Connect with us
Data: 18/07/2024
.

Actualitate

Programul Piețelor Agroalimentare din Deva, în perioada sărbătorii de Rusalii

Publicat

pe

Serviciul Administrare Piețe din cadrul Primăriei Municipiului Deva anunță programul de funcționare a piețelor din oraș: Piața Agroalimentară Centrală, Piața Cioclovina și Piața Kogălniceanu.

Piețele vor fi deschise după următorul program:

Duminică, 4 iunie 2023 – ÎNCHIS

Luni, 5 iunie 2023 – între orele 6:00-20:00

Administrația Piețelor vă așteaptă cu drag să vă aprovizionați cu produse proaspete și diversificate, direct de la producători.

Advertisement

Serviciul Administrare Piețe vă dorește sărbători de Rusalii fericite, cu pace și liniște!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva

Actualitate

Directorul Minei Livezeni a fost reținut de DIICOT

Publicat

pe

Redactat de

Directorul Minei Livezeni a fost reținut de DIICOT.

Ion Nemeș, directorul minei Livezeni, a fost reținut joi de procurorii DIICOT. Aceasta vine în urma unei percheziții efectuate de procurorii DIICOT și polițiștii de la combaterea criminalității organizate în Complexul Energetic Valea Jiului, la mina Livezeni, mina Lonea, sediul Prestserv și la domiciliile unor angajați, inclusiv acasă la directorul general, aproximativ două săptămâni în urmă.

Directorul Minei Livezeni a fost reținut pentru 24 de ore.

FOTO: Facebook@Tiberiu Iacob Ridzi

Citeste mai mult ...

Actualitate

Ați văzut-o? Femeie din Petrila este căutată de familie

Publicat

pe

Redactat de

Ați văzut-o? Femeie din Petrila este căutată de familie.

La data de 18 iulie 2024, ora 14:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Petrila au fost sesizați de către o femeie din orașul Petrila, despre faptul că în data  de 18.07.2024, în jurul orei 12.30, fiica acesteia CĂLIMAN VIVIANA–EDITA, de 46 ani, în timp ce se afla în zona Parcului La momentul plecării, CĂLIMAN VIVIANA–EDITA purta un tricou de culoare roșie, pantaloni de culoare neagră tip colanți simpli fără inscripții, pantofi tip sport de culoare albă și un ghiozdan de culoare maro.

CĂLIMAN VIVIANA–EDITA are următoarele semnalmente 1,65 – 1.70 metri  înălțime, constituție astenică, parul scurt prins în coc – șaten, ochii albaștri, greutatea de aproximativ 50 kg. Ca semne particulare, are o aluniță de cca. 0,5 cm în zona umerilor.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citeste mai mult ...

Actualitate

După modificările legislative. Doar un hunedorean a rămas fără permis pentru consum de droguri

Publicat

pe

Redactat de

La finele lunii trecute au apărut modificări legislative în ceea ce privește testarea antidrog a conducătorilor auto.

Legea, în forma sa inițială, era ambiguă și era total defavorabilă șoferilor, ținând cont de problemele legate de timpul necesar efectuării analizelor, conducătorii auto, chiar dacă erau declarați nevinovați, putând sta o perioadă îndelungată fără permis de conducere.

După noile reglementări, numărul permiselor care au fost ridicate de către cadrele Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara este minim.

La nivelul IPJ Hunedoara, din perioada 29 iunie până în prezent, a fost retras 1 permis de conducere pentru refuz test droguri. A fost confirmată de structura de medicină legală prezența de substanțe psihoactive în organism. Prin urmare, rata de confirmare la probe, pentru conducătorii care au refuzat testarea cu aparatul Drug test, la nivelul județului, este de 100%”, au informat cei de la IPJ Hunedoara.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate