Connect with us
Data: 03/05/2024
.

Politic

Sorin Marica: „Vreau să adun sub această mare umbrelă a social-democrației pe toți cei care au plecat din PSD”

Publicat

pe

Deputatul Sorin Marica, până nu demult pe lista Partidului Social Democrat, care a semnat adeziunea la PRO România săptămâna aceasta, a susținut ieri o conferință de presă, la Deva. Acesta a declarat că își dorește ca toți social-democrații să se unească și să aibă un candidat puternic pentru președinția țării.

La conferința de presă, organizată ieri la Deva, au fost prezenți și Marius Sanfirișca, Dorin Gligor și Emil Rîșteiu, care l-au primit cu brațele deschise pe Marica. „În anul 2000 eu și cu Sorin Marica și încă vreo câțiva noi oameni politici, la vremea respectivă, am făcut un pact important și după cum se vede am mers o perioadă destul de lungă de timp. Mare parte din cei care au intrat la acea vreme în politică se mențin și acum și au rezultate deosebite. Ne bucurăm că unul dintre acești oameni s-a alăturat echipei PRO România”, a precizat Emil Rîșteiu, coordonatorul PRO România – filiala județeană Hunedoara.

Marica merge la Dragnea pentru discuții

Deputatul Sorin Marica a declarat că va merge săptămâna viitoare la Liviu Dragnea, președintele PSD, pentru a-i face câteva propuneri.

Trebuie să precizem că nu am intrat în PRO România pentru că mi-a promis Victor Ponta ceva anume. Eu am rămas același om modest, smerit și lucrez pentru oameni. Sunt un social-democrat. Nu mă interesează niciun post de ministru, de europarlamentar sau mai știu eu ce funcție. Am de gând să îi fac o vizită domnului Dragnea, luni, pentru că de azi înainte menirea mea este pentru unitate între toți social-democrații din România. O să îi propun domnului Dragnea să încerce să discute cu Victor Ponta și cu Gabriela Firea și să se împace, pentru că doar împreună putem avea rezultate bune social-democratice. Mă refer aici la Cotroceni și la toate bătăliile politice care vor fi date de acum înainte. Trebuie să găsim un candidat comun pentru Cotroceni. Eu am venit în PRO România pentru că vreau să avem un scor cât mai bun la viitoarele alegeri europarlamentare. Sigur că PSD are un procent bun și va scoate un rezultat bun. Eu sper că prin munca pe care o voi face aici să reușim ca și PRO România să scoată cât mai mulți eurodeputați, așa încât, în noul mandat să trimitem la Bruxelles cât mai mulți social-democrați. Mă simt un om liber. Vreau să adun sub această mare umbrelă a social-democrației pe toți cei care au plecat din PSD”, a declarat Sorin Marica.

Advertisement
Advertisement

Actualitate

Călin Petru Marian, despre importanța Zilei Internaționale a Muncii

Publicat

pe

Redactat de

Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, s-a aflat și astăzi în rândul oamenilor, cu ocazia Târgului de Primăvară din comuna Pui. Evenimentul a coincis cu Ziua Internațională a Muncii, sărbătorită în fiecare pe data de 1 mai.

Alături de echipa PNL, Călin Petru Marian, a stat de vorbă cu oamenii veniți la târg și le-a vorbit despre importanța pe care această zi o are pentru toată lumea.

”Suntem de 1 Mai, este o zi de sărbătoare, iar hunedorenii sărbătoresc. Acum mulți ani, la Chicago, muncitorii s-au luptat pentru drepturile lor, s-au luptat să aibă drepturi egale și să fie respectați. De 1 Mai să fiți mai muncitori, să fiți mai buni, să fiți mai verticali. De astfel de oameni este nevoie în acest moment și pentru viitor”, spune Călin Petru Marian candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

FOTO: FACEBOOK CĂLIN PETRU MARIAN

Citeste mai mult ...

Actualitate

PNL Hunedoara, o echipă puternică pentru Consiliul Județean

Publicat

pe

Redactat de

O echipă de profesioniști propune PNL Filiala Hunedoara la Consiliul Județean Hunedoara, oameni bine pregătiți din diverse domenii de activitate.

Oameni de afaceri, medici, economiști, juriști, ingineri, profesori se regăsesc pe lista PNL Hunedoara pentru funcțiile de consilieri județeni.

Iată lista de consilieri județeni propuși de PNL Hunedoara:

  1. Călin Petru Marian – inginer, fost prefect al județului Hunedoara, director
  2. Irinel – Ioan Faur – economist, director,
  3. Ovidiu – Marian Boldor – licențiat în Științe Politice, consilier parlamentar
  4. Cristina Chivu – istoric, antreprenor
  5. Valeriu Băbău – inginer
  6. Daniel – Ioan Indreiu – inginer
  7. Adrian Sergiu Ciora – notar public
  8. Petre Lucian Gherman – cadru didactic universitar
  9. Adrian Zvîncă – economist, antreprenor
  10. Ioan – Ciprian Hodor – medic veterinar
  11. Ioan Prip – dr. inginer
  12. Aurica Lăsconi – inginer, director
  13. Ilie Pârvan – profesor
  14. Ana Monica Olariu – economist, manager
  15. Daniel – Gabriel Bistrian – administrator
  16. Bogdan – Mihai Ștefan – profesor
  17. Sergiu – Tănase Perța -economist, antreprenor
  18. Claudiu Andrei Munteanu – teolog, director
  19. Ioan – Dorin Petrui – medic
  20. Bogdan Nicolas Spinei – student
  21. Sergiu Andrei Amihăesei – inginer
  22. Radu – Alin Păcurar – inginer
  23. Iulia Andreea Hibais – profesor
  24. Mircea Ovidiu Roșu – profesor
  25. Eduard Alexadru Benea – instructor sportiv
  26. Nicușor – Eduard Ștefan – economist, manager
  27. Cristian Valentin Ciorogar – antreprenor
  28. Alexandru Paul Dîlv- jurist
  29. Daniel Giurca – 48 de ani, inginer
  30. Emanuela Diana Balintoni – manager
  31. Adrina Petronela Nicula – economist
  32. Ciprian Marian Suba – tehnician veterinar, viceprimar
  33. Ovidiu Ciolea – profesor
  34. Titus – Simion Halacu – antreprenor
  35. Emanuel – Dorel Oneasă – inginer
  36. Adrian Nicolae Hărăguș – inginer, administrator
  37. Gheorghe Capșa – inginer, administrator
  38. Gheorghe Radu Jula – inginer, administrator
  39. Raul Adrian Maier – inspector
  40. Iulia Maria Ciherean – profesor

FOTO: FACEBOOK PNL FILIALA HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Vasile Jurca și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar, la Petrila

Publicat

pe

Redactat de

În cursul acestei zile Vasile Jurca, primarul orașului Petrila și candidatul PSD pentru un nou mandat de edil al localității, și-a depus dosarul de candidat.

Acesta afirmă faptul că dorește să obțină un nou mandat pentru a putea dezvolta în continuare localitatea, pentru a genera proiecte noi cu atragerea de fonduri europene, pentru a aduce finanțări în domenii cheie.

”Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Petrila, împreună cu echipa de consilieri locali ai Organizației PSD Petrila, prin care orașul Petrila va continua să fie pe mâini bune! Dezvoltarea orașului s-a realizat cu ajutorul unei echipe de oameni profesioniști, cu experiență în administrație, iar proiectele pot continua doar cu o echipă unită. Am reușit să demonstrăm în acești ani că putem transforma ideile în proiecte și proiectele în fapte, pentru că am crezut mereu în fapte, nu vorbe! Candidez pentru continuitate, pentru dezvoltarea orașului prin investiții utile pentru comunitate și pentru viitorul nostru și al generațiilor ce vor veni. Mi-ați oferit, prin vot, puterea de a face, iar dumneavoastră ați ales și sunt convins că veți alege din nou calea pe care trebuie să o ia orașul nostru, prin vot. Am făcut totul datorită dumneavoastră, alături de consilierii locali s-au implementat proiecte care chiar au schimbat în bine orașul și comunitatea. Prioritățile mele ca primar au vizat domenii care sunt fundamentale pentru comunitate, fie că vorbim despre infrastructură, de sistemul de sănătate, de învăţământ sau de siguranţa familiilor noastre. Toate acestea vor fi în continuare prioritatea mea ca primar și prioritatea consilierilor locali. Am făcut totul din respect pentru oamenii care ne-au ales și și-au pus speranțele în noi, pentru care vă sunt recunoscător pentru încredere! Prin puterea votului dumneavoastră, toate proiectele începute vor continua, în același timp vom genera proiecte noi cu atragerea de fonduri europene, pentru a aduce finanțări în domenii cheie care vor duce la dezvoltarea orașului Petrila. Vă mulțumesc, dragi petrileni, pentru încrederea acordată și vă aștept la vot pe 9 iunie!”, arată Vasile Jurca primarul orașului Petrila.

FOTO: FACEBOOK VASILE JURCA

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate