moarte.

Advertisement

Actualitate

Bărbatul dispărut în canalul lacului de acumulare de la Sântămărie Orlea, găsit fără viață

Publicat

pe

Redactat de

Bărbatul de 41 de ani căutat, în această după-amiază, de pompieri și scafandri în canalul lacului de acumulare de la Sântămărie Orlea, a fost găsit fără viață.

“Persoana de sex masculin a fost găsită decedată și extrasă din apă”, a informat, vineri seară, ISU Hunedoara.

Din primele informații, bărbatul ar fi încercat să scoată din apă o bucată de lemn ce aparținea fiului său, în vârstă de 13 ani, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Totul s-a întâmplat în această după-amiază, puțin după ora 15:30.

Pompierii militari scafandri din cadrul ISU Hunedoara şi un echipaj de scafandri ai Serviciului Public Judeţean „Salvamont” au intervenit, la fața locului, pentru căutarea bărbatului. Alături de aceștia s-au aflat și pompierii Detaşamentului Hunedoara – Punctul de Lucru Toteşti, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie, o barcă, o ambulanţă SMURD și cu o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă (APIC).

Citeste mai mult ...

Actualitate

Un bărbat care a căzut în canalul barajului Hațeg – zona Sântămărie Orlea, căutat de pompieri și scafandri

Publicat

pe

Redactat de

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, este căutat de pompieri și scafandri după ce a căzut în canalul barajului Hațeg – zona Sântămărie Orlea.

Bărbatul ar fi încercat să scoată din apă o bucată de lemn ce aparținea fiului său, în vârstă de 13 ani, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă. Totul s-a întâmplat în această după-amiază, puțin după ora 15:30.

O echipă de intervenție, inclusiv, scafandri, intervine la fața locului și îl caută pe bărbat.

„Acțiune în derulare a salvamontiștilor hunedoreni din echipa de scafandrii ai Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Hunedoara, pentru căutarea unei persoane dată dispărută în zona canalului de fugă adiacent lacului de acumulare de la Hațeg. Este o acțiune de suport a ISU Hunedoara, în colaborare cu organele de poliție”, a informat Salvamont Hunedoara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, la acțiunea de căutarea a persoanei căzută în apă în canalul barajului Hațeg – zona Sântămăria Orlea participă pompierii militari scafandri din cadrul ISU Hunedoara și un echipaj de scafandri ai Serviciului Public Județean „Salvamont”. „Pompierii Detașamentului Hunedoara – Punctul de Lucru Totești intervin cu o autospecială de intervenție, o barcă, o ambulanță SMURD și cu o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă (APIC). Dispeceratul Integrat a anunțat Hidroelectrica – Sucursala Hațeg și a solicitat să fie luate toate măsurile tehnice referitoare la turbionarea apei, astfel încât misiunea de căutare a echipajelor de intervenție să se desfășoare în condiții lipsite de pericole. Intervenție în derulare!”, a transmis ISU Hunedoara.

Advertisement

Sursa: ISU Hunedoara

„Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a căzut în barajul de acumulare CHS Hațeg pe canalul din Sântămăria-Orlea. Echipa de intervenție deplasată la fața locului a constat că, în data de 26 aprilie 2024, în jurul orei 15:40, un bărbat în vârstă de 41 ani, ce asigura paza ovinelor pe malul stâng al canalului, a încercat să recupereze o bucată de lemn, ce aparține fiului său în vârstă de 13 ani, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut în apă. La fața locului intervin pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara-Punct de lucru Totești”, a transmis și Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Bărbatul dispărut în canalul lacului de acumulare de la Sântămărie Orlea, găsit fără viață

Citeste mai mult ...

Actualitate

Misiune de căutare a unei persoane posibil înecată în „Barajul Mare” de la Sântămărie Orlea. Intervenție cu scafandri

Publicat

pe

Redactat de

Misiune de căutare a unei persoane posibil înecată în „Barajul mare” de la Sântămărie Orlea, lângă orașul Hațeg.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara au informat că se intervine cu un echipaj de scafandri și alți trei subofițeri, de la Deva, dar și cu două autospeciale de intervenție și o barcă de salvare, de la Detașamentul Hunedoara.

„Dispeceratul Integrat a anunțat tehnicienii hidrocentralei din amonte, să acționeze în consecință, astfel încât să evite creșterea nivelului apei în aval, ceea ce ar periclita intervenția salvatorilor. Intervenție în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Hunedoara.

 

Foto: arhivă

Advertisement
Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate