Connect with us
Data: 03/07/2024
.

Actualitate

Anunţ public SC DAX SOLAR POWER SRL

Publicat

pe

SC DAX SOLAR POWER SRL, titular al proiectului „Centrala electrica fotovoltaica, bransamente utilitati si organizare executare lucrari”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Vaslui, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Centrala electrica fotovoltaica, bransamente utilitati si organizare executare lucrari”, propus a fi amplasat în județul Vaslui, com. Laza, CF nr. 72881. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vaslui din strada Călugăreni, numărul 63, telefon 0335 401723, în zilele de luni – joi, între orele 800-1600 şi vineri între orele 800-1400, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmvs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului – APM Vaslui”.

Actualitate

Baza sportivă de la UPET, modernizată

Publicat

pe

Redactat de

Universitatea din Petroșani se află în așteptarea aprobării finale pentru un proiect de modernizare a bazei sale sportive, după ce a furnizat toate clarificările necesare autorităților competente.

Rectorul UPET, prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, a confirmat că toate demersurile necesare au fost îndeplinite și că acum se așteaptă reuniunea comitetului tehnic pentru a obține acceptul necesar finanțării.

“Proiectul privind modernizarea bazei sportive se află pe lista de sinteză. Ne-au cerut niște clarificări, le-am dat, așteptăm să se reunească un comitet tehnic care să dea acceptul și să obținem finanțarea. Din punctul nostru de vedere am făcut toate demersurile necesare pentru a fi finanțat acest proiect. Așteptăm să vedem când se aprobă finanțarea. Refacem aproape toată baza sportivă și aici mă refer la stadion, la terenul de rubgy, refacem tribunele, refacem celelalte două terenuri. Demolăm sala de sport și construim o sală nouă care să poată găzdui concursuri naționale și internaționale de hamdbal, volei, baschet și o mini bază de cazare în care să poată fi cazate echipele care vin. Avem prevăzute 28 de camere de două persoane”, a explicat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul UPET.

Cu aprobarea finanțării, universitatea va putea să își modernizeze infrastructura sportivă, contribuind astfel la dezvoltarea sportului de performanță și la atragerea unor competiții importante la Petroșani. Proiectul reprezintă un pas semnificativ pentru UPET în consolidarea statutului său de instituție de învățământ superior de top, dedicată excelenței academice și sportive.

FOTO: ARHIVĂ

Citeste mai mult ...

Actualitate

Drumul României la EURO 2024 s-a oprit în optimi, după meciul cu Olanda

Publicat

pe

Redactat de

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de Olanda, cu scorul 3-0, marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

“Tricolorii” au luptat pentru victorie, însă nu au reușit să se impună în fața echipei Olandei. În urma acestui rezultat, naționala României părăsește Campionatul European de Fotbal – EURO 2024.

Citeste mai mult ...

Actualitate

CNAIR: Posibile îngreunări/întreruperi, joi, în emiterea rovinietei și peajului prin SIEGMCR

Publicat

pe

Redactat de

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale, drumuri expres și autostrăzi că joi, 04 iulie 2024, în intervalul orar 00:00 – 02:00, urmare a unor lucrări de update ale echipamentelor de comunicații din centrul de date, emiterea rovinietelor si peajelor prin SIEGMCR poate fi îngreunată sau întreruptă pentru perioade scurte de timp.

„În aceste condiții, traficul vehiculelor prin punctele de trecere a frontierei în acest interval de timp poate fi îngreunat. Reamintim utilizatorilor că rovinieta poate fi achiziționată în avans, cu până la 30 de zile înainte de data de început a valabilității, iar peajul poate fi achitat până cel târziu la ora 24:00 a următoarei zile în care a fost efectuată trecerea”, informează reprezentanții CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

 

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate