Connect with us
Data: 04/07/2024
.

Actualitate

Bărbat găsit spânzurat la Vulcan

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Vulcan, a fost găsit spânzurat luni dimineața într-un garaj din zona Brazi. Nimeni nu își explică cum s-au petrecut faptele, mai ales că, așa cum spun apropiații, fusese naș la un botez chiar sâmbătă, iar trupul fără viață a fost descoperit în garajul în care avea un service auto. Descoperirea a fost făcută chiar de soția sa, care a sunat imediat la 112. „Poliția municipiului Vulcan a fost sesizată prin 112 de o femeie, soția celui spânzurat, care l-a descoperit în garajul în care avea atelierul, pe strada Brazilor din localitate. O echipă opertivă a mers imediat la fața locului, iar polițiștii din Vulcan spun că nu sunt urme de violență, așa încât nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei exacte a morții bărbatului.

Din păcate, însă, apropiații nu își imaginează ce s-a petrecut cu omul care, cu o seară în urmă a fost la finul său, căruia i-a făcut prima băiță, după ce, la finele săptămânii trecute, l-a botezat.

Advertisement

Actualitate

Minori aflați în urmărire națională, identificați de polițiștii Biroului Investigații Criminale Deva, în urma unei acțiuni

Publicat

pe

Redactat de

Minori aflați în urmărire națională, identificați de polițiștii Biroului Investigații Criminale Deva, în urma unei acțiuni.

La data de 03 iulie 2024, în intervalul orar 14:00 – 16:00, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva au efectuat o acțiune în zona Pieței Agroalimentare Deva, în cadrul căreia au depistat trei tineri din județul Sibiu, care încercau să comercializeze parfumuri persoanelor din incinta centrului comercial.

Cei trei sibieni, unul în vârstă de 20 de ani și doi minori, în vârstă de 17 și de 13 ani, au fost verificați în bazele de date ale Poliției Române, prin utilizarea aplicației E-DAC, polițiștii stabilind că cei doi minori se aflau în urmărire națională, ca urmare a plecării voluntare dintr-un centru de primire a minorilor din Sibiu.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că cele 10 parfumuri, mărci diferite, ambalate și sigilate în cutiile originale, găsite asupra celor trei tineri ar fi fost sustrase la data de  03 iulie 2024, în jurul orei 10:00, din incinta unui  centru comercial din Deva de către unul dintre minori, profitând de neatenția angajaților (valoarea prejudiciului este de peste 4.500 de lei), transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt și au luat măsura preventivă a reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, față de tânărul de 20 de ani,  în timp ce minorii au fost introduși într-un centru de primire minori în regim de urgență, solicitându-se revocarea urmăririi naționale.

FOTO: Arhivă

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Sute de infracțiuni pe drumurile din județ

Publicat

pe

Redactat de

Polițiștii rutieri din Hunedoara au descoperit 476 de infracțiuni rutiere în prima jumătate a anului. 

În primele șase luni ale acestui an, polițiștii rutieri din județul Hunedoara au constatat 476 de infracțiuni rutiere, în cadrul unor acțiuni preventive și de control în trafic, conform unui raport transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Potrivit raportului, printre infracțiunile rutiere identificate se numără 83 de cazuri de conducere sub influența alcoolului, în care șoferii aveau o alcoolemie peste limita legală admisă. De asemenea, polițiștii au depistat 66 de infracțiuni de conducere fără permis, precum și 45 de cazuri în care conducătorii auto se aflau sub influența unor substanțe psihoactive.

Un alt aspect îngrijorător al situației rutiere din județ este reprezentat de cele 10 infracțiuni de refuz ori sustragere de la prelevarea mostrelor biologice, fapte ce denotă o atitudine de necooperare din partea unor conducători auto atunci când li se solicită testarea pentru alcoolemie sau substanțe interzise.

Reprezentanții IPJ Hunedoara subliniază importanța acțiunilor preventive și de control în trafic, acestea având un rol esențial în reducerea numărului de accidente rutiere și în menținerea siguranței pe drumurile publice. Totodată, aceștia atrag atenția asupra responsabilității fiecărui participant la trafic de a respecta legislația rutieră, pentru a preveni evenimentele nedorite și a proteja viețile omenești.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

UPDATE: Accidentul de la Vețel, produs de un tânăr aflat sub influența alcoolului și, posibil a substanțelor interzise. Nu avea permis și a părăsit și locul accidentului

Publicat

pe

Redactat de

Accident grav pe DN7 în Vețel: un tânăr de 29 de ani, sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, a intrat pe contrasens și a lovit mașina condusă de o tânără de 19 ani.

La data de 04 iulie 2024, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Hunedoara au fost sesizați despre faptul că pe DN7, în localitatea Vețel, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 29 ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Arad – Deva, a pătruns și a circulat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul condus de o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Vețel (după care a părăsit locul accidentului, fiind depistat la aproximativ 200 m de locul producerii accidentului, de pompierii I.S.U. Hunedoara, sosiți pentru intervenția la fața locului).

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui minor în vârstă de 15 ani, din comuna Vețel, pasager în autoturismul condus de tânără. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma testării tânărului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului tânărului, polițiștii au descoperit un dispozitiv de mărunțit tip grinder, ce prezenta urme de fragmente vegetale, substanțe vegetală de culoare verde-oliv, substanțe pulverulente de culoare albă, sub formă de bulgăre și resturi de țigarete ce conțineau fragmente de substanță vegetală – probele materiale fiind ridicate de polițiști și înaintate, pentru continuarea cercetărilor, către polițiștii S.C.C.O. Hunedoara, conform competențelor legale, transmite IPJ Hunedoara.

Totodată, tânărului i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei și prezenței în corp a unor substanțe psihoactive. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere al tânărului este anulat, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, părăsirea locului accidentului sau modificarea ori ștergerea urmelor acestuia.

Advertisement

FOTO: ISU Hunedoara

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate