Connect with us
Data: 29/03/2024
.

Actualitate

Programul de vizitare a Castelului Corvinilor, în perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat

pe

Actualitate

Trafic blocat temporar pe DN 7, la Simeria, în urma unei coliziuni dintre două autoturisme

Publicat

pe

Redactat de

Traficul rutier a fost blocat temporar, vineri după-amiază, pe Drumul Național (DN) 7, la Simeria, după o coliziune în care au fost implicate două autovehicule.

Prin intermediul numărului unic de urgență 112, a fost anunțat un accident rutier care a avut loc pe DN 7, pe raza localității Simeria. Spre locul indicat s-au mobilizat în cel mai scurt timp pompierii Detașamentului Deva cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și echipajul SMURD Simeria. Din fericire, în urma evenimentului în care au fost implicate două autoturisme, nu au rezultat victime care să necesite asistență medicală. Pompierii militari au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor, specifice în astfel de cazuri. Traficul rutier a fost blocat pe un sens de mers, pe parcursul intervenției pompierilor”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

 

Advertisement
Sursa foto: ISU Hunedoara
Citeste mai mult ...

Actualitate

Reabilitarea și modernizarea Căminului Cultural din Silvașu de Jos, la final. Clădirea – renovată complet

Publicat

pe

Redactat de

Lucrările de reabilitare și modernizare a Căminului Cultural din Silvașu de Jos au fost finalizate. Clădirea a fos renovată completă printr-un proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI).

„S-au finalizat lucrările de reabilitare și modernizare ale Căminului Cultural din Silvașu de Jos, care au avut o valoare totală de 1.224.269 lei, proiectul fiind derulat cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. Scopul nostru a fost să vă oferim: un spațiu nou, modern și primitor pentru spectacole, evenimente culturale și alte activități de socializare; condiții mai bune pentru artiști și spectatori; consolidarea identității locale: Ce s-a făcut? Clădirea a fost renovată complet, atât la exterior, cât și la interior. S-au realizat lucrări de reabilitare a instalațiilor electrice, sanitare și termice. S-au achiziționat mobilier nou și echipamente moderne. Continuăm împreună și vă invităm cu drag să vizitați noul Cămin Cultural din Silvașu de Jos și să vă bucurați de toate evenimentele și activitățile care se vor organiza aici!”, a transmis Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Trecem la ora de vară. În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 03:00 devine ora 04:00

Publicat

pe

Redactat de

România va trece la ora de vară în acest weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ceasurile urmând să fie fixate cu o oră înainte. Astfel, ora 03:00 devine ora 04:00.

CFR Călători informează că trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, circulaţia se va efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor. “Trenurile operate de CFR Călători vor circula după ora actuală (de iarnă) până în noaptea de 30/31 martie a.c. la ora 03:00, care va deveni ora 04:00. După ora 04:00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Trenurile operate de CFR Călători aflate în circulație după ora 03:00, care devine ora 04:00, își vor continua mersul până la stația de destinație, iar în cazul în care orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04:00 – 05:00, vor pleca în ordinea rangului.

Trecerea la ora de vară are loc în fiecare an, în ultima duminică din luna martie. Revenirea la ora de iarnă se produce în ultima duminică din luna octombrie, când ceasul este fixat înapoi cu o oră.

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate