Connect with us
Data: 30/06/2024
.

Sport

Două „flori” nu sunt de ajuns pentru un succes

Publicat

pe

Cetate a suferit pe întreaga durată a partidei cu CSM Unirea Slobozia, din etapa secundă a play-out-ului, şi finalul a găsit-o doar cu un punct în „traistă”, după ce a fost egalată în ultima secundă meciului. Punctul poate fi împărţit în egală măsură de Mihaela Ani Senocico şi Laura Poenaru, care au fost cele mai bune din tabăra deveană.

 Relaxarea costă

 Intrate uşor relaxate în teren, devencele s-au văzut conduse din start, ialomiţencele dictând ritmul partidei, atât în teren, cât şi pe tabelă (2-0 – min. 4, 8-4 – min 15). În atac, Cetate a contat doar pe Mihaela Ani Senocico care a marcat şase din primele şapte goluri ale formaţiei sale, dar în apărare a fost deranj mare, în ciuda celor şase intervenţii reuşite ale sărbătoritei zilei, Viorica Şuba. În schimb, handbalistele lui Hendrea au făcut-o mare pe portăriţa Andreea Nica, care a avut un procentaj fabulos al paradelor iar Slobozia a încheiat repriza cu un avantaj de trei goluri, 13-10.

 Taxate la ultima fază

 Gazdele au ieşit mai decise de la cabine, iar cu o apărare mai agresivă şi o Laura Poenaru care a închis poarta, Cetate s-a apropiat la un singur de formaţia Victorinei Bora. Egalarea a venit în minutul 43, 15-15, iar Deva s-a aflat prima dată la conducere abia în minutul 48, 17-16. Totuşi, deşi a avut superioritate într-un moment bun, alb-albastrele nu s-au putut desprinde şi au plătit scump la ultima fază a meciului. La un atac prelungit al Unirii, Krnic a fost eliminată anulând şi jocul prepasiv al oaspetelor, iar pivotul Raluca Băcăoanu a adus o egalare nesperată, în ultimele secunde ale partidei. Chiar şi cu acest egal, Cetate rămâne pe primul loc al play-out-ului dar va avea încontinuare emoţii pentru evitarea locurilor ce duc la baraj.

Advertisement

CETATE 20 (10)

Suba – 6 intervenţii, Poenaru – 10, Miskovic – Senocico – 9 goluri (2×7 metri), Simion – 4, Malac – 3, Cartaş – 2, Krnic – 1, Rusu – 1, Şovar, Din, Tasic. Antrenor: Cosmin Hendrea

CSM UNIREA SLOBOZIA 20 (13)

A.Nica – 17 intervenţii, Martin – Drăguţ – 7, Băcăoanu – 5, Dăscălete – 4 (1×7 metri), Carabulea – 2, Pavăl – 1, C. Nica – 1, Grigoraş, Moroianu, Gavrilă. Antrenor: Victorina Bora.

Arbitrii: Bogdan Ştark (Bucureşti) – Romeo Ştefan (Ploieşti)

Advertisement

Sala Sporturilor din Deva, spectatori 500

Evoluţia scorului: 1-2 – min. 5; 3-5 – min. 10; 4-8 . min. 15; 6-10 – min. 20; 7-11 – min. 25; 10-13 – pauză; 12-13 – min. 35; 13-15 – min. 40; 15-16 – min. 45; 18-17 – min. 50; 19 – 19 – min. 55; 20-20 – final

Advertisement

Actualitate

Florentina Iușco, vicecampioană națională la triplu salt

Publicat

pe

Redactat de

În perioada 29-30 iunie la Cluj Napoca se desfășoară etapa finală a Campionatului Național de atletism în aer liber pentru seniori. În prima zi a competiției, în proba feminină de triplusalt, a luat startul și Florentina Iușco, atletă legitimată la CSM Deva.
Sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe a avut o evoluție bună, având un rezultat de 14,05 metri, rezultat cu care a devenit vicecampioană națională.
Primul loc a fost ocupat de Andreea Taloș, de la Rapid București, cu 14, 35, iar pe trei s-a clasat Diana Ion, de la CSM Craiova, cu 14,03.
Florentina Iușco va lua startul duminică, 30 iunie, și în finala probei de săritură în lungime.
Citeste mai mult ...

Actualitate

CSM Deva U17 joacă finala națională duminică

Publicat

pe

Redactat de

Echipa de fotbal juniori U17 de la CSM Deva a reușit o performanță deosebită, calificându-se în ultimul act al fazei naționale destinată campioanelor județene de la această categorie de vârstă.

Băieții antrenați de Florin Călugărița au stat în primul tur, iar apoi au trecut, în celelalte runde eliminatorii, în meciuri disputate în manșă unică, cu gazdele stabilite prin tragere la sorți, cu 2-1, acasă, de AFC Băbeni, din Vâlcea, și cu 2-0, în deplasare, de Bega Timișoara. În semifinale, care s-au disputat tur retur, campioana județului Hunedoara a eliminat pe Luceafărul Cluj, după 4-2 în deplasare și 2-3 pe teren propriu.

CSM Deva va întâlni în finală, care se va disputa duminică, 30 iunie, de la ora 10:00, pe stadionul “Metalul din Buzău, pe gazon sintetic, pe Sportul Onești. Echipa băcăoană, care a stat, și ea, în primul tur, a eliminat pe Juniorul Dorohoi, din Botoșani, cu 6-0, și Alfa Galați, cu 6-5, după penalty-uri, jucând ambele meciuri acasă. În semifinale oneștenii au trecut, cu 4-3 acasă și 3-0 în deplasare, de SC Popești Leordeni din Ilfov.

Citeste mai mult ...

Actualitate

România va întâlni Olanda în optimile de finală

Publicat

pe

Redactat de

Naţionala României va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, meci care va avea loc în data de 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.

România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

În urma rezultatelor de miercuri, dintre echipele clasate pe locul al treilea în grupe au ratat calificarea Ungaria (3 puncte) şi Croaţia (2 puncte).

Programul optimilor de finală

Sâmbătă 29 iunie
meciul 38 Elveţia – Italia (Berlin, 19:00)
meciul 37 Germania – Danemarca (Dortmund, 22:00)

Advertisement

Duminică 30 iunie
meciul 40 Anglia – Slovacia (Gelsenkirchen, 19:00)
meciul 39 Spania – Georgia (Koln, 22:00)

Luni 1 iulie
meciul 42 Franţa – Belgia (Dusseldorf, 19:00)
meciul 41 Portugalia – Slovenia (Frankfurt, 22:00)

Marţi 2 iulie
meciul 43 România – Olanda (Munchen, 19:00)
meciul 44 Austria – Turcia (Leipzig, 22:00)

Sursa: Agerpres

Foto: Echipa națională de fotbal a României

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate