Connect with us
Data: 29/05/2024
.

Actualitate

Universitatea Craiova poate evolua pe stadionul Jiul

Publicat

pe

Liga a II-a, din nou în Vale?

Adrian Mititelu, patronul echipei oltene, spune că a ajuns la o înţelegere cu autorităţile din Petroşani pentru ca gruparea sa să joace acolo în eşalonul secund

În plin război cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, Adrian Mititelu, aruncă „bomba” în fotbalul românesc. Universitatea Craiova, echipa patronată de omul de afaceri oltean va evolua în Liga a II-a pe stadionul „Jiul” din Petroşani.

mititeluMititelu a declarat că a ajuns la o înţelegere cu autorităţile locale din municipiul hunedorean privind folosirea stadionului „Jiul”, făcând o solicitare în acest sens. Consiliul local din cel mai mare oraş al Văii Jiului a aprobat în unanimitate cererea patronului Universităţii Craiova.

Mulţi suporteri ai Ştiinţei în Valea Jiului

Judeţul Hunedoara poate avea din sezonul viitor fotbal de Liga a II-a. Din păcate nu prin formaţiile sale, ci prin adoptarea altei echipe. Patronul Universităţii  Craiova, Adrian Mititelu, a declarat pentru “Ziarul Văii Jiului” că a ajuns la o înţelegere cu autorităţile locale din Petroşani pentru folosirea stadionului „Jiul” în sezonul viitor. „Am ales baza sportivă din Petroşani pentru că ştiu că şi acolo, în Vale, sunt foarte mulţi susţinători ai Craiovei, iar oamenii sunt foarte calzi acolo. Dar am mai ales Valea pentru că este o zonă liberă de roşu. Cunosc foarte bine, încă, de pe vremea când juca echipa Craiova la Petroşani, cu Jiul în Liga I. L-am delegat pe preşedintele Marcel Iancu să se ocupe de această problemă”, a spus Adrian Mititelu.

Advertisement

Asociere pentru un an

Omul de afaceri oltean a trimis o cerere oficială în acest sens, pe care Consiliul Local (CL) din Petroşani a aprobat-o în unanimitate în şedinţa de vineri. „Subscrisa U Craiova SA, cu sediul social în Craiova, strada Sfântu Dumitru nr.1, birou 5, judeţul Dolj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului, vă solicităm să aprobaţi asocierea cu subscrisa în vederea desfăşurării activităţii fotbalistice a înscrierii pentru Liga a II-a sezonul 2013-2014 la Federaţia Română de Fotbal a Fotbal Club Universitatea Craiova, club de fotbal profesionist din cadrul societăţii sportive Fotbal Club U Craiova SA  şi a efectuării antrenamentelor şi disputării jocurilor oficiale şi a amicalelor programate pe teren propriu pe stadionul Jiul Petroşani, proprietate a municipiului Petroşani. Asocierea se face pe perioada 15 iulie 2013 – 15 iulie 2014 cu posibilitatea de prelungire. În cadrul asocierii pentru folosirea stadionului Jiul Petroşani subscrisa va suporta următoarele cheltuieli: 1.000 de euro plus TVA pentru fiecare joc oficial disputat în imobilul Jiul Petroşani şi anexele sale: 500 de euro plus TVA pentru fiecare joc amical disputat în imobilul stadionul Jiul şi anexele sale şi 25 la sută din totalul sumelor încasate din vânzarea biletelor de intrare la jocuri. În vederea asocierii menţionăm că există acordul Asociaţiei Club Sportiv Jiul Petroşani”, se arată în cererea clubului din Craiova. Rămâne de văzut dacă până la startul sezonului se va concretiza această asociere.

 

Actualitate

Starea drumurilor de acces în Parcul Național Retezat – Informații actualizate

Publicat

pe

Redactat de

Reprezentanţii Administraţiei Parcului Naţional Retezat au oferit informaţii actualizate, la data de 28 mai 2024, despre accesul cu maşina în aria protejată.

„Starea drumurilor se poate modifica de la o zi la alta în funcție de condițiile meteo. Vă rugăm să aveți în vedere informările meteorologice date de către Administratia Nationala de Meteorologie RA”, au transmis reprezentanții Administrației Parcului Național Retezat.

Administrația Parcului Național Retezat nu deține și nu administrează drumuri în sau lângă parc.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbalistele de la CSM Deva au terminat sezonul cu victorii

Publicat

pe

Redactat de

Sezonul intern din fotbalul feminin a ajuns la final. Printre participante la competiție s-a numărat și CSM Deva, clubul de la poalele Cetății fiind la primul său sezon competițional în fotbalul feminin.

Senioarele, pe locul secund

Echipa de senioare a evoluat în Liga 3, unde a terminat pe un meritoriu loc doi în serie. În ultimul meci, decisiv pentru ocuparea locului al doilea, devencele, pregătite de către Alina Mardare, au învins, cu 1-0, pe CFR Cluj, unicul gol al meciului de pe teren propriu fiind înscris de Delia Grecu. În acest meci pentru CSM Deva au evoluat Amalia Săndulescu, Andrada Niculescu, Roxana Antemie, Andreea Marina, Delia Grecu, Andreea Cărmăzan, Maria Jurj, Irina Brătean, Teodora Narița, Diana Nemțuc, Sarah David, Alexandra Costache și Alexandra Ianc. Seria a fost câștigată de UTA, iar după devence s-au clasat Academia Florești, CFR Cluj și Olimpia Satul Mare.

Junioarele, scor-fluviu

Echipa de junioare U15 a evoluat într-una din seriile Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. După un început bun de sezon, fetele pregătite de Alina Mardare au avut, apoi, o evoluție mai modestă și, chiar dacă au revenit pe final de campionat, au terminat pe poziția a cincea, după Interstar Sibiu, Alma Sibiu, Student Sport Alba Iulia și Hermannstadt Sibiu. În ultimul meci jucat, pe teren propriu, devencele au reușit un scor fluviu, 8-0, cu Hermannstadt, prin golurile înscrise de Cătălina Circo (4), Maia Toderesc (3) și Andreea Toderesc. Pentru CSM Deva au evoluat Patricia Popescu, Florina Popa, Andreea Toderesc, Alexia Muntean, Karina Ahămoaie, Maia Toderesc,

Advertisement

Alessia Dreghici, Iulia Szabo, Melania Marfici, Cătălina Circo, Rebeca Brînda și Maia Feier.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Handbalistele au ratat promovarea în Liga Florilor

Publicat

pe

Redactat de

După ce au ratat accederea în Liga Florilor la turneul de la Iași, handbalistele de la CSM Deva au jucat în al doilea baraj la Mioveni. Din păcate, nici cea de-a doua tentativă de revenire în primul eșalon valoric al handbalului românesc nu a fost una încununată de succes.

Devencele au pierdut primele două jocuri, 22-27 cu HC Zalău și 27-28 cu CSM Târgu Jiu, aceste formații păstrându-și locurile în Liga Florilor. În ultimul meci de la Mioveni, unul fără miză, CSM Deva a remizat, scor 34-34 cu Activ Ploiești, și a terminat turneul pe poziția a treia. La Mioveni, ca și la Iași, antrenorii Valentina Ardean Elisei și Olovia Nanu le-au folosit în poartă pe Flavia Lima, Ana Inculeț și Andreea Nastasă iar în câmp pe Bianca Cherecheși, Teodora Popescu, Nika Matavs, Diana Șamanț, Orsolya Mozes, Tatiana Sutranova, Alexandra Orșivschi, Sarah Darie, Zsofia Csavar, Nicoleta Deaconu, Andreea Tetean, Fanta Diagouraga și Lavinia Florea, după toate probabilitățile fiind, pentru toate, ultima prezență în tricoul Devei.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate