Comunitate
Componenta socială, în atenția administrației din comuna Pui

Ţara Haţegului este un loc binecuvântat de Dumnezeu, aici întâlnind o privelişte deosebită, precum şi numeroase vestigii istorice. În zonă găsim așezări aranjate şi bine întreţinute, locuite de oameni harnici şi muncitori, așa cum este și în cazul comunei Pui.
Educație modernă prin proiecte europene
Această aşezare din Ţara Haţegului, care are în componenţă 12 sate, respectiv Pui, localitatea de reşedinţă și așezările aparținătoare Băiești, Federi, Fizești, Galați, Hobița, Ohaba-Ponor, Ponor, Râu Bărbat, Rușor, Șerel și Uric, întinse pe o suprafaţă apreciabilă, de circa 23.000 de hectare, este cea mai mare comună din judeţul Hunedoara ca şi populaţie, aici trăind în jur de 4.000 de oameni. În mod firesc, aici există și un număr mare de elevi și preșcolari, care se instruiesc în unități de învățământ bine dotate. În plus, elevi și cadre didactice din comuna Pui au făcut parte dintr-un proiect educațional european. „La Școala Gimnazială Pui se face educație modernă prin proiecte europene. Un exemplu este și proiectul Erasmus+ KA122 „Școala digitală: de la tablă la tabletă” (2023-1-RO01-KA122-SCH-000114992), derulat de Școala Gimnazială Pui în perioada 2023–2025, s-a încheiat cu rezultate excelente. Zece elevi și opt cadre didactice au avut ocazia să participe la mobilități internaționale și cursuri de formare profesională în școli din Barcelona (Spania) și Barcelos (Portugalia, dar și în cursuri oferite de o companie finlandeză, în Barcelona și Oulu (Finlanda). Vizitele de tip job shadowing și cursurile structurate au contribuit la dezvoltarea competențelor digitale, lingvistice și interculturale ale participanților. Activitățile și rezultatele proiectului au fost împărtășite comunității locale prin expoziții foto, prezentări, ședințe cu părinții, dar și prin materiale publicate online. Proiectul Erasmus+ a deschis noi perspective pentru Școala Gimnazială Pui, conectând educația locală la tendințele europene moderne și digitale. Finalizarea cu succes a proiectului confirmă angajamentul Școlii Gimnaziale Pui pentru o educație modernă și adaptată cerințelor viitorului. Îi felicit pe toți participanții și îi asigur de întregul nostru sprijin și în viitor”, a declarat primarul comunei Pui, Ovidiu Ciolea, care este la bază profesor de matematică și a fost implicat în implementarea proiectului mai sus menționat.
Caravana „Shakespeare peste tot”
În comuna Pui a mai avut loc un eveniment important, fiind vorba despre unul cultural. „Caravanei „Shakespeare peste tot” a ajuns, săptămâna trecută, și în comuna noastră. A fost o zi plină de cultură și de magie Shakespeare! Cu această cazie a fost un atelier de teatru, practic un workshop interactiv pentru tineri doritori de a învăța tehnici de scenă inspirate din operele lui Shakespeare. De asemenea, s-a organizat și o sesiune de recitare a celor mai frumoase sonete ale marelui Shakespeare. Totodată, s-a pus în scenă și un spectacol de comedie shakespeariană, care a adus zâmbete și voie bună”, a precizat Ovidiu Ciolea, primarul comunei Pui.
Consultații oftalmologice gratuite
Și sănătatea este în vizorul administrației publice locale din comuna hunedoreană Pui, o acțiune în acest sens având loc la începutul lunii în curs. „Am continuat acțiunile de consultații medicale gratuite, una dintre acestea având loc la începutul lunii în curs, la sala de sport din centrul de comună. De această dată a fost vorba despre consultații oftalmologice, iar astfel de acțiuni vor continua”, a menționat primarul comunei hunedorene Pui, Ovidiu Ciolea.
Târgul de primăvară
Pe lângă consulturile oftalmologice, pe 1 Mai a mai fost un eveniment deosebit organizat la Pui, fiind vorba despre tradiționalul Târg de primăvară, cel mai mare eveniment de acest gen din partea de vest a țării. „Ca de obicei, a fost o prezență numeroasă, iar târgul a fost extrem de generos în oferte. Chiar dacă nu s-au putut comercializa porcine și păsări, la eveniment au fost prezenți crescători de bovine, caprine, cabaline și ovine, din județul Hunedoara, conform normelor sanitar – veterinare aflate în vigoare, și sperăm ca la Târgul de toamnă, de pe 14 octombrie, să fie și mai bine. Prin astfel de acțiuni, dar nu numai, încercăm să promovăm comuna noastră. Comuna Pui este străbătută de ruta turistică Via Transilvanica, cunoscută și ca „Drumul care unește”, ce face legătura între Putna și Drobeta Turnu Severin. Pe raza comunei mai sunt și alte obiective interesante de văzut, precum Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina ori cele trei rezervații naturale de pe raza comunei, respectiv „Fânațele Pui”, „Peștera Șura Mare” și „Locul fosilifer Ohaba Ponor”, bisericile vechi din Ponor și Șerel, casele tradiționale țărănești, situl arheologic de la Ohaba Ponor și castrul roman de la Râu Bărbat sau moara de apă de la Șerel”, a mai spus Ovidiu Ciolea, primarul comunei Pui.
Sport și voie bună
În comuna Pui sportul este la loc de cinste, și se practică atât în mod organizat, dar și la nivel de amatori. „Echipa de fotbal Măgura Pui a revenit în competiții și evoluează, cu rezultate bune, în Liga 5. La noi s-a jucat fotbal și în preajma Sărbătorilor Pascale, care au trecut fără incidente, populația fiind conștientă de pericolul focului deschis, în acest sens având întâlniri cu localnicii. La fotbal s-a continuat tradiția meciurilor dintre cei căsătoriți și cei necăsătoriți în mai multe sate ale comunei. De asemenea, tot cu această ocazie am organizat și prima ediție de la „Cupa cel mai tare ou”, în toate cele 12 sate componente ale comunei Pui, un concurs care a avut o mare priză la public, participanții fiind de toate vârstele, iar cei mai buni, ca și la meciurile de fotbal, au fost premiați. A fost un Paște plin de voie bună și de spirit de echipă. Componenta socială rămâne o prioritate pentru noi, cei din administrația publică locală, și cu siguranță, vor mai fi organizate evenimente culturale și sportive”, a anunțat primarul comunei hunedorene Pui, Ovidiu Ciolea.
Comunitate
Primăvară rodnică pentru administrația din Hațeg

Orașul Hațeg este o localitate care se dezvoltă văzând cu ochii. Doar în această primăvară reprezentanții administrației publice locale au semnat mai multe contracte importante pentru comunitate sau au finalizat unele aflate în derulare.
Siguranța cetățenilor, primordială
Una dintre investițiile finalizate în această perioadă este legată de siguranța cetățenilor, care este primordială pentru administrația din Hațeg. „Mă bucur să vă anunț că a avut loc recepția proiectului „ Digitalizarea Orașului Hațeg, prin dezvoltarea infrastructurii ITS/alte infrastructuri TIC”. 65 de camere de supraveghere au fost montate pe întreg teritoriul administrativ al orașului, oferind supraveghere video permanentă. Acest sistem modern este un pas important pentru siguranța fiecărui cetățean și protejarea bunurilor noastre.
Hațegul se dezvoltă, iar prin acest proiect facem încă un pas către un oraș mai sigur, modern și bine administrat. Ar mai fi de menționat că nu au crescut taxele și impozitele locale, se dezbate noul Plan Urbanistic General dar și că, până pe 16 aprilie, pot fi prelungite, la aceleași tarife, rezervările pentru parcările rezidențiale”, a anunțat Adrian Emilian Pușcaș, primarul orașului Hațeg.
Grijă față de copii
De asemenea, administrația din Hațeg pune la loc de frunte și grija față de copii, prin investiții importante în educație. Astfel, după ce Agenția Regională de Dezvoltare Vest a dat ca model noua școală din oraș, construită de la zero, administrația publică locală vine cu alte vești bune, atât pentru elevi, dar și pentru părinți. Am făcut un nou pas important pentru sănătatea și bunăstarea copiilor din Hațeg! Mai exact, a fost semnat contractul de achiziție prin care elevii și preșcolarii de la Liceul Teoretic „I.C. Brătianu” și structurile arondate beneficiază, de la sfârșitul lunii trecute, de pachete alimentare sănătoase începând cu data de 28 Aprilie 2025! Este o continuare firească a angajamentului nostru pentru un viitor mai bun, susținut de Programul Național „Masă Sănătoasă”, o inițiativă guvernamentală care promovează alimentația echilibrată și obiceiurile sănătoase. Astfel, 1.924 de copii din Hațeg primesc zilnic o masă sănătoasă, consolidând poziția orașului nostru drept cel mai mare beneficiar din județ! Ne bucurăm că putem contribui activ la creșterea unei generații mai sănătoase, mai echilibrate, mai pregătite pentru viitor! De asemenea, am semnat contractul de achiziție pentru obiectivul dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din oraș, în valoare de peste 1,1 milioane de lei. Prin acest proiect, vor fi dotate cu mobilier modern sălile de clasă ale Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu”, ale Școlii Gimnaziale „Aron Densusianu”, și ale Școlii Gimnaziale „Ovid Densusianu”, Grădinița cu Program Normal și Grădinița cu Program Prelungit, Grădinița „Episcop Gurie Georgiu”, aparținând Seminarului Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina”, precum și cabinetul de istorie, cabinetul de consiliere psihopedagogică și atelierul de practică din cadrul liceului. Această investiție contribuie la îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevii și preșcolarii din orașul nostru, oferindu-le un mediu modern și adecvat dezvoltării lor educaționale și prin ea ne propunem să îmbunătățim confortul și ergonomia pentru elevi și cadre didactice, să sprijinim activitatea didactică modernă, să facilităm activitățile practice și de consiliere și să asigurăm un mediu educațional atractiv”, a mai precizat primarul orașului Hațeg, Adrian Emilian Pușcaș.
Investiții în satele aparținătoare
Orașul Hațeg are în componență și sate aparținătoare, iar în acestea se derulează alte investiții importante. „Am semnat contractul de proiectare și asistență tehnică pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în satele aparținătoare Silvașu de Sus și Silvașu de Jos. Acest proiect aduce multiple beneficii, precum confort sporit, costuri reduse, protecția mediului și dezvoltare economică. Este un proiect pe care îl susțin cu toată convingerea, pentru că știu cât de important este pentru silvășeni, fiind, totodată, și o promisiune îndeplinită. Totodată, pentru cei din Silvașu de Sus s-au preafișat documentele ale cadastrului din intravilan, pe sectoarele 7 – 10. Pentru sesizari si lămuriri pe marginea documentelor tehnice, o echipã formată din membrii firmei de topografie si reprezentanți ai Primăriei Hațeg, se află la Căminul cultural din localitate până pe 7 mai, între orele 09:00-16:00, unde cei interesati sunt rugați să se prezinte având asupra lor actele la care se face vorbire, respectiv titlu proprietate, extras de carte funciară, certificat de mostenitor, contract de vânzare – cumpărare, sentinte civile, etc. Și, nu în ultimul rând, menționez că în satele aparținătoare, dar și în oraș, s-a făcut o amplă acțiune de curățenie și le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus primarul Adrian Emilian Pușcaș.
Cultură, culte și sport
De asemenea, în oraș sau desfășurat, în această primăvară, mai multe activități cultural – artistice și sportive. „A fost organizat un concurs de pricesne susținut de corala Sacerdotes și de tinerele Cosmina Bredean și Daria Bendea, dar și un târg. Totodată, ne bucură rezultatele obținute de hațegani la arte marțiale, fotbal și tenis de masă. De asemenea, în numele comunității ortodoxe din orașul Hațeg mulțumesc Preasfințitul Părinte Nestor, Episcopul Devei și Hunedoarei, pentru sprijinul acordat parohiilor din orașul Hațeg. Mulțumim cu deosebită recunoștință pentru aprecierea acordată Preotului paroh Radu Ioan Bacter care a fost hirotesit iconom-stavrofor pentru osteneala depusă pentru construirea noii biserici”, a mai precizat primarul Adrian Emilian Pușcaș, căruia i-a fost conferit Ordinul „Sfântul Cuvios Ioan de la Prislop” pentru mireni.
Gala excelenței
În atare condiții, este firesc ca edilii de aici să organizeze „Gala excelenței hațegane”, aflată la cea de-a doua sa ediție. „Și în acest an, în semn de susținere a performanței în educație, cultură și sport, vom premia valorile care promovează orașul Hațeg! La festivitatea de premiere, sportivii și elevii care au obținut locul I în cadrul concursurilor naționale și internaționale în anul 2024, vor primi trofee, diplome și premii în bani! Invităm toți cetățenii care doresc să ne fie alături, în data de 08.05.2025, ora 19:00 la Hoha Events – Hațeg, strada Progresului nr.63, pentru a susține munca celor care fac performanță în școală, elevi sau sportivi! Vă așteptăm cu drag, a lansat o invitație de nerefuzat primarul orașului Hațeg, adrian Emilian Pușcaș.
Actualitate
Ilia, înainte! Lucrări de mare anvergură, demarate în comuna de pe Valea Mureșului

În comuna Ilia se desfășoară, în această perioadă, lucrări de amploare în infrastructura de apă și canalizare, menite să îmbunătățească condițiile de trai ale locuitorilor. Investițiile sunt realizate cu ajutorul fondurilor guvernamentale și europene, pe care administrația publică locală a reușit să le obțină.
Rețea de apă în patru sate. Investiție a primăriei
Unul dintre proiectele de anvergură derulat la acest moment, de către Primăria comunei Ilia, este cel care vizează alimentarea cu apă în satele Săcămaș, Dumbrăvița, Cuieș și Valea Lungă, acesta fiind finanțat prin Programul Național de Investiții – PNI „Anghel Saligny”.
Lucrările au început în urmă cu o lună și sunt deja aproape finalizate în Săcămaș și Dumbrăvița. Potrivit reprezentanților administrației publice, s-a introdus conducta de apă, se amenajează căminele de vizitare și se execută branșamentele la gospodării. În paralel, lucrările avansează și în satul Valea Lungă, acestea fiind realizate în proporție de 40 la sută, autoritățile locale estimând că acestea vor fi încheiate în aproximativ o lună. Totodată, au început lucrările și în satul Cuieș.
Sârbi – canalizare racordată la Stația de Epurare de la Bretea Mureșană
Un alt proiect important este cel care vizează canalizarea în satul Sârbi. Contractul de finanțare pentru această investiție, realizată tot prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a fost semnat săptămâna trecută, la București.
Primarul comunei Ilia, Marius Gabriel Omotă, a explicat că rețeaua de canalizare din satul Sârbi va fi racordată la Stația de Epurare de la Bretea Mureșană, care va deservi și satele Bretea Mureșană și Bacea. În ceea ce privește Stația de Epurare de la Bretea Mureșană, au fost finalizate lucrările de canalizare în satul Bretea Mureșană, care au cuprins, inclusiv, realizarea acestei stații de epurare, urmând ca, în viitorul cât mai apropiat, după întocmirea actelor necesare, rețeaua să fie predată operatorului de apă – societatea Apa Prod SA.
De menționat că, în același timp cu aceste lucrări de anvergură realizate de primărie, în comuna Ilia, compania Apa Prod SA Deva derulează un amplu proiect, implementat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), acesta vizând alimentarea cu apă a satelor Sârbi, Bretea Mureșană și Bacea. Aducțiunea va fi realizată la Sântămărie Orlea, iar la finalul acestui proiect întreaga comună Ilia va fi branșată la rețeaua de apă, a precizat primarul Marius Gabriel Omotă.
Pe de altă parte, Primăria comunei Ilia așteaptă, în prezent, evaluarea proiectului de canalizare pentru satul Sârbi, depus la Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), urmând să depună și pentru satul Bacea. Administrația publică locală a comunei Ilia a reușit să depună proiectul ce vizează canalizarea de la Sârbi într-un timp record, fondurile epuizându-se în doar câteva minute. „Am reușit să ne încadrăm în cele trei minute. Suntem în așteptarea evaluării de la Administrația Fondului de Mediu, unde noi am depus proiectul privind canalizarea din satul Sârbi și urmează să depunem și pentru satul Bacea”, a adăugat primarul comunei Ilia, Marius Gabriel Omotă.
Sprijin politic și colaborare administrativă
Toate aceste investiții vor oferi beneficii pe termen lung locuitorilor comunei Ilia. Primarul Marius Gabriel Omotă a subliniat importanța sprijinului primit din partea conducerii Consiliului Județean Hunedoara și Guvernului, în reușita acestor proiecte.
„Mă bucur că am reușit să ducem la bun sfârșit demersurile necesare începerii lucrărilor la toate aceste obiective de investiții și sper ca lucrările să se termine cât mai repede în așa fel încât cetățenii comunei Ilia să trăiască la standardele pe care le merită. Toate aceste obiective de investiții se derulează pe fonduri guvernamentale și europene unde noi, administrația publică locală, am avut parte de un sprijin major în realizarea acestora din partea președintelui Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor, precum și a Guvernului PSD-PNL -UDMR”, a declarat primarul comunei Ilia, Marius Gabriel Omotă.
Administrația publică locală din comuna Ilia mai are în derulare și în pregătire și alte proiecte și lucrări edilitare importante, dar, în momentul de față, autoritățile locale și-au canalizat foarte mult eforturile pe cele care fac referire la infrastructura de apă și canalizare. “Le mulțumesc cetățenilor pentru înțelegerea de care dau dovadă și ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat pe perioada execuției acestor lucrări. Însă, după introducerea rețelei de gaz, se va asfalta peste tot, să fie impecabil”, a mai spus primarul comunei Ilia, Marius Gabriel Omotă.
Comunitate
Administrația din Orăștioara de Sus își folosește bine bugetul

Situată în Munții Orăștiei, comuna Orăștioara de Sus are o populație de peste 2.000 de locuitori, fiind considerată o așezare rurală de dimensiuni medii la această categorie din județul Hunedoara. Comuna are o suprafață de aproape 23.000 de hectare, ceea ce înseamnă o întindere foarte mare, și are în componență opt sate, respectiv Bucium, Costești, Costești – Deal, Grădiștea de Munte, Ludeștii de Jos, Ludeștii de Sus, Ocolișu Mic și localitatea de reședință, Orăștioara de Sus.
Drumuri reabilitate
În această perioadă bugetară nu foarte fericită în comuna Orăștioara de Sus sunt în plină derulare lucrările la un proiect extrem de important, ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere. „În prezent se lucrează la un proiect depus pe Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”. Acest proiect are o valoare de peste 2,5 milioane de euro și prevede modernizarea drumurilor interioare din Orăștioara de Sus, localitatea de reședință, Orăștioara de Sus și din satul aparținător Bucium. Proiectul la care fac referire reprezintă principala prioritate a administrației publice locale din comuna Orăștioara de Sus. Și spun acest lucru întrucât, față de anul trecut, avem un buget mai mic. Pe de altă parte, știm că cerințele și așteptările populației de la noi sunt mari. În acest context, suntem nevoiți să prioritizăm investițiile, pentru a acoperi cât mai bine nevoile comunității. Astfel, am alocal sumele la dispoziție către investițiile aflate în derulare, iar cuantumul rămas disponibil a fost dirijat pentru buna desfășurare a activității în administrație”, a declarat Vasile Marian Inășescu, primarul comunei hunedorene Orăștioara de Sus.
Apă și canalizare
Un alt proiect privind dezvoltarea rețelei de infrastuctură din comuna hunedoreană Orăștioara de Sus este cel legat de alimentarea cu apă și rețeaua de canalizare. Și acesta se află în derulare, fiind într-un stadiu avansat de finalizare, iar administrația de aici îți propune să îl finalizeze în acest an. “Pentru 2025 ne prounem să mai finalizăm un alt proiect important pentru comunitatea locală. Mai exact, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), este în curs de implementare proiectul «Alimentare cu apă și canalizare menjaeră în localitatea Ocolișu Mic». Investiția este în valoare de peste 6,75 milioane de lei și este realizată în proporție de aproximativ 85 de procente”, a precizat primarul comunei hunedorene Orăștioara de Sus. Vasile Marian Inășescu.
Școli și grădinițe modernizate
De asemenea, edilii din Orăștioarta de Sus mai au în derulare un proiect important, cel de modernizare a unităților de învățământ de pe raza comunei. „Prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), proiectul privind dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale «Hadrian Daicoviciu» din Orăștioara de Sus, acolo unde funcționează și o grădiniță. Aceasta este unitate de învățământ coordonatoare, iar de acest proiect vor beneficia și celelalte școli și grădinițe din comună, pe care le are în subordine. Astfel, celelalte unități de învățământ care vor fi beneficiare ale acestui proiect sunt școlile primare și grădinițele din satele Ludeștii de Jos, Ocolișu Mic și Bucium, precum și grădinița din Costești. Valoarea acestui proiect este de circa 950.000 de lei”, a menționat Vasile Marian Inășescu, primarul comunei hunedorene Orăștioara de Sus.
Promovarea și protejarea zonei
Administrația publică locală din comuna hunedoreană Orăștioara de Sus se ocupă de promovarea zonei, dar și de protejarea acestuia, fiind bine știut faptul că aici este un teritoriu cu o bogată istorie. „Am venit în sprijinul fermierilor locali prin asigurarea tuturor celor necesare în vederea obținerii documentațiilor pentru depunerea cererilor de plată pentru subvențiile acordate prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Astfel, sprijinim producătorii locali și turismul din zonă, pentru că avem cu ce ne mândri. Comuna Orăștioara de Sus este una plină de vestigii istorice, pe raza sa aflându-se trei dintre cele șase Cetăți Dacice incluse în Patrimoniul Mondial Cultural UNESCO. Mai exact, pe raza comunei întâlnim reședința regală a Statului Dac, cetatea Sarmizegetusa Regia, din satul Grădiștea de Munte, care face parte din patrimoniul UNESCO, acolo mai fiind și un castru roman, precum și mai multe situri arheologice. Celelalte două cetăți din patrimoniul UNESCO, Blidaru și Cetățuie, se află pe teritoriul satului Costești, tot aici mai aflându-se și o fortificație dacică. De asemenea, în comună mai avem și alte vestigii istorice de factură dacică și romană. Astfel, la Ocolișu Mic este o fortificație dacică, iar la Bucium și Costești – Deal sunt castre romane, la fel ca și în locurile numite Comărnicel, Muncel – Godeanu și Dealul Șesului. Iar pentru ca vizitatorii să fie cât mai în siguranță, dar și zonele pline de istorie să fie protejate, am avut mai multe sesiuni de informare în ce privește prevenirea izbucnirii incendiilor și, din fericire, nu ne-am confruntat cu mari probleme pe această temă”, a spus primarul comunei hunedorene Orăștioara de Sus, Vasile Marian Inășescu.
Ar mai fi de menționat că, pentru promovarea și protejarea zonei, în comuna Orăștioara de Sus există un sistem de supraveghere video recent dat în folosință, dar și stații de încărcare pentru vehicule electrice, și acestea fiind de puțin timp preluate de administrația locală.
- Actualitatecu 2 zile in urma
Alegeri prezidențiale în județul Hunedoara. George-Nicolae Simion domină majoritatea localităților, Antonescu obține victorii în câteva comune izolate
- Actualitatecu 3 zile in urma
Trei incidente electorale semnalate în Hunedoara. Propagandă online în ziua votului
- Actualitatecu 2 zile in urma
Alegeri prezidențiale. Rezultate finale în județul Hunedoara. George Simion câștigă detașat
- Actualitatecu 2 zile in urma
Alegeri prezidențiale 2025, Tur 1: Prezență de 47,81 % la sută în județul Hunedoara, la închiderea urnelor
- Actualitatecu 2 zile in urma
Alegeri prezidențiale 2025, Tur 1: 36,68 la sută dintre hunedoreni au votat, până la ora 17:00
- Actualitatecu 3 zile in urma
Minerul Lupeni, în barajul pentru Liga 2
- Actualitatecu o zi in urma
Accident în zona autogării din Orăștie. O minoră de 16 ani, rănită
- Actualitatecu 3 zile in urma
Un urs a fost semnalat în Dealu Babii