Connect with us
Data: 19/06/2024
.

Actualitate

Războiul promovării, pierdut după o bătălie terminată cu măcel

Publicat

pe

Bătuţi în ţara lui Piroş

Hunedorenii au cedat cu 0-1 în judeţul Arad după o partidă marcată de gravele incidente petrecute la încheierea meciului

Poza-material-1

Hunedorenii (foto în alb), incapabili să răpună defensiva arădeană

Decisivă pentru promovarea în Liga a II-a, partida jucată de FC Hunedoara la Pîncota s-a transformat într-un veritabil coşmar. Trupa lui Marius Opric a cedat la limită, ratând în mare proporţie promovarea, iar la final căpitanul Daniel Ambruş a fost efectiv călcat în picioare de jucătorii gazdelor.

Totul s-a întâmplat pe fondul unui joc mai puţin reuşit de hunedoreni şi o ardoare ieşită din comun din partea „şoimilor”. Din spectacol nu putea lipsi centralul Dorian Micloşină care prin arbitrajul său a indus o stare de tensiune ce a dus la inflamarea spiritelor, arătând 11 cartonaşe galbene şi 3 roşii.

Gazde (prea) motivate

10 mai 2013 trebuia să fie o zi de sărbătoare pentru Hunedoara. Echipa de fotbal din municipiul de pe Cerna putea obţine promovarea în liga secundă cu o victorie pe terenul celor de la Şoimii Pîncota, o grupare fără niciun obiectiv în acest final de campionat dar motivată financiar din nordul ţării. Din păcate, un vis frumos s-a transformat în unul urât şi treptat într-un coşmar. Gazdele au câştigat cu 1-0, după o partidă strânsăşi un joc mai puţin reuşit de hunedoreni în atac, răpindu-le acestora ultima speranţă de ajungere în liga a II-a. Arădenii nu s-au mulţumit cu atât, şi i-au luat pe oaspeţi la pumni după ultimul fluier, arătându-le că la Pîncota ei sunt şefii.

Advertisement

Fără vlagă în atac

Poza-material-2

Robert Cristian, unul din cei mai buni hunedoreni, varsă lacrimi amare după a treia promovare consecutivă ratată

Arădenii au început motivaţi meciul iar Mitu şi Bulzan l-au încercat pe Dragotă cu şuturi de la marginea careului, dar „Barthez” a fost la post. Replica a venit de la Robert Cristian, care a fost aproape să-l învingă pe Irimia cu un şut de la 25 de metri însă veteranul din poarta gazdelor a fost la post şi a respins de lângă bară. Cuciula putea aduce fericirea în tabăra hunedoreană în finalul primului mitan, dar nu a reuşit un dribling simplu după o pasă a lui Robert Cristian şi pîncotanii au respins. Cea mai mare ocazie de gol i-a aparţinut lui I. Radu, imediat după pauză, când rămas singur cu Irimia după o pasă a lui Nicula, a şutat la o palmă de vinclu. Jocul a decurs încontinuare exact cum le-a convenit celor de la Şoimii, cu hunedorenii incapabili să se apropie periculos de poarta lui Irimia chiar şi cu introducerea lui Făgărăşanu. Mai mult, după o fază care nu anunţa nimic gazdele au reuşit săşi înscrie. Ambruş a greşit o pasă, Bulzan a recuperat şi a aruncat mingea în careu, Alin Mihai a preluat şi a înscris cu un şut slab la colţul scurt, profitând că ambii fundaşi centrali hunedoreni au alunecat. Până la final, trupa lui Opric a ratat o singură ocazie imensă de a egala, cap Ionuţ Radu la o centrare a lui Trăşcan, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

Huliganism după fuierul de final

Poza-casetaCoşmarul s-a declanşat în final, unde frustrările şi deznădejdea i-au cuprins pe jucătorii lui FC Hunedoara iar reproşurile la adresa arbitrajului şi a jucătorilor gazdă au iscat conflictul. Cel care a avut cel mai mult de suferit a fost căpitanul Daniel Ambruş, lovit mişeleşte cu pumnii de arădeanul Lengyel şi odată trântit la pământ a fost călcat în picioare de întreaga echipă gazdă. Inconştient, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Arad unde şi-a revenit pe moment şi s-a întors acasă separat de restul lotului. De suferit au avut şi suporterii hunedoreni, care au fost busculaţi de jandarmi şi agenţii firmei de securitate ai preşedintelui Şoimilor Pîncota, Pavel Piroş, pentru scandările lor. Doi dintre ei, între care preşedintele Asociaţiei Suporterilor Corvinişti, Alin Barna, au ajuns la spital împreună cu o jandarmeriţă, rănită de o piatră aruncată din rândul fanilor. Aşa s-a încheiat ziua de 10 mai 2013, o zi neagră pentru fotbalul hunedorean. Ca o ironie a sorţii, câteva ore mai târziu, antrenorul Marius Opric îşi aniversa împlinirea vârstei de 39 de ani, probabil cea mai tristă aniversare din viaţa lui!

[notification type=”info”]

ŞOIMII PÎNCOTA – FC HUNEDOARA 1-0 (1-0)

A marcat: A. MIHAI (74)

Advertisement

Şoimii Pîncota: Irimia (cpt) – Viţu, Lung, Lengyel, Filaret (85 Huţanu) – Bulzan (75 Copil), A. Pavel, C. Suciu, Mitu (62 Uibariu) – A. Mihai ( 90+1 Leucuţa), Burian. Antrenor: Dan Cuedan

FC Hunedoara: Dragotă – Vîrtan, Ambruş (cpt), Cuciula, Roiu (90+1 A. Suciu) – R. Cristian (79 Lintaru), Vişan, Vajda, Pepenar (70 Trăşcan) – Nicula (54 Făgărăşanu), I. Radu.
Antrenor: Marius Opric
Arbitrii: Dorian Micloşină – Silviu Haramuz, Răzvan Nistoran (toţi din Reşiţa)
Cartonaşe roşii: A. MIHAI (după fluierul de final) – MARIUS OPRIC (pentru proteste repetate), GĂCEANU (după fluierul de final)
Stadion „Şoimii”, spectatori 400
Jucătorul meciului:
OVIDIU BULZAN

[/notification]

 

[notification type=”standard”]

Advertisement

Un Napoleon în varianta modernă

Pavel PirosPavel Piroş (foto mic), preşedintele şi patronul Şoimilor Pîncota, poate fi considerat unul din instigatorii principali ai scandalului de la finalul partidei cu FC Hunedoara. Atât prin declaraţiile sale dinaintea meciului cât şi prin felul cum s-au comportat angajaţii săi după ultimul fluier al partidei, aici incluzându-i pe fotbalişti, agenţii firmei de securitate şi forţele medicale, cu toţii plătiţi de „baronul” din micuţul oraş arădean. „Vrem să evităm tot ce înseamnă evenimente negative, am înţeles că au fost incidente cu hunedorenii în trecut, aruncându-se petarde şi sticle în teren. Vom mobiliza şi agenţi de pază, ca să fim pregătiţi foarte bine din punct de vedere organizatoric”, spunea Piroş înaintea partidei. S-a întâmplat exact ce nu vroia (sau vroia) micuţul „interlop”, sau cel puţin ce ar fi vrut să reiasă din vorbele sale. Jucătorii săi i-au luat la pumni pe hunedoreni, călcându-l în picioare pe Ambruş, în timp ce forţele medicale se eschivau să-i acorde primul ajutor căpitanului hunedorean care a fost salvat de colegul său Raul Lintaru să nu-şi înghită limba (foto). Mai mult, ambulanţa de la Piroş Security nu era dotată corespunzător iar tatălui lui Daniel Ambruş i-a fost interzis să urce în ea până la spitalul din Arad. În fine, „bodyguarzii” lui Piroş l-au lovit fără milă pe Alin Barna, preşedintele Asociaţiei Suporterilor Corvinişti, deşi acesta se afla la pământ sub efectul gazelor lacrimogene. „Cireaşa de pe tort” a fost pusă tot de Pavel Piroş, cu declaraţiile sale de la finalul meciului. „Consider că măsurile au fost cele mai bune, acestea trebuie luate împotriva huliganilor. Dacă scăpam situaţia de sub control, totul devenea mult mai periculos. Nu ne poate acuza nimeni că nu ne-am făcut datoria. Am prevăzut că vor fi probleme cu suporterii de la Hunedoara, aşa cum au făcut la Pîncota au făcut la Satu Mare şi Oşorhei. Toate sunt menţionate în raportul observatorului de joc, domnul Adrian Cocoş, şi că a intrat pe teren tatăl lui Ambruş, şi că au fost distrugeri în tribună şi că s-au spart nişte tablouri din vestiarul celor de la Hunedoara”, a spus Piroş, care a mai menţionat că jucătorii săi au fost contactaţi să„trântească” meciul. A uitat însă oficialul arădean să spună şi că primul ajutor dat jandarmeriţei rănite au fost tot suporterii hunedoreni. De aici trageţi concluziile şi deduceţi care au fost huliganii la Pîncota!

