Connect with us
Data: 30/04/2024
.

Actualitate

“Campionii României”, eveniment organizat de DJST Hunedoara. Marea gimnastă Gina Gogean – întâlnire de poveste cu sute de elevi deveni

Publicat

pe

Sute de elevi deveni au aflat cât de ușor sau cât de greu poți ajunge un campion al României, practicând un sport de performanță și nu numai, în urma unei întâlniri cu marea gimnastă Gina Gogean, care a scris povești unice în gimnastica mondială.

Derulat sub titlul generic “Campionii României”, evenimentul, organizat de Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST) Hunedoara, a avut loc, zilele trecute, în Sala “Spiru Haret” a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Hunedoara și s-a dovedit a fi o acțiune plină de entuziasm, pasiune și bucurie din partea copiilor veniți de la mai multe școli din municipiul reședință de județ.

Aceștia au avut prilejul să pătrundă în culisele marilor sportivi și chiar să urce la modul imaginar pe marile podiumuri ale lumii. De altfel, invitatul special, marea gimnastă prof. Gina Gocean Groza, a reușit să-i poarte pe aceștia într-un carusel al emoțiilor și fericirii pe care le poate oferi sportul în general.

”Au fost întrebări, răspunsuri, fotografii și autografe, dar mai mult decât atât, cred că am reușit să trezim acea dorință ațipită în mintea si sufletul generației tinere actuale, și anume dorința de a face sport. Iar Gina Gocean, căreia îi mulțumim pentru că a răspuns invitației noastre de ne însoți în această încercare, deloc simplă, a reușit incredibilul. A izbutit să ofere acel exemplu fantastic, acea motivație pe care o poate oferi doar un mare campion și, deopotrivă, a reușit să stârnească energia specifică tinereții și copilăriei de altădată. Și am văzut mulți copii care vor să facă mișcare, să facă sport, să fie sănătoși practicând un sport, indiferent care ar fi acesta”, a declarat Kacsó Doboly Izabella Mária, directorul DJST Hunedoara.

Sursa foto: DJST Hunedoara

Un proiect adresat elevilor și studenților din tot județul

”Campionii României” este un proiect al DJST Hunedoara, reeditat în acest an de consilierii de sport ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara și se adresează elevilor și studenților din întreg județul.

Prin diverse întâlniri și dezbateri motivaționale susținute cu sprijinul unor mari campioni sau mentori ai acestora, proiectul amintit are ca deziderat promovarea sportului pentru toți prin atragerea copiilor și tinerilor către activitățile sportive, dar și prin crearea unui format competitiv și creșterea interesului pentru un domeniu atât de frumos și care poate oferi atât de multe satisfacții.

Actualitate

PNL Hunedoara, o echipă puternică pentru Consiliul Județean

Publicat

pe

Redactat de

O echipă de profesioniști propune PNL Filiala Hunedoara la Consiliul Județean Hunedoara, oameni bine pregătiți din diverse domenii de activitate.

Oameni de afaceri, medici, economiști, juriști, ingineri, profesori se regăsesc pe lista PNL Hunedoara pentru funcțiile de consilieri județeni.

Iată lista de consilieri județeni propuși de PNL Hunedoara:

  1. Călin Petru Marian – inginer, fost prefect al județului Hunedoara, director
  2. Irinel – Ioan Faur – economist, director,
  3. Ovidiu – Marian Boldor – licențiat în Științe Politice, consilier parlamentar
  4. Cristina Chivu – istoric, antreprenor
  5. Valeriu Băbău – inginer
  6. Daniel – Ioan Indreiu – inginer
  7. Adrian Sergiu Ciora – notar public
  8. Petre Lucian Gherman – cadru didactic universitar
  9. Adrian Zvîncă – economist, antreprenor
  10. Ioan – Ciprian Hodor – medic veterinar
  11. Ioan Prip – dr. inginer
  12. Aurica Lăsconi – inginer, director
  13. Ilie Pârvan – profesor
  14. Ana Monica Olariu – economist, manager
  15. Daniel – Gabriel Bistrian – administrator
  16. Bogdan – Mihai Ștefan – profesor
  17. Sergiu – Tănase Perța -economist, antreprenor
  18. Claudiu Andrei Munteanu – teolog, director
  19. Ioan – Dorin Petrui – medic
  20. Bogdan Nicolas Spinei – student
  21. Sergiu Andrei Amihăesei – inginer
  22. Radu – Alin Păcurar – inginer
  23. Iulia Andreea Hibais – profesor
  24. Mircea Ovidiu Roșu – profesor
  25. Eduard Alexadru Benea – instructor sportiv
  26. Nicușor – Eduard Ștefan – economist, manager
  27. Cristian Valentin Ciorogar – antreprenor
  28. Alexandru Paul Dîlv- jurist
  29. Daniel Giurca – 48 de ani, inginer
  30. Emanuela Diana Balintoni – manager
  31. Adrina Petronela Nicula – economist
  32. Ciprian Marian Suba – tehnician veterinar, viceprimar
  33. Ovidiu Ciolea – profesor
  34. Titus – Simion Halacu – antreprenor
  35. Emanuel – Dorel Oneasă – inginer
  36. Adrian Nicolae Hărăguș – inginer, administrator
  37. Gheorghe Capșa – inginer, administrator
  38. Gheorghe Radu Jula – inginer, administrator
  39. Raul Adrian Maier – inspector
  40. Iulia Maria Ciherean – profesor

FOTO: FACEBOOK PNL FILIALA HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Peste 600 de polițiști la datorie, în perioada 30 aprilie 2024 – 06 mai 2024

Publicat

pe

Redactat de

Nu mai puțin de 600 de polițiști vor fi la datorie în perioada 30 aprilie 2024 – 06 mai 2024, pe zara județului Hunedoara.

Aceștia au ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia operativă în cazul producerii unor fapte antisocial.

”În perioada 30 aprilie 2024 – 06 mai 2024, peste 600 de poliţişti vor acţiona, zilnic, pe raza judeţului Hunedoara, în cadrul dispozitivului curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia operativă în cazul producerii unor fapte antisociale. Poliţiştii hunedoreni – în special din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigarea fraudelor, acţiuni speciale şi investigaţii criminale – vor fi la datorie, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, în special în zonele de agrement, în pieţe, târguri şi oboare, dar şi în proximitatea lăcașelor de cult, unde vor avea loc ceremonii religioase prilejuite de sărbătoarea creştină a Învierii Domnului (Sfintele Paşti). Poliţiştii vor fi prezenţi atât în localităţile urbane şi cât şi în mediul rural, în special în zona lăcaşurilor de cult sau a locurilor de pelerinaj, pentru prevenirea oricăror evenimente ce ar putea degenera în încălcări ale legii. Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Transporturi îşi vor intensifica în această perioadă activităţile de patrulare a trenurilor de călători, în staţii şi triaje şi vor avea în mod deosebit în atenţie verificarea asigurării pazei bunurilor şi a valorilor monetare. Poliţiştii rutieri vor acţiona cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene, precum şi pe autostrada A1, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, a fluidizării circulaţiei şi a combaterii vitezei excesive”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Magazinele PPC Energie din județul Hunedoara, închise în 1 Mai și în perioada Paștelui

Publicat

pe

Redactat de

Magazinele PPC Energie din judeţul Hunedoara vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold, au informat reprezentanții companiei.

În celelalte zile, magazinele PPC Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

„Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele PPC Energie. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online”, arată reprezentanții PPC Energie.

Indexul de energie electrică sau gaz poate fi transmis online folosind secțiunea Index din cadrul aplicației myPPC sau de pe pagina web https://myppc.ppcenergy.ro/. De asemenea, pentru a trimite indexul pentru energie electrică clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit  0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977. 

Advertisement

Plățile se vor putea efectua online, prin direct debit sau transfer bancar sau din aplicația myPPC. Pentru clienții care prefera plata numerar, există automate de plată de tip self-pay, amplasate în magazinele PPC Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare.

Citeste mai mult ...

Actualitate