Connect with us
Data: 03/05/2024
.

Actualitate

SALT SPRE MOARTE: Un om de afaceri din Petroşani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut cu maşina de pe un pod

Publicat

pe

S-a prăbuşit în gol de la aproape 10 metri înălţime!

Accidentul s-a produs ieri, în jurul prânzului, pe DN 66. În urma impactului, bărbatul de la volan nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire

Un om de afaceri din Petroşani a murit, ieri, după ce a sărit cu maşina pe care o conducea de pe un pod, de la aproape 10 metri înălţime. Accidentul s-a produs în jurul prânzului, pe Drumul Naţional (DN) 66, la intrarea în Petroşani dinspre Deva.

accident-om-de-afaceri-petrosani-(2)

Bărbatul a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de balustrada podului, care s-a rupt, iar autoturismul a căzut pe malul râului Jiul de Est, de la o înălţime de circa 10 metri

Bărbatul de 43 de ani conducea cu viteză mare, după cum zic martorii, şi venea dinspre Petroşani către Băniţa. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea, a rupt parapetul unui pod şi a căzut în gol, de la aproximativ 10 metri înălţime. Impactul i-a fost nimicitor. Bărbatul a rămas încarcerat minute în şir în maşina pe care o conducea şi nimeni nu a mai putut să facă nimic. Martorii tragediei spun că au apucat doar să vadă maşina strivită şi nimeni nu l-a mai putut ajuta, pentru că bărbatul murise pe loc. „Eram la grădiniţa dinapropiere după fetiţă şi am auzit o bubuitură puternică. Am venit imediat să văd ce s-a întâmplat. Era mort şi cineva a sunat la 112. A venit cu viteză foarte mare”, spune, îngrozit, un martor al tragediei.

La faţa locului a ajuns şi soţia şi fratele omului de afaceri, care, copleşiţi de durere, au avut nevoie de îngrijiri de la echipajul medical ce s-a deplasat acolo.

Cauza: viteza excesivă

Advertisement

Poliţiştii spun că tragedia putea fi evitată dacă bărbatul nu circula cu o viteză atât de mare. Acesta era singur în maşină şi a murit pe loc. „Conducătorul auto, care circula dinspre Petroşani spre Băniţa, într-o curbă uşoară la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a rupt parapetul podului şi a căzut. În urma accidentului, şoferul şi-a pierdut viaţa. În cauză se întocmit un dosar penal, care la definitivarea cercetărilor va fi trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani”, a declarat Petru Mârza şeful Poliţiei rutiere Valea Jiului.

accident-om-de-afaceri-petrosani-(3)Imediat la faţa locului au ajuns şi pompierii, anunţaţi tot prin 112 de producerea cumplitului accident. Omul a stat prins între fiare, până când pompierii au reuşit să le taie şi să îl scoată afară. „Am fost anunţaţi să intervenim pentru descarcerarea unei persoane care a sărit cu maşina de pe pod. Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor şi am constatat că persoana era deja decedată în autoturism. Noi am tăiat maşina şi am scos victima”, a declarat locotenentul Răzvan Stancu, locţiitor al comandantului Detaşamentului de Pompieri din Petroşani.

Trupul neînsufleţit al şoferului a fost transportat la serviciul de medicină legală din Petroşani, pentru că legiştii să stabilească cu exactitate cauza morţii.

Bărbatul care a murit în tragicul accident rutier administra o afacere cu fier vechi în Petroşani, unde avea şi un local.

Diana Mitrache
Ramona Ştefan

Advertisement

Actualitate

Un exemplu de urmat

Publicat

pe

Redactat de

ISU Hunedoara îl prezentă pe Gabriel Mustață, un coleg, cu o poveste impresionantă de viață.

A rămas de mic copil fără ambii părinți, însă acest lucru l-a făcut să fie mai puternic și să se ambiționeze pentru a reuși în viață. pe lângă cariera de pompier, Gabriel practică kickboxing în cadrul unui club devean al Federației Române de Lupte iar la 18 ani, a devenit și campion național la Lupte Libere, categoria 88 de kg.

”În fotografie este Mustață Gabriel, colegul nostru, care a înfruntat greutățile vieții, dar niciodată nu s-a lăsat învins. Rămas fără mamă la doar 14 ani, iar la scurt timp și fără cel de-al doilea părinte, Gabriel a continuat să-și dezvolte un caracter demn și frumos. Anul trecut, din dorința de a ajuta oamenii care trec prin greutăți, acesta a decis să se alăture pompierilor, unde a găsit o nouă familie care îi oferă sprijin ori de câte ori are nevoie. Astfel, la fiecare intervenție, luptă cu o determinare și dedicare care inspiră respect și admirație, demonstrând că spiritul său neînfricat este o sursă de speranță pentru cei aflați în nevoie. Gabriel este practicant și de kickboxing în cadrul unui club devean al Federației Române de Lupte, unde se pregătește asiduu. La vârsta de 18 ani, a devenit și campion național la Lupte Libere, categoria 88 de kg, arătând că perseverența și pasiunea pot duce la realizări remarcabile. Prin forța exemplului personal, Gabriel Mustață este un simbol al curajului, care îi inspiră pe toți cei din jurul său să lupte pentru visele lor, indiferent de obstacolele întâlnite pe drumul vieții”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

FOTO: FACEBOOK ISU HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Două persoane rănite într-un accident rutier, la Vulcan

Publicat

pe

Redactat de

Un eveniment rutier a avut loc la Vulcan, soldat cu rănirea a două persoane, în vârstă de 59, respectiv 76 de ani. Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la unitatea medicală.

”În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și cu un echipaj SMURD, în localitatea Vulcan, unde a avut loc un eveniment rutier. Pentru misiune a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. În accident au fost implicate două autoturisme, rezultând rănirea a doi bărbați, în vârstă de 59, respectiv 76 de ani. Cele două victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spitalul din Vulcan, pentru investigații suplimentare. Pompierii militari au asigurat totodată măsurile de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri și au acționat pentru sablarea carosabilului”, informează reprezentanții ISU Hunedoara.

FOTO: ISU HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Un bărbat a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare

Publicat

pe

Redactat de

Un bărbat a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare.

La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare organizată în baza unei autorizații legal emise pe raza localității Boholt, împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare lovind mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani , participant la vânătoare, transmite IPJ Hunedoara.

Din primele verificări s-a stabilit că vânătoarea se desfășura în baza unei autorizații legal emise.

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și în acest caz, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste mai mult ...

Actualitate