Connect with us
Data: 03/05/2024
.

Actualitate - Eveniment

Accident mortal pe șoseaua care leagă Deva de Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

Publicat

pe

O nouă tragedie a avut loc pe Drumul Județean (DJ) 687, cel care leagă Deva de Hunedoara. Scăpat de sub control, un autoturism în care se aflau doi tineri a lovit violent un stâlp de iluminat de pe marginea drumului. Șoferul, în vârstă de doar 21 de ani, a murit pe loc, iar prietenul său, pasager în mașină, a suferit leziuni.

Accidentul s-a produs în această dimineață, puțin după ora 05:00, în zona Sântuhalm, după cum spun polițiștii.  „Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Peștișul Mic, care conducea un autoturism pe DJ 687, pe sensul de mers Deva – Hunedoara, în afara localității Sântuhalm, a pierdut controlul direcției de mers, a ieşit în afara părții carosabile şi a lovit un stâlp de iluminat public. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea unui pasager în vârstă de 26 ani, din Peștișul Mic”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei, tânărul care a decedat în accident, pe numele său Raul, îi transmitea un mesaj emoţionant iubitei sale, care și-a sărbătorit ziua de naștere. „Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta! Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! La mulți ani!”, a scris tânărul pe Facebook. Din nefericire, în ziua următoare transmiterii acestui mesaj, adică astăzi, tânărul s-a stins din viață în cumplitul accident.

Advertisement

Actualitate

Un bărbat a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare

Publicat

pe

Redactat de

Un bărbat a fost împușcat mortal la o partidă de vânătoare.

La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare organizată în baza unei autorizații legal emise pe raza localității Boholt, împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare lovind mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani , participant la vânătoare, transmite IPJ Hunedoara.

Din primele verificări s-a stabilit că vânătoarea se desfășura în baza unei autorizații legal emise.

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și în acest caz, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Tragedie la Petrila. Un bărbat a murit strivit de un utilaj

Publicat

pe

Redactat de

Tragedie la Petrila. Un bărbat a murit strivit de un utilaj

La data de 02 mai 2024, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată în jurul orei 20:16, de către administratorul unei societăți comerciale din localitate cu privire la faptul că, la punctul de lucru a găsit un angajat decedat sub un utilaj.

Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 61 ani, angajat al societății, sub cupa unui utilaj de tip ifron, posibil strivit de componentele sale metalice.

Au fost anunțați reprezentanții ITM Hunedoara.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Cadavrul a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Iepurașul vine la Zoo Hunedoara. Activități și concursuri pentru copii, sâmbătă – 4 mai

Publicat

pe

Redactat de

Iepurașul vine la Grădina Zoologică din Hunedoara, acolo unde, sâmbătă, 4 mai, începând cu ora 11:00, sunt așteptați cât mai mulți copii. Numeroase activități sunt pregătite pentru cei mici, de la ateliere de pictat pe față, de pictură ornamente, de împletit codițe sau de tatuaje temporare, până la curse amuzante, cu saci și obstacole, și un concurs de creație artistică.

“Anul acesta, Iepurașul vine la Grădina Zoologică Hunedoara cu numeroase activități și concursuri, alături de Interact Club „Iancu de Hunedoara”: atelier de pictat pe față, atelier de pictură ornamente, atelier de împletit codițe, atelier tatuaje temporare, curse cu saci, curse cu obstacole, concurs creație artistică. Iepurașul vine la Zoo. Vino și tu! Sâmbătă – 4 mai 2024, ora 11:00 la Grădina Zoologică Hunedoara. Câștigă premii alături de prieteni și familie! Intrarea este liberă!”, au transmis reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Citeste mai mult ...

Actualitate