Connect with us
Data: 30/06/2024
.

Sport

Autobergamo încheie sezonul cu alte medalii la gât

Publicat

pe

Cea mai de succes echipă sportivă din judeţul Hunedoara în ultimii doi ani a încheiat sezonul aşa cum l-a început, cu o victorie. Autobergamo a învins cu 4-2 pe Dunărea Călăraşi, în returul finalei mici a Ligii I, adjudecându-şi locul 3 şi medaliile de bronz.

Egali doar pe tabelă

Prefaţat de prezentarea ultimului trofeu cucerit de alb-vişinii, Cupa României, returul finalei mici a Ligii I a început alert. După nici patru minute, Florin Matei a deschis scorul cu un lat din careu după o pasă superbă a lui Lupu iar apoi Vlad Iancu a arătat încă o dată că este cel mai bun portar din ţară, având trei intervenţii salutare. Cristi Matei a majorat diferenţa pentru gazde după o pivotare dar imediat Târţă a redus din diferenţă, cu un demi vole în urma unei degajări a lui Moldovan. Scorul pauzei a fost egal, Tomescu marcând în urma unei faze norocoase.

Matei cel mic a adus liniştea

Devenii au început în forţă repriza secundă dar au ratat nonşalant câteva ocazii iar rezistenţa trupei lui Şotîrcă a durat opt minute. Cristi Matei a readus pe Autobergamo în avantaj cu un trasor din lovitură libertă direct sub bară. Peste un minut, cel mai tânăr membru al familiei Matei a realizat „tripla”, finalizând un triunghi de pase cu fratele său şi Macingo. A fost golul care a adus liniştea în teren, până la final nemaintâmplându-se nimic important. Autobergamo încheie sezonul cu zâmbete dar şi cu îndârjirea de a-şi lua revanşa în lupta pentru titlu în viitorul sezon.

Advertisement

AUTOBERGAMO DEVA 4 (2)

Iancu – C. Matei, F. Matei, Lupu, Ignat. Au mai jucat: Macingo, Obadă, Moţ (cpt). Antrenor: Robert Lupu

DUNĂREA CĂLĂRAŞI 2 (2)

Moldovan – Şotîrcă, Movileanu, Tomescu, Lascu. Au mai jucat: Cimaru – Plugaru, Târţă, Cârstea, Vîrlan, Rotaru. Antrenor: Marian Şotîrcă.

Arbitrii: Gabriel Stroe – Marian Ivănescu (ambii din Bucureşti)

Advertisement

Au marcat: F. Matei (4), C. Matei (8, 28, 29) – Târţă (9), Tomescu (17)

Sala Sporturilor din Deva, spectatori: 600

Advertisement

Actualitate

Atletul Dorin Rusu, de la CSM Deva, vicecampion național la 1.500 de metri

Publicat

pe

Redactat de

Fază finală a Campionatului Național de atletism în aer liber de la Cluj Napoca este în plină desfășurare.

În prima zi a întrecerilor Dorin Rusu, de la CSM Deva, a obținut un rezultat foarte bun, devenind vicecampion național în proba de 1.500 de metri la seniori.

Duminică, 30 iunie, sportivul pregătit de profesorul Cornelia Juratoni va concura în finala probei de 5.000 de metri.

Un alt atlet de la CSM Deva antrenat de Cornelia Juratoni, respectiv Eric Rus, a fost al cincilea în proba seniorilor la 3.000 de metri obstacole.

Tânărul atlet devean va alerga, pe 30 iunie, și în finala Campionatului Național de atletism în aer liber la categoria de vârstă U23.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Fotbal – tenis: CSM Deva a câștigat Cupa României la triplu

Publicat

pe

Redactat de

Sâmbătă, 29 iunie, la Constanța s-au desfășurat întâlnirile din cadrul Cupei României la fotbal-tenis la masculin seniori, printre participanți numărându-se și sportivi legitimați la CSM Deva.

Aceștia au avut o comportare excelentă la triplu, unde au reușit să cucerească trofeul pus în joc.

Devenii au avut un traseu dificil până în ultimul act, în semifinale depășindu-i pe liderii din Liga 1, CSM Alexandria.

În finală CSM Deva a întâlnit pe ASE București, o altă echipă redutabilă din primul eșalon.

Devenii au avut o evoluție de excepție în primul set, pe care l-au câștigat clar, cu 11-6.

Advertisement

În setul al doilea s-a mers cap la cap, intrâdu-se în punctele suplimentare, iar CSM s-a impus cu 13-12, cucerind, astfel Cupa României.

Lotul echipei de fotbal – tenis de la CSM Deva, echipă care evoluează în Liga 1, este compus din Corneliu Apostol (antrenor – jucător), Denis Purja, Daniel Halasz (convocat la echipa națională U21 a României pentru Campionatul Mondial din 2024) și Mihai Blagu.

Cupa României la triplu este primul trofeu cucerit la fotbal – tenis de CSM Deva, care are ca obiectiv în acest sezon calificarea în play-off -ul din Liga 1, din care mai sunt de disputat două etape.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Florentina Iușco, vicecampioană națională la triplu salt

Publicat

pe

Redactat de

În perioada 29-30 iunie la Cluj Napoca se desfășoară etapa finală a Campionatului Național de atletism în aer liber pentru seniori. În prima zi a competiției, în proba feminină de triplusalt, a luat startul și Florentina Iușco, atletă legitimată la CSM Deva.
Sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe a avut o evoluție bună, având un rezultat de 14,05 metri, rezultat cu care a devenit vicecampioană națională.
Primul loc a fost ocupat de Andreea Taloș, de la Rapid București, cu 14, 35, iar pe trei s-a clasat Diana Ion, de la CSM Craiova, cu 14,03.
Florentina Iușco va lua startul duminică, 30 iunie, și în finala probei de săritură în lungime.
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate