Connect with us
Data: 08/07/2024
.

Actualitate

Programul de circulație al autobuzelor în municipiul Deva, în perioada 30 noiembrie – 1 Decembrie 2023

Publicat

pe

Societatea de Transport Public Local Deva SRL anunță modificări în programul transportului public local de pe raza municipiului Deva, în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie 2023.
„Ca urmare a faptului că aceste zile sunt declarate oficial nelucrătoare, joi, 30 noiembrie 2023 și vineri, 1 Decembrie 2023, autobuzele de pe cele șapte trasee vor circula după programul unei zile de sâmbătă. În zilele de 2 și 3 decembrie 2023, autobuzele circulă după program normal (programul zilei de sâmbătă și duminică)”, au informat reprezentanții Societății de Transport Public Local Deva.

Actualitate

Absolvenții promoției 2024, așteptați la validarea înscrierilor pentru examenul de Titularizare

Publicat

pe

Redactat de

Absolvenții promoției 2024 din diverse cicluri de învățământ sunt invitați să își valideze înscrierea pentru concursul național de ocupare a posturilor didactice la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

În perioada 8-11 iulie 2024, absolvenții promoției 2024 din diverse cicluri de învățământ, incluzând studiile medii, postliceale, universitare de licență, universitare de masterat, departamentele pentru pregătirea personalului didactic și departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic, sunt invitați să își valideze înscrierea pentru concursul național destinat ocupării posturilor didactice. Validarea se va realiza prin semnătură la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, camera 214. Absolvenții pot fi reprezentați și de împuterniciți, prin prezentarea unei procuri notariale în original.

În mod excepțional, Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara oferă absolvenților promoției 2024 posibilitatea de a prezenta adeverința de absolvire a studiilor sau a programului de pregătire psihopedagogică și de a valida fișa de înscriere în data de 17 iulie 2024, până la ora 8:00. Această măsură vine în sprijinul celor care nu pot finaliza procedura de validare în intervalul inițial stabilit.

Participarea la proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice și a catedrelor declarate vacante sau rezervate va fi posibilă doar după prezentarea adeverinței de absolvire.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Primele rezultate ale examenului național de Bacalaureat vor fi afișate astăzi

Publicat

pe

Redactat de

Rezultatele inițiale ale examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2024, vor fi afișate astăzi, 8 iulie, până în ora 12:00, în centrele de examen și online. În județul Hunedoara, la „examenul maturității” s-au înscris peste 2.400 de absolvenți de liceu, probele scrise desfășurându-se pe parcursul săptămânii trecute.

Potrivit datelor înregistrate și furnizate de comisia județeană de organizare a examenului, în județul Hunedoara, 2.441 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru susţinerea examenului de Bacalaureat, în sesiunea iunie -iulie 2024, 2.120, dintre aceștia, fiind din promoția curentă, iar 321 din seriile anterioare.

Probele scrise din sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat s-au încheiat vineri, 5 iulie, cu testarea cunoștințelor de Limba și literatura maternă.

Examenul s-a desfășurat în condiții optime, cu respectarea strictă a metodologiei și procedurilor aferente. Doi candidați hunedoreni au fost eliminați din examen pentru tentativă de fraudă, unul la proba scrisă la Limba și literatură română, iar celălalt la proba la alegere a profilului și specializării. Aceștia nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Contestațiile pot fi depuse astăzi. Rezultatele finale, comunicate în 12 iulie

Advertisement

Absolvenții de liceu vor afla cum s-au descurcat la „examenul maturității” astăzi, 8 iulie. Cei nemulțumiți de notele obținute vor putea depune/transmite contestații tot astăzi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. “Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Hunedoara.
Rezultatele finale vor fi comunicate vineri, 12 iulie.

Citeste mai mult ...

Actualitate

UPDATE| Mesaj Ro -Alert în cazul unui copil dispărut. A fost găsit pe raza municipiului Deva

Publicat

pe

Redactat de

 

UPDATE:  Minorul în cauză a fost găsit pe raza municipiului Deva de către  polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, fără  a  fi victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială

Un copil de 11 ani a fost dat dispărut. Autoritățile au trimis mesaj Ro-Alert, iar cei care îl văd sunt rugați să anunțe poliția.

 

Advertisement

Băiatul a plecat din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență din Deva și nu a mai revenit. O angajată a centrului a sesizat polițiștii.

„La data de 07 iulie 2024, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată de către o angajată a Centrului de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00 minorul CĂLDĂRAR ANDREI, de 11 ani, a plecat voluntar din incinta instituției și nu s-a mai întors până în prezent. Minorul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,40 m, greutate de aproximativ 37 kg, fără tatuaje, păr șaten tuns scurt, ochii căprui”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

La momentul plecării, băiatul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare neagră, tricou colorat de culoare albastru închis. Din momentul dispariției minorului, polițiștii au întreprins toate activitățile specifice procedurilor de găsire a acestuia.

„Dacă aveți date sau informații care pot conduce la depistarea minorului vă rugăm să vă adresați celei mai apropiate unități de poliție sau să sunați la numărul unic de urgență 112”, au transmis polițiștii.

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate