Connect with us
Data: 20/06/2024
.

Actualitate

Tâlhărit într-o clădire părăsită din Călan: „Mi-au acoperit capul cu o haină, m-au lovit şi mi-au luat portofelele!”

Publicat

pe

Dornic de plăceri sexuale contra cost, un hunedorean de 65 de ani a păţit-o, după ce s-a încrezut într-o aşa-zisă prostituată

Un bărbat de 65 de ani, din Călan, a fost tâlhărit, într-o clădire dezafectată din oraş, unde a ajuns ademenit, cu o partidă de sex contra cost, de o aşa-zisă prostituată. cladire-parasitaBătut şi lăsat fără două pormonee, în care avea bani şi actele personale, bătrânul li s-a plâns poliţiştilor, cărora le-a relatat tot ce a păţit. Oamenii legii au reuşit să o prindă pe femeia care a pretins că era prostituată, dar şi pe cei doi amici ai săi, care au ajutat-o să îl fure pe bărbat.

Acostat în centrul oraşului

Întreaga poveste s-a petrecut în urmă cu câteva zile, atunci când bărbatul, ce se afla într-o zonă centrală a oraşului, a fost acostat, ziua în amiaza mare, pe la ora 15:00, de o femeie care s-a oferit să întreţină raporturi sexuale cu el, în schimbul unei sume de bani. Bătrânului i-a surâs ideea şi a acceptat, cei doi îndreptându-se pe strada Pieţii, spre o clădire dezafectată. Ce nu ştia bărbatul era faptul că partida de sex nu era decât un pretext pentru a fi dus într-un loc ferit de privirile trecătorilor.

Aşa-zisa prostituată şi complicii ei i-au luat bărbatului, din buzunar, două portmonee în care erau 45 de lei şi acte

Aşa-zisa prostituată şi complicii ei i-au luat bărbatului, din buzunar, două portmonee în care erau 45 de lei şi acte

A aflat acest lucru puţin mai târziu, după ce a ajuns în clădirea părăsită respectivăşi, în loc să primească ce i s-a propus, s-a trezit atacat din spate, bruscat şi agresat. El le-a povestit poliţiştilor că, la un moment dat, cineva i-a acoperit capul cu o haină, l-a împins, iar după ce a căzut, l-a lovit, furându-i cele două pormonee pe care le avea, ce conţineau documentele lui personale şi suma de 45 de lei. După ce s-a ridicat, bărbatul spune că a văzut-o pe femeia ce îl ademenise mai devreme fugind împreună cu un bărbat şi o altă tânără.

Urmăriţi penal

La puţin timp după ce au fost sesizaţi, poliţiştii au reuşit să dea de urma suspecţilor, două femei, una de 31 de ani, iar cealaltă de 33 de ani, din Călan, şi un tânăr de 22 de ani, din judeţul Suceava. Potrivit lui Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, faţă de cei trei a fost începută urmărirea penală. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara au dispus faţă de aceştia măsura de a nu părăsi localitatea.

Advertisement

Actualitate

Cupa de vară la tenis de câmp

Publicat

pe

Redactat de

Zilele trecute s-a disputat o interesantă competiție sportivă, Cupa de vară – Tenis Sportya.

La competiția desfășurată la baza sportivă ACS Tenis Act din Deva au participat jucători din trei județe, respectiv Alba, Timiș și Hunedoara.

Competiția s-a desfășurat la simplu masculin, pe două nivele. La nivelul 5 învingător a fost Simion Bălășoiu, din Albă Iulia, care l-a învins în finală pe deveanul Denis Boldor, semifinaliști fiind Mihai Mehi, din Timișoara, și Mihail Cimpoi, din orașul – gazdă al competiției.

La nivelul 8 petroșăneanul Gabriel Băluș l-a învins, în finală, pe deveanul Ovidiu Năsue, iar semifinaliști au fost alți doi jucători din municipiul de reședință al județului Hunedoara, Adrian Ciocan și Călin Chezan.

Premiile au constat ]n cupe, diplome și echipament sportiv, iar pe toată durata competiției participanților li s-au asigurat apă, fructe și batoane cu cereale. Felicitări tuturor participanților pentru jocurile frumoase și fairplay-ul arătat și mulțumim suporterilor pentru susținerea sportivilor. De asemenea, mulțumim tuturor implicați în buna desfașurare si organizare a competiției, fiind vorba despre parteneri, colaboratori și de Primăria Municipiului Deva ”, au transmis organizatorii.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Măsuri de prevenție împotriva infracțiunilor de furt

Publicat

pe

Redactat de

O amplă campanie de prevenire a persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale împotriva infracțiunilor de furt, a avut loc în localitățile Petroșani și Dobra.

Oamenii legii au distribuit pliante cu recomandări privind prevenirea furturilor din locuință.

”În perioada 18-19 iunie 2024, cu ocazia desfășurării evenimentului Ziua Europeană a Prevenirii Furtului din Locuințe, polițiștii hunedoreni au desfășurat două  activități preventive, destinate persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale din municipiul Petroșani și din comuna Dobra. În cadrul activităților preventive, polițiștii au distribuit peste 150 de pliante care conțin recomandări privind prevenirea furturilor din locuință și le-au expus proprietarilor de locuințe și societăți comerciale o serie de recomandări referitoare la măsurile de prevenție pe care trebuie să le ia, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Situația locurilor de muncă vacante

Publicat

pe

Redactat de

Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță faptul că în acest moment sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel național.

Mai mult decât atât angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante.

”Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel naţional. De asemenea, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante”, informează ANOFM.

FOTO: FACEBOOK ANOFM/ FII INFORMAT

Citeste mai mult ...

Actualitate