Connect with us
Data: 26/06/2024
.

Ultima ora

Poliţistul Adrian Sucilă rămâne liber! Recursul procurorilor DIICOT, respins azi la Tribunalul Hunedoara

Publicat

pe

Poliţistul de la Vulcan, Adrian Sucilă (foto), va fi judecat în stare de libertate şi în dosarul în care este acuzat de pornografie infantilă. Cel puţin asta au decis, astăzi, magistraţii de la Tribunalul Hunedoara, care au respins recursul formulat de procurorii DIICOT împotriva deciziei luată de Judecătoria din Petroşani. „Instanţa a respins recursul şi a menţinut măsura pronunţată de Judecătoria Petroşani”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Prin urmare, agentul de poliţie, în vârstă de 37 de ani, rămâne în libertate.

Reamintim că, sâmbăta trecută, Judecătoria Petroşani a hotărât ca poliţistul să fie cercetat în stare de libertate în acest dosar, dar cu anumite interdicţii, printre care şi cea de a nu părăsi localitatea. Procurorii au făcut recurs la această sentinţă, care s-a judecat azi la Tribunal şi care a fost respins.

Sucilă mai este judecat într-un alt dosar, în care este acuzat de act sexual cu un minor şi corupere de minori, următorul termen al acestui proces urmând să aibă loc în 5 martie.

 

Advertisement

Actualitate

FOTO: Incendiu la etajul 4 al unui bloc din Deva. Proprietara s-a autoevacuat

Publicat

pe

Redactat de

Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe din Deva.

Nicio persoană nu a fost rănită. Proprietara locuinței s-a autoevacuat imediat după izbucnirea incendiului. De asemenea, nu a fost necesară evacuarea celorlalți locatari.

Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD. După localizarea și stingerea incendiului, dar și după operațiunea de ventilare a spațiului inundat cu fum, s-a constatat că au fost afectați pereții, fereastra și ușa bucătăriei, dar și o parte din mobilier și aparatura electrocasnică.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite.

FOTO: ISU Hunedoara

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

UPDATE| Accident la Șoimuș: A fost activat Planul Roșu de Intervenție, cinci victime, printre care o fetiță

Publicat

pe

Redactat de

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe DN 76, în localitatea Șoimuș. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție.

Mai multe echipaje de salvare au fost trimise la fața locului.

 

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor operative. La fața locului, au fost alocate 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială de transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenție, la caz au fost trimise și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

UPDATE: Deși, din primele informații primite, în accidentul rutier ar fi fost implicate opt persoane, în urma accidentului au rezultat cinci victime, printre care și o fetiță de cinci ani.

Advertisement

ISU Hunedoara a transmis că Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 14:15.

Ce spun polițiștii

Polițiștii spun că, din primele cercetări, șoferul uneia dintre mașinile implicate ar fi pătruns pe contrasens.

„La data de 22 iunie 2024, în jurul orei 13:20, pe DN 76, în localitatea Șoimuș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a soldat cu rănirea 5 persoane, respectiv 4 adulți și o minoră în vârstă de 5 ani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 65 de ani, din comuna Băița, care circula pe DN76, pe sensul de mers Chișcădaga-Deva, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism, care se deplasa din direcția opusă, fiind condus de o femeie de 39 de ani, din județul Timiș. În urma evenimentului rutier, 5 persoane au fost rănite, dintre acestea 3 fiind transportate la UPU Deva, iar două au primit îngrijiri la fața locului. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Două elicoptere SMURD, direcționate spre zona accidentului 

Potrivit ISU Hunedoara, în timpul intervenției, au fost direcționate spre zona accidentului, două elicoptere SMURD, unul de la Caransebeș, iar celălalt de la Târgu Mureș care se întorcea de la o altă misiune.

Sursa foto – video: ISU Hunedoara

 

Advertisement

Pe același subiect:

Fetița de cinci ani rănită în accidentul de pe DN 76, la Șoimuș, transferată cu elicopterul SMURD la Timișoara

Citeste mai mult ...

Actualitate

Incident la secția de votare din Petroșani: Candidat acuzat de agresiune fizică

Publicat

pe

Redactat de

La data de 9 iunie 2024, în jurul orei 10:16, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în holul școlii Generale nr. 7 din Municipiul Petroșani (arondată secției de votare nr. 159) a fost agresat fizic de către o femeie de 50 de ani, din Petroșani.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care l-au identificat pe apelant, acesta declarând faptul că a purtat unele discuții în contradictoriu cu femeia, iar în momentul în care a vrut să filmeze incidentul, aceasta l-a împins cu pumnul în zona pieptului.

Femeia a declarat faptul că bărbatul a început să o înregistreze audio/video cu telefonul mobil, moment în care aceasta l-a împins, iar ulterior bărbatul i-a adresat amenințări cu acte de violențe.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate