Connect with us
Data: 22/04/2024
.

Politic

Siegfried Mureșan, vicepreședintele PPE, îl susține pe Călin Petru Marian la Consiliul Județean Hunedoara

Publicat

pe

Europarlamentarul hunedorean Siegfried Mureșan, vicepreședintele Partidului Popular European, îl susține pe Călin Petru Marian, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Prezent la Hunedoara, la o întâlnire cu tinerii liberali, Siegfried Mureșan a subliniat că are încredere că Marian Călin Petru va câștiga alegerile pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

„Pe data de 9 iunie avem alegeri. Obiectivul meu este ca, în 9 iunie seara, să avem primar liberal în municipiul Hunedoara și președinte liberal al Consiliului Județean Hunedoara și pentru asta trebuie să facem echipă”, a declarat parlamentarul european Siegfried Mureșan.

Pe de altă parte, vicepreședintele PPE a precizat că Uniunea Europeană pune în centrul ei cetățeanul, un aspect extrem de important care se regăsește și în programul cu care Călin Petru Marian vine în fața hunedorenilor.

Este un program axat pe oameni și pe necesitățile lor reale, astfel încât să poată fi construit un viitor durabil pentru acest județ, în care tinerii să își dorească să rămână!

Advertisement
Sursa: PNL Hunedoara

Actualitate

Călin Petru Marian: ”Este momentul ca întreg județul Hunedoara să fie condus de o echipă liberală vizionară!”

Publicat

pe

Redactat de

Călin Petru Marian, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, este de părere că guvernările liberale lucrează pentru oameni și acest lucru se poate vedea atât la nivel județean cât și național.

Mai mult decât atât candidatul PNL îi îndeamnă pe oameni să i se alăture pentru a putea dezvolta județul Hunedoara.

”Liberalii știu să dezvolte comunități, iar Hunedoara este unul dintre județele care are nevoie de o administrație județeană eficientă și deschisă dezvoltării. Guvernările liberale lucrează pentru oameni și am dovedit asta, atât în comunitățile locale, cât și la nivel județean și la nivel național. Pentru a aduce județul Hunedoara pe treptele dezvoltării, hunedorenii trebuie să-și facă vocea auzită la cel mai înalt nivel, începând cu 9 iunie 2024. Primarii liberali în funcție din zona Pădurenilor au demonstrat deja ce se poate face pentru binele comunităților. Și sunt convins că toți candidații liberali înscriși în cursa pentru funcția de primar vor ieși învingători! Sunt alături de toți candidații liberali din Ținutul Pădurenilor și îi asigur că vom avea cel mai solid parteneriat pentru a genera prosperitate în comunitățile locale! Este momentul ca întreg județul Hunedoara să fie condus de o echipă liberală vizionară! Le mulțumesc tuturor celor cred în acest proiect politic de viitor, în special hunedorenilor pe care i-am întâlnit și i-am ascultat. Vă asigur, încă o dată, că pentru noi, liberalii, politica este despre viziune, despre a face bine oamenilor și a dezvolta comunități. În data de 9 iunie 2024, vă îndemn să veniți alături de noi pentru a construi împreună o nouă direcție de dezvoltare pentru Ținutul Pădurenilor și județul Hunedoara!”, spune Călin Petru Marian candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

FOTO: FACEBOOK CĂLIN PETRU MARIAN

Citeste mai mult ...

Politic

Ludovic Orban, ales președintele Forța Dreptei

Publicat

pe

Redactat de

Ludovic Orban a fost ales președintele Forța Dreptei, la primul Congres al formațiunii politice. Conducerea națională a Forța Dreptei a fost aleasă în cadrul Congresului partidului desfășurat, sâmbătă, la București.

Peste 1.200 de delegați din întreaga țară au participat la Palatul Parlamentului la Congresul Forța Dreptei.

Sursa foto: Forța Dreptei/Facebook

În cadrul reuniunii a fost ales președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, obținând 1.203 voturi favorabile, conform unui comunicat al partidului. De asemenea, au fost aleși ca vicepreședinți, în acord cu modificările aduse Statutului partidului: Violeta Alexandru, Marius Arcăleanu, Bogdan Bola, Chira Claudiu Martin, Ștefan Csordas, Ionel Dancă, Traian Dobrinescu, Cătălin Dumitrașcu, Mihai Farcaș, Bogdan Glavan, Horia Grigorescu, Ion Groza, Herea Gabriel, George Ionescu, Antoaneta Ioniță, Alexandru Kocsis, Adrian Miuțescu, Vasile Nagy, Adrian Oros, Gabriel Plăiașu, Petrișor Potec, Ionel Pușcaș, Daniel Rusu, Constantin Șovăială, Ion Ștefan și Antonel Tănase. Totodată, în cadrul Congresului au fost stabiliți membrii Comisiei Centrale de Arbitraj: Aurel Zamfir, Cătălin Moraru, Emanuel Marian Doagă, Florin Butnaru, Ilie Sandu, Liliana Staicu, Mihai Leahu, Mihai Moldoveanu, Mihăiță Lepădatu, Natalia Viorica Toma și Vlad Măntoiu.

În același timp, delegații au decis membrii Comisiei Centrale de Cenzori: Raluca Olimpia Căpitănescu, Nicolae Sorin Mihăilescu, Stanoievici Miodrag, Andrei Gabriel Stelu și Mihaela Maria Stoica.

La reuniunea Forța Dreptei au fost prezenți, ca invitați, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vicepreședintele USR, Dan Barna, și președintele PMP, Eugen Tomac, care au prezentat mesaje adresate delegaților Congresului.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Călin Petru Marian, la Aninoasa: ”Cât va trebui să mai așteptăm pentru ca oameni care locuiesc în acele containere să fie mutați în locuițe noi?”

Publicat

pe

Redactat de

Călin Petru Marian, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara s-a aflat la Aninoasa pentru a vedea dacă familiile afectate, de cutremurul care s-a produs în urmă cu un an de zile, au fost mutate în alte locuințe.

Acesta mai spune faptul că nici până în prezent lucrările la blocurile pentru cei afectați de seism nu au început.

”Suntem la Aninoasa, uitați-vă ce este în jurul nostru. A trecut un an de zile de la cutremur și oamenii stau tot în acele locuițe provizorii. În tot acest timp banii există, iar acești bani au fost dați de către Guvernul României pentru a putea fi construite niște blocuri noi pentru oamenii care au avut de suferit în acel cutremur. Cât va trebui să mai așteptăm pentru ca oameni care locuiesc în acele containere să fie mutați în locuițe noi?”, spune Călin Petru Marian candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

CAPTURĂ VIDEO: FACEBOOK PNL FILIALA HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate