Connect with us
Data: 30/06/2024
.

Sport

CNS Cetate Deva îşi continuă seria invincibilă

Publicat

pe

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc o nouă etapă a Ligii a III-a de fotbal. În seria a IV-a, care este cea mai numeroasă, s-a disputat runda a XXIV-a.

Echipa de fotbal de Liga a III-a CNS Cetate Deva a revenit în faţa propriilor suporteri, după ce etapa precedentă, în runda intermediară de la mijlocul săptămânii trecute, formaţia pregătită de Marius Sîrbu a câştigat la „masa verde” jocul considerat acasă cu Minerul Motru, echipa din Gorj neprezentându-se la respectivul meci.

S-au impus spre final

Devenii, care ocupau poziţia a opta înaintea acestei partide, au întâlnit echipa de pe locul 12. CSU II Craiova. Echipa de la poalele Cetăţii era favorită, fiind neînvinsă în retur, având cinci victorii şi două rezultate de egalitate, dar şi oltenii păreau a fi în revenire de formă, în runda anterioară reuşind un succes după cinci înfrângeri consecutive, aşa că meciul se arăta a fi unul interesant, lucru care s-a şi întâmplat. În mod oarecum surprinzător, cei care au controlat jocul în prima repriză au fost oaspeţii, aceştia irosind o bună oportunitate de a deschide scorul în minutul 7, când Florea a ratat un penalty corect acordat, pentru un fault în careul Devei, trăgând peste poarta apărată de Raţ. Tot oltenii au fost mai prezenţi în joc şi după aceea, dar fără a mai avea ocazii de a înscrie şi, cum nici gazdele nu au periclitat prea mult poarta adversă, prima repriză s-a încheiat cu un scor alb. În mitanul secund tot cei de la Craiova au fost mai periculoşi în prima parte, în minutul 58 Raţ scoţând excelent o lovitură liberă de la distanţă foarte bine executată de Florea. Apoi devenii au revenit, iar soarta partidei s-a scris în doar cinci minute. În minutul 70 s-a produs deschiderea scorului, când Făgărăşanu a deschis scorul pentru CNS Cetate cu un şut din marginea careului mare. Iar lucrurile s-au limpezit în minutul 75, când Vajda a înscris spectaculos, direct din corner, stabilind şi scorul final al partidei, de 2-0 pentru Deva. În urma acestui rezultat, devenii îşi păstrează invincibilitatea în retur şi, în plus, urcă două locuri în clasament, fiind, acum, pe poziţia a şasea.

Advertisement

Actualitate

Florentina Iușco, vicecampioană națională la triplu salt

Publicat

pe

Redactat de

În perioada 29-30 iunie la Cluj Napoca se desfășoară etapa finală a Campionatului Național de atletism în aer liber pentru seniori. În prima zi a competiției, în proba feminină de triplusalt, a luat startul și Florentina Iușco, atletă legitimată la CSM Deva.
Sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe a avut o evoluție bună, având un rezultat de 14,05 metri, rezultat cu care a devenit vicecampioană națională.
Primul loc a fost ocupat de Andreea Taloș, de la Rapid București, cu 14, 35, iar pe trei s-a clasat Diana Ion, de la CSM Craiova, cu 14,03.
Florentina Iușco va lua startul duminică, 30 iunie, și în finala probei de săritură în lungime.
Citeste mai mult ...

Actualitate

CSM Deva U17 joacă finala națională duminică

Publicat

pe

Redactat de

Echipa de fotbal juniori U17 de la CSM Deva a reușit o performanță deosebită, calificându-se în ultimul act al fazei naționale destinată campioanelor județene de la această categorie de vârstă.

Băieții antrenați de Florin Călugărița au stat în primul tur, iar apoi au trecut, în celelalte runde eliminatorii, în meciuri disputate în manșă unică, cu gazdele stabilite prin tragere la sorți, cu 2-1, acasă, de AFC Băbeni, din Vâlcea, și cu 2-0, în deplasare, de Bega Timișoara. În semifinale, care s-au disputat tur retur, campioana județului Hunedoara a eliminat pe Luceafărul Cluj, după 4-2 în deplasare și 2-3 pe teren propriu.

CSM Deva va întâlni în finală, care se va disputa duminică, 30 iunie, de la ora 10:00, pe stadionul “Metalul din Buzău, pe gazon sintetic, pe Sportul Onești. Echipa băcăoană, care a stat, și ea, în primul tur, a eliminat pe Juniorul Dorohoi, din Botoșani, cu 6-0, și Alfa Galați, cu 6-5, după penalty-uri, jucând ambele meciuri acasă. În semifinale oneștenii au trecut, cu 4-3 acasă și 3-0 în deplasare, de SC Popești Leordeni din Ilfov.

Citeste mai mult ...

Actualitate

România va întâlni Olanda în optimile de finală

Publicat

pe

Redactat de

Naţionala României va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, meci care va avea loc în data de 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.

România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

În urma rezultatelor de miercuri, dintre echipele clasate pe locul al treilea în grupe au ratat calificarea Ungaria (3 puncte) şi Croaţia (2 puncte).

Programul optimilor de finală

Sâmbătă 29 iunie
meciul 38 Elveţia – Italia (Berlin, 19:00)
meciul 37 Germania – Danemarca (Dortmund, 22:00)

Advertisement

Duminică 30 iunie
meciul 40 Anglia – Slovacia (Gelsenkirchen, 19:00)
meciul 39 Spania – Georgia (Koln, 22:00)

Luni 1 iulie
meciul 42 Franţa – Belgia (Dusseldorf, 19:00)
meciul 41 Portugalia – Slovenia (Frankfurt, 22:00)

Marţi 2 iulie
meciul 43 România – Olanda (Munchen, 19:00)
meciul 44 Austria – Turcia (Leipzig, 22:00)

Sursa: Agerpres

Foto: Echipa națională de fotbal a României

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate