Connect with us
Data: 11/05/2024
.

Actualitate

Centrul Infotrafic: Se circulă alternativ pe DN 7, în zona localității Orăștie

Publicat

pe

Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a informat că circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, pe DN 7, la kilometrul 357, în zona localității Orăștie, județul Hunedoara, din cauza acumulării de apă pe carosabil, la intrarea pe autostrada A1 Sibiu-Deva, ca urmare a precipitațiilor din ultima perioadă.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în jurul orei 16:00.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara au transmis că, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a dispus închiderea coborârii de pe autostrada A1, în zona localității Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

La fața locului se află reprezentanți ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara și ai Secției de Drumuri Naționale.

Sursa foto: ISU Hunedoara

Citiți și:

Trafic oprit pe DN 7, între localitățile Aurel Vlaicu și Orăștie, din cauza apei de pe carosabil

Advertisement

 

Actualitate

Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în patru localități din județ, în perioada 15 -17 mai

Publicat

pe

Redactat de

Pentru a veni în sprijinul persoanelor interesate să se angajeze, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acțiunea se va desfășura în perioada 15 -17 mai 2024, în patru orașe din județ, la Deva, Hunedoara, Simeria și Petroșani.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc în data de 15 mai, începând cu ora 10:00, la Petroșani, în Corpul C al Universității din Petroșani. A doua zi, pe 16 mai, de la aceeași oră, acțiunea se va desfășura la Simeria, la Centrul de Afaceri din oraș. Evenimentul va continua la Deva, pe 17 mai, tot de la ora 10:00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu, urmând ca, în ziua următoare, pe 18 mai, de la ora mai sus menționată, respectiv 10:00, să se desfășoare la Hunedoara, în foaierul Casei de Cultură din localitate.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Hunedoara, iar în cadrul acțiunii va avea loc „Târgul de Oferte Educaționale și Orientare în Carieră”, pentru absolvenții claselor terminale.

“Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung, iar în cadrul acțiunii se va derula Târgul de Oferte Educaționale și Orientare în Carieră, având ca public țintă viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a din întreg județul Hunedoara. Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă”, au transmis reprezentanții AJOFM Hunedoara.

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 14 mai 2024 la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

CSM Deva a ratat calificarea în semifinalele barajului de promovare în Liga 2

Publicat

pe

Redactat de

Într-un meci contând pentru penultima etapă a play-off-ulului seriei 7 din Liga 3 de fotbal, CSM Deva a întâlnit, pe teren propriu, pe Viitorul Șimian.

Pentru a se putea califica în semifinale, devenii trebuiau să câștige meciul cu Șimianul, la acest lucru trebuind să se adauge și o victorie a celor de la CSC Ghiroda în fața echipei ACSO Filiași.

Ghiroda a învins Filiașiul, cu 4-3, dar Deva a trecut pe lângă victorie, remizând, scor 2-2.

Meciul a început dezastruos pentru gazde, trupa din Dolj având 2-0 în minutul 7.

CSM Deva a început foarte bine repriza a doua și a egalat după un sfert de oră, dar nu a mai putut înscrie încă un gol, într-un meci în care arbitrajul a fost, din nou, unul contestat, pe bună dreptate, de ambele echipe.

Advertisement

În ultima etapă din play-off, una rămasă fără miză, CSM Deva va juca pe terenul celor de la ACSO Filiași, echipă calificată în semifinale, alături de CSC Ghiroda.

Meciul de la Filiași se va juca sâmbătă, 18 mai, de la ora 18:00.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Handbalistele de la CSM Deva își continuă drumul spre Liga Florilor

Publicat

pe

Redactat de

În acest weekend la Iași se desfășoară turneul de promovare în Liga Florilor, primul eșalon valoric al handbalului feminin românesc.

În prima zi a turneului eliminatoriu, CSM Deva, după un meci spectaculos, a învins pe CSM Galați, cu 27-22 (11-13).

În semifinale devencele, care sunt pregătite de Valentina Ardean Elisei și Olivia Nanu vor întâlni pe CSM Slatina, în derby-ul competiției, câștigătoarea urmând a promova direct, iar pierzătoarea va mai juca un baraj pentru accederea în Liga Florilor.

TURNEU DE PROMOVARE ÎN LIGA FLORILOR 2024

SALA POLIVALENTĂ IAȘI

Advertisement

TUR PRELIMINAR

Vineri, 10 mai

12.00: CSM Slatina – CSM Roman (M1) 38-20
14.00: Activ Ploiești – Unirea Slobozia (M2) 24-22
16.00: CSM Iași – CSU Cluj (M3) 32-25
18.00: CSM Galați – CSM DEVA(M4) 22-27

SEMIFINALE

Sâmbătă, 11 mai

Advertisement

Locurile 5-8
12.00: CSM Roman –CSM Galați (M5)
14.00: Unirea Slobozia – CSU Cluj (M6)

Locurile 1-4
16.00: CSM Slatina – CSM DEVA (M7)
18.00: Activ Ploiești – CSM Iași (M8)

FINALE
Duminică, 12 mai

Locurile 7-8
12.00: Învinsă M5 – Învinsă M6

Locurile 5-6
14.00: Câștigătoare M5 – Câștigătoare M6

Advertisement

Locurile 3-4
16.00: Învinsă M7 – Învinsă M8

Locurile 1-2
18.00: Câștigătoare M7 – Câștigătoare M8

Note:
1. Locurile 1 și 2 promovează în Liga Florilor
2. Locurile 3 și 4 vor mai susține un baraj cu locurile 11 și 12 din Liga Florilor, primele două clasate urmând a promova
3. Locurile 5-8 pot promova, în ordinea clasamentului din turneul de la Iași, în caz că nu se va completa numărul de participante în Liga Florilor

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate