Connect with us
Data: 02/05/2024
.

Actualitate

Aurul Brad, echipa contrastelor

Publicat

pe

Câştigătoarea Cupei României, faza judeţeană, ediţia 2012-2013, este o grupare ce încearcă să combine experienţa unor jucători trecuţi de prima tinereţe cu tineri fotbalişti ce sunt abia la începutul carierei. În partida cu Retezatul Haţeg, în formula de start a Aurului s-au aflat doi jucători aflaţi cei doi poli ai vârstelor. Astfel, între Gheorghe Cornea (născut în 1967- foto) şi Darius Ciocan (născut în 1996) a fost o diferenţă de 29 de ani, primul rezistând 25 de minute în teren iar al doilea a jucat tot meciul.

Actualitate

Incendiu într-o gospodărie din localitatea Dealu Babii. Misiunea pompierilor a durat peste trei ore

Publicat

pe

Redactat de

Un incendiu a izbucnit, joi seară, într-o gospodărie din localitatea Dealu Babii, de lângă Vulcan. Flăcările au cuprins acoperișul casei, bucătăria acesteia, precum și trei anexe. O femeie, proprietara imobilului, a fost asistată medicală după ce a suferit un atac de panică. Intervenția pompierilor a durat mai bine de trei ore. 

La fața locului s-au deplasat pompierii Gărzii de Intervenție Lupeni și cei ai Detașamentului Petroșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor operative la fața locului, incendiul se manifesta violent la întregul acoperiș al casei, pe o suprafață de circa 100 de metri pătrați, la bucătăria acesteia și la trei anexe. Proprietarii s-au autoevacuat la timp, fără a fi răniți. Proprietara a suferit însă un atac de panică, fiind asistată medical la locul evenimentului. În timpul intervenției, pompierii au extras din locuință două butelii, înlăturând astfel pericolul unei explozii. Misiunea a durat peste trei ore, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Sursa foto: ISU Hunedoara
Citeste mai mult ...

Actualitate

Iepurașul vine la Zoo Hunedoara. Activități și concursuri pentru copii, sâmbătă – 4 mai

Publicat

pe

Redactat de

Iepurașul vine la Grădina Zoologică din Hunedoara, acolo unde, sâmbătă, 4 mai, începând cu ora 11:00, sunt așteptați cât mai mulți copii. Numeroase activități sunt pregătite pentru cei mici, de la ateliere de pictat pe față, de pictură ornamente, de împletit codițe sau de tatuaje temporare, până la curse amuzante, cu saci și obstacole, și un concurs de creație artistică.

“Anul acesta, Iepurașul vine la Grădina Zoologică Hunedoara cu numeroase activități și concursuri, alături de Interact Club „Iancu de Hunedoara”: atelier de pictat pe față, atelier de pictură ornamente, atelier de împletit codițe, atelier tatuaje temporare, curse cu saci, curse cu obstacole, concurs creație artistică. Iepurașul vine la Zoo. Vino și tu! Sâmbătă – 4 mai 2024, ora 11:00 la Grădina Zoologică Hunedoara. Câștigă premii alături de prieteni și familie! Intrarea este liberă!”, au transmis reprezentanții Primăriei Hunedoara.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Închideri de circulație la Deva, în Noaptea de Înviere

Publicat

pe

Redactat de

Circulaţia rutieră pe strada Avram Iancu, din municipiul Deva, va fi închisă în noaptea de Înviere, în zona Catedralei Episcopale „Sfântul Ierarh Nicolae”.

“Cu ocazia Praznicului Învierii Domnului, eveniment religios care se va desfășura în noaptea de sâmbătă, 4 mai 2024, spre duminică, 5 mai 2024, Episcopia Devei şi Hunedoarei va amplasa un podium pe partea carosabilă a străzii Avram Iancu, în faţa Catedralei Episcopale Sfântul Ierarh Nicolae. Având în vedere acest lucru, circulaţia rutieră va fi închisă din data de 4 mai 2024, începând cu ora 12:00 până în data de 5 mai 2024, la finalul slujbei, pe următorul tronson de drum:

– Strada Avram Iancu până la intersecţia cu Bulevardul Decebal

– Strada Avram Iancu până la intersecţia cu Strada Andrei Şaguna

Totodată, pentru buna desfășurare a evenimentului religios, se va restricționa accesul auto, sâmbătă, 4 mai 2024, începând cu ora 8:00, pe banda 1 de circulație din fața Catedralei.

Advertisement

Primăria Municipiului Deva și Episcopia Devei şi Hunedoarei vă mulțumesc pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Deva.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate