Connect with us
Data: 12/07/2024
.

Sport

Rezultate bune pentru luptătorii de la CS Inter Petrila și CSS Petroșani, la Campionatul Național Individual de lupte U15, Desfășurat la Târgu Mureș

Publicat

pe

Sportivii secției de lupte libere, din cadrul cluburilor Inter Petrila și Clubul Sportiv Școlar Petroșani, au participat în perioada 5-8 mai, la Campionatul Național Individual de lupte U15.

Inter Petrila a fost prezentă la competiție cu trei sportivi, clubul din Valea Jiului, s-a întors cu medalia de bronz, obținută de Denis LUKACS la categoria 85 kg.

Alături de Denis, au mai concurat Moise COCOLAN, care a obținut locul 4, la categoria 38 kg și Samuel COCOLAN, care s-a clasat pe locul 7, la categoria 52 kg.

La același concurs, sportivii de la Clubul Sportiv Școlar Petroșani, au obținut clasări pe toate cele trei trepte ale podiumului de premiere.

Astfel, la categoria 48 kg – Ianis Monete, a ocupat locul 1, sportivul Claudiu Manțog, a ocupat locul 2, la categoria 62 kg, iar sportivii Ionela Chiriac Ia categoria 50 kg; Iulia Moldovan la 66 kg, Denis Ungureanu la 68 kg, au ocupat locul 3.

Advertisement

 

Actualitate

Corvinul, revenire cu victorie în cupele europene

Publicat

pe

Redactat de

După 42 de ani, Corvinul Hunedoara a revenit în cupele europene și a făcut-o foarte bine.

Corvinul Hunedoara, echipă din Liga 2, a întâlnit, în manșa întâi din primul tur preliminar din Europa League, echipa maghiară FC Paks.

După prima repriză, Corvinul, câștigătoarea Cupei României, conducea, cu 2-0, în meciul care s-a jucat în Ungaria.

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Buș (9) și Lupu (45+1).

Trupa pregătită de Florin Maxim, care a controlat meciul în totalitate, a avut și o repriză secundă excelentă, mai punctând în două rânduri, pentru o victorie cu 4-0!

Advertisement

Autorul ultimelor două goluri ale Corvinului a fost același Lupu (86 și 90+3), care a reușit, astfel, un hattrick.

Meciul retur se va juca, pe 18 iulie, la Sibiu.

Vom reveni cu mai multe amănunte în ediția tipărită de luni, 15 iulie.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Corvinul, în avantaj la pauză în Europa League

Publicat

pe

Redactat de

După 42 de ani, Corvinul Hunedoara a revenit în cupele europene, și, până acum, o face foarte bine.

După prima repriză a meciului cu formația maghiară Paks, din primul tur preliminar al Europa League, Corvinul, câștigătoarea Cupei României, conduce cu 2-0, în meciul care se joacă în Ungaria.

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Buș (10) și Lupu (45).

Vom reveni la finalul meciului!

Citeste mai mult ...

Actualitate

Medalii naționale la radio orientare pentru CSM Deva

Publicat

pe

Redactat de

Orașul Oravița, din județul Caraș Severin, a găzduit, recent, Campionatul Național de Radio Orientare în probele ,, Sprint” și ,,3,5 MHz”. Printre participanți s-au aflat și sportivi legitimați la CSM Deva, care au avut o comportare excelentă.

Astfel, Veronica Rotilă, la categoria de vârstă de sub 35 de ani, a devenit campioană națională în ambele probe, aceleași performanțe fiind realizate și de Daniel Furdui, la U40. De asemenea, Bela Molnar, la seniori U40, a devenit vicecampion național la „Sprint”.

Totodată, comportări foarte bune au avut Florin Firescu, la „Sprint”, și Mihai Rotilă, la „3,5MHz”, cei doi cucerind medaliile de bronz la categoria Elite, unde au luat startul cei mai buni practicanți de radio orientare din țară care au depășit vârsta de 21 de ani.

Citeste mai mult ...

Actualitate