[/notification]

[notification type=”info”]

Liga a III-a, seria a V-a, etapa a XXIII-a

Şoimii Pîncota – FC Hunedoara 1-0
Jiul Petroşani – Naţional Sebiş 0-3*
Sănătatea Cluj – Europa Alba Iulia 1-0
Unirea Dej – CS Oşorhei 2-4
SESO Câmpia Turzii – Plimob Sighetul Marmaţiei 2-0
FC Zalău – FCM Turda 3-0*
Olimpia Satu Mare a stat
* La masa verde

Advertisement

CLASAMENT
1. Olimpia Satu M. 21 16 1 4 36-14 49
2. FC Hunedoara 21 15 3 3 44-11 48
3. CS Oşorhei 21 13 4 4 42-21 43
4. Şoimii Pâncota 21 11 6 4 38-19 39
5. Unirea Dej 21 11 5 5 31-18 38
6. FC Zalău 21 10 2 9 54-32 32
7. Naţional Sebiş 22 9 4 9 37-34 31
8. Sănătatea Cluj 21 8 4 9 31-32 28
9. Seso C. Turzii 21 7 6 8 28-24 27
10. Europa Alba I. 22 6 7 9 25-31 25
11. Plimob Sighetu M 21 4 0 17 16-56 12
12. Jiul Petroşani 21 2 5 14 13-42 11
13. FCM Turda 22 1 3 18 8-69 6

[/notification]

 

Actualitate

A început „licitația” pentru ocuparea funcțiilor de viceprimar

Publicat

pe

Redactat de

Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale de la alegerile locale desfășurate pe 9 iunie. Astfel, știm cine sunt primarii și președinții de consilii județene, dar modul în care au fost repartizate mandatele de consilieri locali și județeni.

PSD, aproape jumătate din numărul consilierilor

La Consiliul Județean, din cele 33 de mandate, inclusiv cel al președintelui ales prin vot direct, PSD și-a asigurar majoritatea, având 17 mandate, celelalte mergând la PNL (9) și AUR (7). În ce privește mandatele de consilieri locali din cele 69 de localități hunedorene, din cele 819 mandate 403, deci aproape jumătate, au revenit celor de la PSD. Urmează, apoi, PNL, cu 263, și AUR cu 91. Au mai obținut 16 mandate USR, 10 UDMR și candidații independenți, câte 6 FD și PMP, 5 ADU, 3 PRO România, câte 2 POT și USR + PMP, iar un mandat au SOS și UCRR.

Situații interesante

Întrucât în unele localități au depășit pragul electoral de cinci procente mai mulți candidați, pe liste de partide sau independenți, decât numărul locurilor de consilieri locali, atribuirea mandatelor s-a făcut prin coeficientul electoral. Astfel, câte un candidat independent nu a atins coeficientul electoral la Bănița și Rapoltu Mare, cei de la AUR la Sarmizegetusa și Tomești, PRO România Sălașu de Sus și Vălișoara, USR la Pestișu, la Ghelari cei de la PUSL, care, astfel, au ratat șansa de a avea un consilier local la nivel județean. La Vața de Jos, la fel ca și la Consiliul Județean, ADU a depășit paragul electoral, dar nu a făcut minim 8%, atât cât este nevoie pentru o alianță compăusă din trei partide, în acest caz fiind vorba despre USR, PMP și FD. Cel mai interesant a fost la Bulzeștii de Sus, unde nu au atins coeficientul electoral un candidat independent, dar UDMR și PMP, care aveau același număr de voturi, însă mai rămânea un mandat de distribuit. Mandatul a revenit celor de la UDMR, conform legislației în vigoare privind reprezentarea formațiunilor minorităților naționale la alegeri, acestea având prioritate în astfel de cazuri.

Advertisement

PNL, destul de bine la comune

Cu excepția Devei și Bradului, PSD are majoritate în celelalte cinci municipii, având, astfel, asigurat și postul de viceprimar. La orașe PSD are asigurată majoritatea la Aninoasa, Petrila și Uricani, iar PNL la Simeria. În ce privește comunele, PSD are toți consilierii la Bătrâna și Cerbăl, fiind singurul partid care a depus liste în aceste așezări. De asemenea, social – democrații au majoritate în Consiliile Locale de la Baia de Criș, Băcia, Băița, Bretea Română, Bucureșci, Burjuc, Certeju de Sus, Crișcior, Densuș, Dobra, Gurasada, Hărău, Ilia, Lelese, Mărtinești, Răchitova, Râu de Mori, Ribița, Sălașu de Sus, Sântămăria Orlea, Totești, Vața de Jos și Vălișoara. La rândul lor, cei de la PNL au majoritate în comunele Balșa, Baru, Bănița, Beriu, Buceș, Bulzeștii de Sus, Bunila, Cârjiți, Lunca Cernii de Jos, Luncoiu de Jos, Romos, Șoimuș, Teliucu Inferior și Tomești.

Calcule peste calcule la Deva

În celelalte localități din județ se vor purta negoicieri pentru formarea de majorități. De la nivel central s-a transmis ca PSD și PNL să facă alianțe, dar la nivel local sunt, cu siguranță, numeroase animozități între cele două partide sau între candidați. La Deva PSD și PNL își pot asigura majoritatea și să ăși numească, fiecare, câte un viceprimar, la reședințele de județ fiind doi, dar acest lucru ar însemna renunțarea la colaborarea cu UDMR, în acest moment majoritatea fiind asigurată de cele trei partide. Este posibil ca majoritatea să continue, iar viceprimarii să revină PNL și UDMR, postul de primar fiind la PSD. De asemenea, mai pot fi făcute și alte majorități, chiar dacă unele par contra firii, dar în politică este posibil orice, iar un post de viceprimar nu este de aruncat.La Brad situația e mai simplă, și acum fiind o alianță între PSD și PNL, cu primar social – democrat și viceprimar liberal.

Interesant la Călan, Hațeg și Simeria

Advertisement

La Călan, PNL și PSD sunt, practic, obligate să coabiteze, dacă nu doresc să facă alianță cu AUR. La Hațeg, unde a rămas primar liberal, dar social – democrații au mai mulți consilieri locali, PSD poate evita alianța cu PNL în favoarea uneia cu PMP, dar asta ar cam însemna renunțarea la funcția de viceprimar. În schimb la Simeria PNL poate face alianță cu ADU, iar PSD va fi sărit din schemă.

Ce va fi la comune

În ceea ce privește o coabitare forțată dintre PSD și PNL, dacă se dorește evitarea unei alianțe cu AUR, în special, pentru formarea de majorități, nici USR, PMP și FD, separat sau în ADU, nepărând foarte frecventabile pentru cele două formațiuni, aceasta ar trebui să se întâlnească, aproape cert, în comunele Blăjeni, Brănișca, Lăpugiu de Jos, Orăștioara de Sus, Pestișu Mic, Rapoltu Mare, Sarmizegetusa Turdaș și Toplița. Pe de altă parte, la General Berthelot PNL, fără PSD, își poate asigura majoritatea cu PRO România, iar la Zam cu UCRR. De partea cealaltă, PSD, fără PNL, își poate asigura majoritatea cu sprijinul câte unui candidat independent la Boșorod, Ghelari și Pui, unde primarul ales este liberal. Interesantă va fi situația de la Vorța, cu PSD, partidul primarului ales, și PNL, al celui în funcție, având număr egal de mandate, cel decisiv pentru formarea unei majorități, dacă liberalii și social democrații nu vor face alianță, fiind la PRO România.


Repartizarea mandatelor de consilieri în UAT-urile din județul Hunedoara

Consiliul Județean (33): 17 PSD, 9 PNL, 7 AUR

Advertisement

Deva (21): 7 PSD, 4 PNL, 3 AUR, 2 POT, 2 USR+PMP, 2 UDMR, 1 FD

Brad (17): 8 PSD, 4 PNL, 3 AUR 3, 2 USR

Hunedoara (21): 15 PSD, 2 AUR, 2 PNL, 2 UDMR

Lupeni: (19): 14 PSD, 2 PNL, 2 AUR, 1 IND

Orăștie (19): 11 PSD, 3 AUR, 2 PNL, 2 USR, 1 IND

Advertisement

Petroșani (19) : 10 PSD, 5 AUR, 3 PNL, 1 IND

Vulcan (19): 10 PSD, 6 PNL, 3 AUR

Aninoasa (13): 7 PSD, 3 PNL, 2 AUR, 1 ADU

Călan (17): 7 PNL, 6 PSD, 3 AUR, 1 FD

Geoagiu (15): 8 PNL, 6 PSD, 1 AUR

Advertisement

Hațeg (17): 6 PSD, 5 PNL, 3 PMP, 3 AUR

Petrila (19): 11 PSD, 4 AUR, 2 PNL, 1 USR, 1 IND

Simeria (17): 8 PNL, 5 PSD, 2 AUR, 2 ADU

Uricani (15) : 11 PSD, 3 PNL, 1 AUR

Baia de Criș (11) : 6 PSD, 3 PNL, 1 AUR, 1 IND

Advertisement

Balșa (9): 7 PNL, 2 PSD

Baru (11): 8 PNL, 3 PSD

Băcia (11): 7 PSD, 1 UDMR, 1 AUR, 1 PNL, 1 SOS

Băița (13): 7 PSD, 4 PNL, 1 AUR, 1 USR

Bănița (9): 5 PNL, 4 PSD

Advertisement

Bătrâna (9): 9 PSD

Beriu (13): 7 PNL, 4 PSD, 1 AUR, 1 PMP

Blăjeni (9): 4 PNL, 4 PSD, 1 AUR

Boșorod (11): 5 PSD, 3 PNL, 1 USR, 1 IND, 1 AUR

Brănișca (9): 4 PSD, 3 PNL, 2 AUR

Advertisement

Bretea Română (11): 8 PSD, 2 PNL, 1 AUR

Buceș (11): 7 PNL, 2 PSD, 1 AUR, 1 IND

Bucureșci (9): 5 PSD, 4 PNL

Bulzeștii de Sus (9): 5 PNL, 3 PSD, 1 UDMR

Bunila (9): 6 PNL, 2 PSD, 1 AUR

Advertisement

Burjuc (9): 5 PSD, 2 PNL, 2 ADU

Cârjiți (9): 5 PNL, 2 AUR, 1 PSD, 1 FD

Cerbăl (9): 9 PSD

Certeju de Sus (11): 6 PSD, 4 PNL, 1 AUR

Crișcior (13): 8 PSD, 3 PNL, 2 AUR

Advertisement

Densuș (9): 5 PSD, 4 PNL

Dobra (13): 9 PSD, 2 AUR, 2 PNL

General Berthelot (9): 4 PNL, 3 PSD, 1 AUR, 1 PRO

Ghelari (11): 5 PSD, 4 PNL, 1 IND, 1 AUR

Gurasada (9): 6 PSD, 3 PNL

Advertisement

Hărău (11): 8 PSD, 1 AUR, 1 IND, 1 PNL

Ilia (13): 9 PSD, 3 AUR, 1 IND

Lăpugiu de Jos (11): 5 PSD, 3 PNL, 1 AUR

Lelese (9): 7 PSD, 2 PNL

Lunca Cernii de Jos (9): 7 PNL, 1 PSD, 1 PMP

Advertisement

Luncoiu de Jos (11): 6 PNL, 4 PSD, 1 AUR

Mărtinești (9): 5 PSD, 2 USR, 1 PNL, 1 UDMR

Orăștioara de Sus (11) 5 PNL, 3 PSD, 3 AUR

Pestișu Mic (9): 4 PNL, 3 PSD, 1 FD, 1 AUR

Pui (13): 6 PSD, 4 PNL, 1 AUR, 1 IND, 1 USR

Advertisement

Rapoltu Mare (11): 4 PSD, 4 AUR, 2 PNL, 1 USR

Răchitova (9): 6 PSD, 2 PNL, 1 AUR

Râu de Mori (13): 7 PSD, 2 FD, 2 PNL, 2 AUR

Ribița (9): 5 PSD, 3 PNL, 1 AUR

Romos (11): 7 PNL, 2 PSD, 1 USR, 1 AUR

Advertisement

Sarmizegetusa (9): 3 PSD, 3 PNL, 1 PRO, 1 USR, 1 UDMR

Sălașu de Sus (11): 6 PSD, 3 PNL, 1 UDMR, 1 USR

Sântămăria Orlea (13): 7 PSD, 2 PNL, 2 USR, 2 AUR

Șoimuș (13): 10 PNL, 2 PSD, 1 AUR

Teliucu Inferior (11): 6 PNL, 5 PSD

Advertisement

Tomești (9): 5 PNL, 4 PSD

Toplița (9): 3 PSD, 3 PNL, 2 AUR, 1 USR

Totești (11): 9 PSD, 1 PNL, 1 UDMR

Turdaș (11): 5 PSD, 5 PNL, 1 AUR

Vața de Jos (13): 8 PSD, 3 AUR, 2 PNL

Advertisement

Vălișoara (9): 6 PSD, 2 PNL, 1 AUR

Vețel (11): 5 PNL, 4 PSD, 2 AUR

Vorța (9): 4 PNL, 4 PSD, 1 PRO

Zam (9): 4 PNL, 3 PSD, 1 AUR, 1 UCRR

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Bilete de tratament balnear 2024. Anunț de la CJP Hunedoara privind distribuirea unei noi serii – a noua

Publicat

pe

Redactat de

Casa Județeană de Pensii (CJP) Hunedoara aduce la cunoștință faptul că, pentru seria numărul 9, cu începere în perioada 26 iunie 2024 – 01 iulie 2024, sunt repartizate 236 de bilete de tratament în următoarele stațiuni:

2 – Amara

4 – Bazna

24 – Buziaș

8 – Căciulata

Advertisement

2 – Călimănești

13 – Covasna

2 – Eforie Nord

20 – Băile Felix

74 – Geoagiu

Advertisement

4 – Govora

17 – Băile Herculane

8 – 1 Mai

2 – Lacul Sărat

4 – Mangalia

Advertisement

12 – Moneasa

2 – Ocna Șugatag

6 – Olănești

8 – Sângeorz

6 – Slănic Moldova

Advertisement

4 – Sovata

2 – Techirghiol

2 – Turda

8 – Vatra Dornei

2 – Vața

Advertisement

“Precizăm faptul că din cele 236 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Hunedoara, 226 au fost alocate automat solicitanților, prin aplicația SPA, în funcție de punctajul obținut, în limita locurilor repartizate pe stațiuni și unități de cazare. Lista cererilor aprobate este afișată la sediul instituției și pe pagina de internet: https://www.cjp-hd.ro/diagrama-alocare/, iar lista cererilor neaprobate este afișată doar pe pagina de internet a CJP Hunedoara. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear în perioada programată și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant”, transmit reprezentanții Casei Județene de Pensii Hunedoara.

Potrivit acestora, toate biletele nevalorificate până în data de 18 iunie 2024, ora 14:00, vor fi redistribuite începând cu data de 19 iunie 2024, ora 8:00, până la momentul începerii sejurului.

Situația biletelor de tratament disponibile pentru seria a noua, altele decât cele alocate prin aplicația SPA, cu dată de intrare în perioada 26 iunie 2024 – 01 iulie 2024, este următoarea:

8 – Sângeorz Băi

2 – Vața

Advertisement

“Acordarea biletelor de tratament pentru această serie se va realiza conform criteriilor prevăzute de Ordinul Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice nr. 196 din 25.01.2024. Bilete de tratament balnear se eliberează, în urma prezentării actului de identitate, titularului sau unei alte persoane desemnate de către acesta prin procură specială, document din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul”, mai arată reprezentanții Casei Județene de Pensii Hunedoara.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Corvinul întâlnește vicecampioana Ungariei în Europa League

Publicat

pe

Redactat de

În urma tragerii la sorți efectuată, marți, la sediul UEFA de Nyon (Elveția), câștigătoarea Cupei României la fotbal și-a aflat adversara din Europa League.

Astfel, în primul tur preliminar Corvinul Hunedoara va juca cu Paksi SE, vicecampioana Ungariei.

Meciul tur se va juca în Ungaria, pe 11 iulie, în Ungaria, iar returul se va disputa la Sibiu, pe 17 iulie.

Indiferent de rezultatul din această „dublă”, Corvinul va mai juca cel puțin o dublă manșă în cupele europene.

Dacă hunedorenii vor depăși formația maghiară vor continua în Europa League, iar dacă nu își vor continua evoluția în Conference League

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate