Connect with us
Data: 28/05/2024
.

Actualitate

Zece zile până la startul „New Călan 2013”

Publicat

pe

A început numărătoarea inversă

Campionatul municipal de minifotbal din oraşul de pe malul Streiului este aproape de debut

Mult a fost, puţin a rămas. Doar 10 zile mai sunt până la startul campionatului de minifotbal „New Călan 2013”, care se va produce în week-endul viitor, aducând oraşul de pe malurile Streiului pe harta acestui îndrăgit sport.

Peste puţin timp, terenurile  bazei „Victoria” vor fi pline cu fotbalişti amatori

Peste puţin timp, terenurile bazei „Victoria” vor fi pline cu fotbalişti amatori

Deocamdată, în competiţia organizată de Cristian Coroiescu, primele două echipe au depus cererea oficială de înscriere. Până la finalul acestei săptămâni, se speră căşi alte grupări să se afilieze la această întrecere.

S-au înscris primele echipe

Mai puţin de două săptămâni au mai rămas până ce al patrulea oraş din judeţul Hunedoara va apărea pe harta minifotbalului din România. „New Călan 2013”, campionatul de minifotbal din acest oraş va avea fluierul de start în 21 aprilie, când se vor desfăşura partidele primei etape. Deocamdată, în mod oficial, s-au înscris două echipe. Prima grupare care s-a alăturat competiţiei de fotbal pe teren sintetic pentru amatori din Călan poartă numele de Vital, această grupare înscriindu-se în chiar prima zi a lunii aprilie. Peste doar 5 zile, a doua formaţie ce s-a înscris a fost Chitid City, cele două grupări fiind, deocamdată, singurele care au depus cererile oficiale. Cristian Coroiescu, organizatorul principal al competiţiei, speră ca până la finalul acestei săptămâni să finalizeze componenţa finală a echipelor participante. „Deocamdată, avem doar două echipe, dar până la sfârşitul săptămânii sper să se alăture şi celelalte grupări, pentru a fi în grafic cu organizarea. Pe grupul de Facebook „New Călan 2013” am postat toate documentele necesare înscrierii unei echipe în acest campionat, pe care doritorii le pot descărca”, a precizat tânărul de 28 de ani.

Advertisement

Va avea un impact pozitiv în oraş

Foarte optimist, organizatorul competiţiei de minifotbal din Călan, este convins că această competiţie va avea un impact mare asupra iubitorilor de sport din oraşul de pe malul Streiului. „Dacă acest secol poate fi numit secolul omului, atunci fotbalul este sigur sportul acestui veac. Într-o lume bântuită de bombele cu hidrogen şi napalm, terenul de fotbal este un loc în care sănătatea şi speranţa sunt încă întregi”, a spus Cristian Coroiescu, parafrazând un citat care se potriveşte la scară mai mică situaţiei economice din Călan. Şi cum bineînţeles o competiţie nu se poate desfăşura fără un sprijin financiar, „New Călan 2013” a luat fiinţăşi cu ajutorul generos al sponsorilor, Restaurant „El Sombrero”, Cofetăria „Manna”, Carpatica Integrame, Prioritar, Drupo SRL şi Vital – suc natural, partenerul media al întrecerii fiind Servus Hunedoara.

Actualitate

Starea drumurilor de acces în Parcul Național Retezat – Informații actualizate

Publicat

pe

Redactat de

Reprezentanţii Administraţiei Parcului Naţional Retezat au oferit informaţii actualizate, la data de 28 mai 2024, despre accesul cu maşina în aria protejată.

„Starea drumurilor se poate modifica de la o zi la alta în funcție de condițiile meteo. Vă rugăm să aveți în vedere informările meteorologice date de către Administratia Nationala de Meteorologie RA”, au transmis reprezentanții Administrației Parcului Național Retezat.

Administrația Parcului Național Retezat nu deține și nu administrează drumuri în sau lângă parc.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbalistele de la CSM Deva au terminat sezonul cu victorii

Publicat

pe

Redactat de

Sezonul intern din fotbalul feminin a ajuns la final. Printre participante la competiție s-a numărat și CSM Deva, clubul de la poalele Cetății fiind la primul său sezon competițional în fotbalul feminin.

Senioarele, pe locul secund

Echipa de senioare a evoluat în Liga 3, unde a terminat pe un meritoriu loc doi în serie. În ultimul meci, decisiv pentru ocuparea locului al doilea, devencele, pregătite de către Alina Mardare, au învins, cu 1-0, pe CFR Cluj, unicul gol al meciului de pe teren propriu fiind înscris de Delia Grecu. În acest meci pentru CSM Deva au evoluat Amalia Săndulescu, Andrada Niculescu, Roxana Antemie, Andreea Marina, Delia Grecu, Andreea Cărmăzan, Maria Jurj, Irina Brătean, Teodora Narița, Diana Nemțuc, Sarah David, Alexandra Costache și Alexandra Ianc. Seria a fost câștigată de UTA, iar după devence s-au clasat Academia Florești, CFR Cluj și Olimpia Satul Mare.

Junioarele, scor-fluviu

Echipa de junioare U15 a evoluat într-una din seriile Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă. După un început bun de sezon, fetele pregătite de Alina Mardare au avut, apoi, o evoluție mai modestă și, chiar dacă au revenit pe final de campionat, au terminat pe poziția a cincea, după Interstar Sibiu, Alma Sibiu, Student Sport Alba Iulia și Hermannstadt Sibiu. În ultimul meci jucat, pe teren propriu, devencele au reușit un scor fluviu, 8-0, cu Hermannstadt, prin golurile înscrise de Cătălina Circo (4), Maia Toderesc (3) și Andreea Toderesc. Pentru CSM Deva au evoluat Patricia Popescu, Florina Popa, Andreea Toderesc, Alexia Muntean, Karina Ahămoaie, Maia Toderesc,

Advertisement

Alessia Dreghici, Iulia Szabo, Melania Marfici, Cătălina Circo, Rebeca Brînda și Maia Feier.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Handbalistele au ratat promovarea în Liga Florilor

Publicat

pe

Redactat de

După ce au ratat accederea în Liga Florilor la turneul de la Iași, handbalistele de la CSM Deva au jucat în al doilea baraj la Mioveni. Din păcate, nici cea de-a doua tentativă de revenire în primul eșalon valoric al handbalului românesc nu a fost una încununată de succes.

Devencele au pierdut primele două jocuri, 22-27 cu HC Zalău și 27-28 cu CSM Târgu Jiu, aceste formații păstrându-și locurile în Liga Florilor. În ultimul meci de la Mioveni, unul fără miză, CSM Deva a remizat, scor 34-34 cu Activ Ploiești, și a terminat turneul pe poziția a treia. La Mioveni, ca și la Iași, antrenorii Valentina Ardean Elisei și Olovia Nanu le-au folosit în poartă pe Flavia Lima, Ana Inculeț și Andreea Nastasă iar în câmp pe Bianca Cherecheși, Teodora Popescu, Nika Matavs, Diana Șamanț, Orsolya Mozes, Tatiana Sutranova, Alexandra Orșivschi, Sarah Darie, Zsofia Csavar, Nicoleta Deaconu, Andreea Tetean, Fanta Diagouraga și Lavinia Florea, după toate probabilitățile fiind, pentru toate, ultima prezență în tricoul Devei.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 21240063

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate