Connect with us
Data: 28/04/2024
.

Actualitate

Prima serbare din viaţa de preşcolari. Moş Crăciun a venit la Grădiniţa PP 7 din Deva, încărcat cu daruri pentru cei mici

Publicat

pe

Moş Crăciun a ajuns la Grădiniţa cu Program Prelungit -PP7 (din spate de la Patria), din Deva, încărcat cu daruri pentru cei mici. Prichindeii s-au pregătit, aşa cum au ştiut ei mai bine, să îl întâmpine, cu cântece şi poezii. Emoţiile şi-au spus cuvântul când Moşul şi-a făcut apariţia în mijlocul preşcolarilor, dar şi al părinţilor şi bunicilor prezenţi la serbarea de Crăciun.

A fost prima serbare pentru preşcolarii de la grupa mică -A, a Grădiniţei PP7 Deva, una plină de veselie, dar şi de emoţii care i-au copleşit atât pe cei mici, cât şi pe cei mari. Îmbrăcaţi în frumoase costume populare, copiii au recitat poezii şi au cântat, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Nu a mai durat mult, iar acesta şi-a făcut apariţia cu sacul plin de daruri.

Sub îndrumarea educatoarelor Anamaria Mihuţ şi Valentina Barcan, preşcolarii de la grupa mică au prezentat un program artistic care a încântat asistenţa, formată din părinţi şi bunici. Colindele de Crăciun au răsunat lângă bradul frumos împodobit în sala în care a avut festivitatea. Micuţii au şi sorcovit, prestaţia lor artistică fiind răsplătită cu ropote de aplauze din partea mămicilor, tăticilor şi bunicilor care au trăit bucuria Crăciunului prin emoţiile celor mici. Momentul cel mai savurat a fost, bineînţeles, întâlnirea cu Moş Crăciun, care a venit, în persoană, cu tolba plină cu daruri. „Moşul a fost aşa cum ne-am aşteptat, foarte generos, iar noi am depus un efort foarte mare.Copiii au fost cei mai cuminţi. Emoţiile ne-au copleşit, fiind prima noastră serbare. Sperăm că toţi părinţii s-au simţit minunat şi le dorim un Crăciun fericit şi un An Nou cu sănătateşi multe bucurii”, a spus Valentina Barcan, profesor învăţământ preşcolar la Grădiniţa PP 7 Deva.

„A fost primul nostru eveniment pe care l-am desfăşurat la grupa mică şi cel mai aşteptat din timpul anului, copiii fiind foarte fericiţide întâlnirea cu Moş Crăciun. Noi ne-am pregătit pentru această serbare cu cântece şi poezii şi, deşi suntem foarte mici şi am avut puţine emoţii, ne-am descurcat foarte bine”, a declarat, la rândul său, şi Anamaria Mihuţ, profesor învăţământ preşcolar în cadrul aceleiaşi grădiniţe.

La fel ca în fiecare an, Moş Crăciun a trecut pe la grupele de preşcolari ale Grădiniţei cu Program Prelungit -PP 7 din Deva, oferindu-le daruri celor mici cu prilejul serbărilor pregătite de cadrele didactice şi conducerea unităţii preşcolare.

Advertisement
Advertisement

Actualitate

Întreruperi de energie electrică, luni și marți, în câteva localități din județ

Publicat

pe

Redactat de

Rețele Electrice Banat anunță întreruperi de energie electrică, luni și marți, în 29 și 30 aprilie, în câteva localități din județul Hunedoara.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

județul Hunedoara

Ziua / Data

Localitatea, strada afectată

Orar

Advertisement



Luni , 29 Aprilie 2024
Livadia (parțial: zona de Coastă)

09:00 – 17:00

Subcetate (parțial: substatie CFR)

09:00 – 17:00

Geoagiu Băi, strada Școlii (parțial: casele dinspre DJ)

09:00 – 17:00

Ciungani; Prăvăleni; Renghet (parțial); Bozeș; Poienița Voinii

09:00 – 17:00

Deva, străzile: 1 Mai, Oituz (parțial)

09:00 – 17:00

Advertisement



Marţi , 30 Aprilie 2024
Livadia (parțial: zona de Coastă)

09:00 – 17:00

Geoagiu Băi, strada Școlii (parțial: casele dinspre DJ)

09:00 – 17:00

Ciungani; Prăvăleni; Renghet (parțial); Bozeș; Poienița Voinii

09:00 – 17:00

Deva, străzile: 1 Mai, Oituz (parțial)

09:00 – 17:00

Advertisement



Citeste mai mult ...

Actualitate

O nouă ediție a “Cupei Cetății” la gimnastică aerobică

Publicat

pe

Redactat de

Sala Sporturilor din Deva a găzduit cea de-a XXVI-a ediție a „Cupei Cetății” la gimnastică aerobică. La competiția desfășurată sub egida Federației Română de Gimnastică și organizată de LPS Cetate Deva au luat startul sportivi de la peste 20 de cluburi din țară și din Republica Moldova, la care s-au adăugat și componenții lotului național.

Două victorii și încă două medalii

Pe lângă sportivii de la clubul organizator, din județul Hunedoara au mai participat, la „Cupa Cetății”, și gimnaști legitimați la CSM Deva și CSȘ Petroșani, care au avut evoluții apreciate. De departe, cele mai bune evoluții le-a avut Daniel Anton, de la CSM Deva care s-a impus în două probe. Acesta a câștigat concursul individual, la categoria I și, alături de Bianca Voicu, de la CSȘ 1 Constanța, s-a impus la perechi mixte, categoria II. Două clasări pe podium a avut și Alessia Chiriac, de la CSȘ Petroșani, ambele la categoria II. Astfel, gimnasta din Valea Jiului a fost a doua la individual și a treia în proba de grup, alături de colegele sale de club Alexandra Breda, Delia Gonciulea, Raisa Murgilă și Cristina Pîrva.

Alte comportări meritorii

Gimnaștii hunedoreni au înregistrat și ale rezultate meritorii. Astfel, la perechi mixte, categoria III, Anastasia Bucur și Sebastian Pîrva, de la CSȘ Petroșani, au ocupat locul al patrulea. Bianca Cîmpan, de la CSM Deva, a fost a cincea la individual, categoria I, iar Siana Căliman, de la LPS Cetate, a noua în aceeași probă. Cele două, alături de Anca Groza, de la LPS Cetate, au fost pe cinci și la trio categoria I. Darius Nistor, de la LPS Cetate a fost pe șase la individual categoria II, același loc fiind ocupat și Alexandra Breda, de la CSȘ Petroșani, la categoria III, colega sa de club Anastasia Bucur fiind a opta. La individual Sebastian Pîrva (III) a fost pe opt, Delia Gonciulea (II) pe zece, iar Adina Istrate (I) pe 12, toți trei fiind de la CSȘ Petroșani. Tot de la Petroșani, Raisa Murgilă și Cristina Pîrva au fost pe locurile 15 și, respectiv, 40, la individual cat. II, iar la cât. III Sofia Dubleș, Evelyn Neda și Natașa Mihalca au fost pe 29, 30 și 33. La individual feminin, cat I, Larisa Dumitriu a fost pe 19 și Luissiana Budică pe 21, iar la cât III Sarah Hărăstășan pe 39, toate rei fiind de la LPS Cetate Deva. La trio, cat III, CSȘ Petroșani a participat cu două echipe, cea compusă din Alexandra Breda, Anastasia Bucur și Evelyn Neda fiind pe 13, iar Delia Buză, Sofia Dubleș și Natașa Mihalca pe 15. În fine, la grup, cât. III, Anastasia Buză, Delia Buză, Sofia Dubleș, Natașa Mihalca și Evelyn Neda, tot de la Petroșani, s-au clasat pe locul 11.

Citeste mai mult ...

Actualitate

“Fără Bariere, TOT Adevărul despre droguri”, la Deva

Publicat

pe

Redactat de

 

Ultimul popas din această primă etapă a caravanei “Fără Bariere, TOT Adevărul despre droguri, a fost făcut vineri, la Deva. Peste 1.200 de elevi, studenți, părinți și profesori din întreg județul au fost cei în fața cărora Mark, Alex și Rafa de la #TeenChallenge, dar și actrița Eugenia Șerban, și-au deschis sufletul și au spus tot adevărul despre droguri și alte dependențe.

„Mi-am urât tatăl și îl înjuram când încerca să mă ajute”, „am furat de la proprii mei părinți”, „trăiam pentru droguri”, „copilul meu mă minte și mi-a furat tot din casă”, sunt mărturiile șocante care au răsunat în Sala Sporturilor din Deva.

“Caravana #farabariere din cele 20 de orașe a reprezentat doar un prim pas în lupta noastră împotriva drogurilor și a celorlalte adicții. Vom continua să spunem tot adevărul despre aceste subiecte și intenționăm să ajungem în viitor în cât mai multe localități din întreaga țară. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au sprijinit în organizarea acestui minunat eveniment: Consiliului județean Hunedoara, domnului președinte Laurențiu Nistor; Primăriei municipiului Deva, domnului primar Florin Oancea și domnului administrator public Traian Berbeceanu; primarilor și parlamentarilor din județul Hunedoara; Instituției Prefectului, doamnei prefect Doris Visirin și domnilor subprefecți Constantin Fulga și Szell Lorinz; DGASPC Hunedoara, doamnei director Geanina Ianc; Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, doamnei Maria Ștefănie, inspector școlar general; Universității din Petroșani, domnului rector Radu Sorin și domnului prodecan Robert Prodanciuc; Facultății de Inginerie Hunedoara din cadrul Universității Politehnica Timișoara, domnului rector Ovidiu Tirian; Salvital Hunedoara, domnului Petru Mărginean; Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara; Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara; ISU Hunedoara; Serviciului Județean de Ambulanță; Studenților – ambasadori ai acestei campanii; Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog; Agenției Naționale Împotriva Traficului de persoane; Penitenciarul Deva”, a transmis Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse.

Mărturiile foștilor consumatori de droguri care au urmat programul #TeenChallenge pot fi urmărite pe platforma www.farabariere.ro.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate